Maxtorka 22.06.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza co Ty dzisiaj popalasz jesli mysli sie Tobie koza z koniem? Na śpiku jestem od samego rana to i różne mi sie już mylą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Koń jaki jest każdy widzi Nawet koza co Ty dzisiaj popalasz jesli mysli sie Tobie koza z koniem? wieeesz glodnemu kon na mysli A końkretnie który , bo tu jakies stado galopuje I wszystkie szalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja na chwile (albo i dwie) bo teraz jak kot z pecherzem w te i nazad ganiam Wlasciwie to nie wiem co chcialam! (oprocz cmokniecia w czółko kolego długiego) A! wiem ! zapowiedziec ze niedlugo wyprodukuje sensacyjny watek na forum - jakos tak mysle ze potrzebujecie wstrzasow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wlasciwie to nie wiem co chcialam! (oprocz cmokniecia w czółko kolego długiego) nie siegniesz!!! trzeba na stolek sie wczlapac ps. dawaj te wstrzasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 długi kucnie a ja podskocze wstrzasy za chwile - sama jestem wstrzasnieta i musze ochłonąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 nawet koza jak chce sie z dlugim calowac i w ogole to szpilki zaklada Ty tez mozesz no dawaj te wstrzasy , bo jajo zniose z ciekawosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 22.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 długi kucnie a ja podskocze wstrzasy za chwile - sama jestem wstrzasnieta i musze ochłonąć a do tych wstrząsów, to pod jakąś elektrykę nie trza się wpiąć? tak, żeby przed wstrząsem trzasło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 moze grzmot lub piorun wystarczy taki przelotny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ojj rrmi - az takie fascynujace to to nie jest - samo życie w poniedzialek/wtorek bede wiedziala na 100% czy czekaja mnie opuchniete kostki, poranne rzyganko w toalecie i zmiana sklepów w których kupuje ciuchy bo testy ciazowe o ile wiem maja mniejsza gwarancje wiarygodnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 zielonooka to gratulacje, to sie cieszyć bedziesz A potem to do klubu młodych mama zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 zielonooka a to niech grzmiprosze to dla ciebie...http://my.opera.com/czwartarp/homes/blog/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ullerowa - szampany to beda w osobnym wewatku - mam mase pytan praktycznych - dotyczacych wlasnie min" czemu do cholery nie mozna pić w ciąży???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 ullerowa - szampany to beda w osobnym wewatku - mam mase pytan praktycznych - dotyczacych wlasnie min" czemu do cholery nie mozna pić w ciąży???" Ja starałam sie nie pic (no i sie udał) zadnych alkoholi bo to źle wpływa na rozwój dziecka. Trzeba przejśc na soki owocowe. Mnie przy pierwszej ciąży kawa nie smakowała i po tym się połapałam że jestem w ciąży (normalnie to bardzo lubię kawę) a przy drugiej to na widok herbaty miałam mdłosci. Róznie bywa. Za pierwszym razem mnie tak bardzo nie mdliło jak za drugim. Dałam rade wytrzymałam. No i kup sobie jakieś witaminy i kwas foliowy. Ale jak pójdziesz do lekarza to ci wszystko powie. Tylko nie idz za wcześnie Ja za pierwszym razem poszłam w drugim tygodniu ciąży i lekarka mnie wysmiała że twierdziłam że jestem w ciąży, ale potem potwierdziła Trzymaj się ciepło to nic strasznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak jeszcze masz pytania to nie krępuj się pytaj. Na ile dedę umiała to pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 odczuwam potrzebe przytulenia sie do kozy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Jak jeszcze masz pytania to nie krępuj się pytaj. Na ile dedę umiała to pomogę to jest powazna klinika i te rady to do innego wewatka prosze zaniesc opowiadaj no Zielona co jak gdzie i z kim , a przysiegam , ze zalatwie z dlugim przytulanie do kozy ofkors ps.czy jest przystojnym krajowym czy tamtejszym , bo jak nam tu przyjdzie nianczyc jakiegos malego wyspiarza to nie wiem czy to sie uda , jak tu z takim gadac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Wyspiarza?! a fujc! oni brzydcy ! Nie, jak sie potwierdzi to antyterrorysiatko bedzie. Dawać mi tu kurna te koze!!! instynkta macierzynskie przeciez musze w koncu pocwiczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 to nam da tu popalic taki maly terrorysta dobra , koza bedzie na rano przysiegam poki co pociagaj wredna za cycki ma i tak obwisle trzeba kszesnych wytypowacjak koza na kszesna to dlugi na krzesnego chyba tak moim tokiem idac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 długi moze byc - ale bedzie musial ladny prezent kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 trzeba kszesnych wytypowac jak koza na kszesna to dlugi na krzesnego chyba tak moim tokiem idac Ten tok mi sie widzi A jak Wy Zielona tak korespondencyjnie zaciązyli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts