zielonooka 22.06.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Nie... taki myk sie nam nie udal (a szkoda bo w gazetach bylo by o czym pisac ) Tanie bilety na samolot "rzondzom"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A jak Wy Zielona tak korespondencyjnie zaciązyli ? a niby jak taka porzadna dziewczyna jak nasza Zielona miala zajsc? no pytam jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Dobra ciii... bo mi zepsujecie "wejscie smoka" w poniedzialkowym watku No .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 A jak Wy Zielona tak korespondencyjnie zaciązyli ? a niby jak taka porzadna dziewczyna jak nasza Zielona miala zajsc? no pytam jak? No jak to jak ? Przez zboże , we wsi Moskal stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Dobra ciii... bo mi zepsujecie "wejscie smoka" w poniedzialkowym watku No .... nikt nas tu nie widzi , ja przysiagam , ze nikomu nie powiem A tak na powaznie to jesli sie Tobie myk nie udal listownie to niby jak to bylo? Uwazalam Cie za spokojna i cnotliwa dziewczyne , z pierscieniem cnoty na palcu , to tam teraz u Was na wyspach modne jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Dobra ciii... bo mi zepsujecie "wejscie smoka" w poniedzialkowym watku No .... nikt nas tu nie widzi , ja przysiagam , ze nikomu nie powiem A tak na powaznie to jesli sie Tobie myk nie udal listownie to niby jak to bylo? Uwazalam Cie za spokojna i cnotliwa dziewczyne , z pierscieniem cnoty na palcu , to tam teraz u Was na wyspach modne jest I dalej uważaj Nie jest za bezpiecznie odkąd latryna zamknieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 No jak to jak ? Przez zboże , we wsi Moskal stoi Ja oswiadczam , ze zadnych moskalowych dzieci bawila nie bede . Nawet w poniedzialki, o nie. Co innego takie terrorystyczne bliznieta dajmy na to ps . dodatkowi kszesni potrzebni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 odczuwam potrzebe przytulenia sie do kozy..... Może być taka??? http://www.strykowski.net/przyroda_fotografia/Zdjecia_zwierzat_domowych_-_koza_-_fotografia_899.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 No jak to jak ? Przez zboże , we wsi Moskal stoi Ja oswiadczam , ze zadnych moskalowych dzieci bawila nie bede . Nawet w poniedzialki, o nie. Co innego takie terrorystyczne bliznieta dajmy na to ps . dodatkowi kszesni potrzebni Boszszsz a komu matkować zda się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Boszszsz a komu matkować zda się ? ja na zas w razie blizniat trzeba ustalic dyzury przy niemowletach nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale do przytulenia to ta bedzie chyba lepsza? http://www.buremisie.org.pl/img/galeria/osada/zwierzyniec/m_kozka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ale do przytulenia to ta bedzie chyba lepsza? http://www.buremisie.org.pl/img/galeria/osada/zwierzyniec/m_kozka.jpg Cudna , chyba ja zaadoptuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Cudna , chyba ja zaadoptuję jakos tylko dziwnie do mmmada podobna nie wiem jak to wyjasnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 22.06.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Proszem ciem bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Boszszsz a komu matkować zda się ? ja na zas w razie blizniat trzeba ustalic dyzury przy niemowletach nocne Mam tylko nadzieję że nie jednojajowe będą Ja do północy moge bo potem nie ręcze za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Cudna , chyba ja zaadoptuję jakos tylko dziwnie do mmmada podobna nie wiem jak to wyjasnic Ale że co , z ogonka czy płotek ten sam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.06.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja do północy moge bo potem nie ręcze za siebie wiem , wiem Ty zawsze jak dasz w palnik to sie jakos tak dziwnie zachowujesz no to cyk Ale że co , z ogonka czy płotek ten sam ? bardziej z tej krawatki i z kamizelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.06.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 spać ide dobra - noc! a co, jak, kiedy z kim i w jakiej pozycji - napisze po weekendzie koza ! do nogi - oć sie przytulać L( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 Ja do północy moge bo potem nie ręcze za siebie wiem , wiem Ty zawsze jak dasz w palnik to sie jakos tak dziwnie zachowujesz no to cyk Ale że co , z ogonka czy płotek ten sam ? bardziej z tej krawatki i z kamizelki Krawatka jakby znajoma ale bynajmniej nie na szyi ją widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 22.06.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2007 spać ide dobra - noc! a co, jak, kiedy z kim i w jakiej pozycji - napisze po weekendzie koza ! do nogi - oć sie przytulać L( Tak sama ? Zresztą koza nam wszystko wypapla Cos jej tylko obiecac trzeba Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts