Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No i co Aggi?

Na mammograf się nada?

Hmmm....matka....mamograf to chyba nie w tym przypadku.....a moze to jakas Twoja Trauma?

Z doświadczenia wiemy, że z przypadkami różnie bywa,

każdy zbadać trzeba dogłębnie.

A moją traumą zajmnywać się nie musisz,

jest pod dobrą opieką.

jednak ma problem, podwójne ja, lęk przed drzwiami, najpier mówi, że tylko on wie potem partnerką sięchwali, która nie wie, trudny przypadek

HIHIHIHIHIHIHI.....drzwi zazwyczaj otwieram jak mnie ktos poprosi do srodka ;) ....no chyba ,ze tam nikogo nie ma .....w srodku oczywiscie :)

A moja PAnia....bede sie chwalil...czemu ni?....wkoncu to jedyna ;) ....moja dlugo oczykiwana poloweczka :)

To zle?

Pani dochtorko....prosze o porade :)

Ani się waż!!!! Nie czyń spustoszenia odejściem swoim! Zobacz jak się wszystcy ożywili, od czasów weronki nie było to takiej ekscytacji.

O Pani!

Czużem jam Ci uczynil?...azaliż afront jakiś?....jeślibym coś tak...niechybnego uczynił...skin licem swym jaskrawym.....będę twym posłańcem...cieniem twego zachciania....spełnie wszysytkie twe rozkazy...i wszystko po to....by żyć nikłą szansą....myśleniem jakowymś....cobym mógłó....kiedyś w przyszłości....dostąpić zaszczytu....dotknięcia rąbka....twej sukni.

O Pani!

Takiś znajęcy na życiu? Normalka?

To co tu robisz?

Matko....jesli wkraczam na teren prywatny...powiem ktrotko...przepraszam....i z drogi ostepuje :) .....nie moim jest zadaniem ocena....jak zwal tak zwal....szanuje i doceniam kazdego czlowieka....jesli tylko nie robi mi na zlosc....lub nie tyczy to moich bliskich....a wracajac do pytania...."to co tu robisz?"....po prostu czytam....usmiecham sie....milo spedzam z wami czas :) ....czy to zle?....a moze mam siasc w kacie i rozpaczac....dlaczego tak zadko sie widuje z moja Pania? ...nie! ...kocham ja...bardzo....i dlatego kiedy jej nie ma przy mnie....chce sie bawic...usmiechac....itp.

Czy to zle?

Ani się waż!!!! Nie czyń spustoszenia odejściem swoim! Zobacz jak się wszystcy ożywili, od czasów weronki nie było to takiej ekscytacji.

O Pani!

Czuzem jam Ci uczynil?...azaliz afront jakis?....jeslibym cos tak...niechybnego uczynil...skin licem swym jaskrawym.....bede twym poslancem...cieniem twego zachciania....spelnie wszysytkie twe rozkazy...i wszystko po to....by zyc nikla szansa....mysleniem jakowyms....cobym mogl....kiedys w przyszlosci....dostapic zaszczytu....dotkniecia rabka....twej sukni.

O Pani!

:o :o :o :o :o

azaliż...

polskie znaki Ci nie znakują :-?

czyżby...

Dzień dobry

Pytanie jak w temacie

Pozdrawiam

Były tam jeszcze uśmieszki, ale to nie jest zbyt ważne w sprawie.

Rzeczywiście duży problem.

Rzeczywiście Jam to popełnił....w afekcie...tudzież desperacji wielkiej....ale jak dotąd nikt mi odpowiedzi nie udzielił....wiec już sobie poradziłem :)

Czy to faktycznie wielki problem?