Gość 06.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Aggi długi z brakiem klątwy, to by musiał chyba nicka zmienić. I płeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Wybierz fizykoterapię, nie bierz tej chemi, będziesz kamienie masować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.10.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Aggi długi z brakiem klątwy, to by musiał chyba nicka zmienić. I płeć... i o to chodzi, o to chodzi!!! A Marcynia, to niby jaka płeć po gramatyce patrząc, bo się jeszcze do badania nie rozebrała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 marcychna jest człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 marcychna jest człowiek To się dopiero okaże! Aggi, jak nie chce sie rozebrać, to na rentgen z nią/nim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ludzie.....no co tu za nedzne pomowienia...zle jezyki ludzkie ) Jam jest czlowiek z krwi i kosci........tylko nie machac skalpeliem :!: no dobrze Marcyniu, chodź, powiedz co Cię boli Ha! Miłe panie ....no prosze...czlowiek sie tu dopiero co pojawil...niesmialo po katach sie blaka....a wy co? Przytulic?...pociumac?....NIE! Terapia....skalpele....normalnie buuuuuuu....ja chce do mamyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 normalnie buuuuuuu....ja chce do mamyyyyyyyy to chyba facet !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 hihihihihihi....... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Huston mamy problem. marcyś tatusie tu też som. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 hihihihihihi....... :) O widze ze Aggi juz go/ja polaskotala rentgenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Terapia....skalpele....normalnie buuuuuuu....ja chce do mamyyyyyyyy Nie rycz!!! Jestem przecież! A badania zrobić trzeba, coby terapie odpowiednią zastosować, tabletki, kroplówkę i te rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 dobra wykażemy empatię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No dobrze....peiknie mnie Panie...przywitaly Wiec i ja sie tez odwdziecze Nazywam sie Marek.....i jestem Marcychna. Mam lat....kilka....coby nie szpanowac ......stan cywilny znany....tylko mi Dalej chcecie na rentgen? Moze najpierw....wywiad srodowiskowy? Abo moze chociaz lekarza....pierwszego kontaktu? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 marcychna, a jakiego kodu genetycznego ty jesteś? Coś współnego z owieczką masz? No podaj materiał z którego cię wyselekcjonowano, jak na nowicjusz(cośtam) to ty błyskotliwa jesteś, pewnie przez tę pamięć komórkową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jeny biedna koza , nienadaza, buzie wam sie nie zamykaja ......... a M&M-sow coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No i co Aggi?Na mammograf się nada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Chociaż może powinienem odklikać, ba jakoś tak brniesz w te siostry, jakbyś chciał seksmisję przeżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No i co Aggi? Na mammograf się nada? Hmmm....matka....mamograf to chyba nie w tym przypadku.....a moze to jakas Twoja Trauma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 marcyś nie bój się tu normalny psychiatryk, pwoeidz co sprowadza, jak kłopoty ze stanem cywilnym to ci Siosty pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.10.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No i co Aggi? Na mammograf się nada? cycuszki mu się ześlizgują , ale może morfologię zrobimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts