Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Marcyć, ale ty się leczyć chcesz czy poezję uprawiać?

A co u ciebie tak ciemno, jak żes z krainy miodem i Vistulą płynącej toś wesoły powinien być?

Co ci doskiera? :roll:

No powiedz...

Ale o co Ci chodzi?

Jak to ciemno....wszak dzień mamy :) ....całkiem fajny....mrozny i słoneczny :)

Co mi doskwiera? ....w tej chwili?.....chroniczny brak kawy ;)

Przepraszam....może źle trafiłem....jeśli tak to proszę o korektę.....,myślałem, że można tutaj sobie popisać bez żadnych zobowiązań czy też skojarzeń?...jeśli źle robię proszę o wskazówki

Pozdrawiam

Marc

Przepraszam....może źle trafiłem....jeśli tak to proszę o korektę.....,myślałem, że można tutaj sobie popisać bez żadnych zobowiązań czy też skojarzeń?...jeśli źle robię proszę o wskazówki

Pozdrawiam

Marc

Marcyniu, Ty nie przepraszaj, bo Ci w nawyk wejdzie i sobie nie poradzisz :lol: . Tu sobie można wszystko w dowolnym...

Ale nie dziw się, że procedura sprawdzająca została uruchomiona. Musieliśmy się najsamprzód rozpoznać czy:

1. kierować Cię od razu do prosektorium, gdzie zostałbyś bezczeszczony, 2. czy też normalny pacjent jesteś i można Ci dać jodyny na kozich bobkach.

Jak dla mnie opcja druga :lol:

Weź se tapety wymień bo czarne są.

Więcej kolorów zwłaszcza na jesieni, a będzie mniej problemów.

I nie rżnij głupa, na psychiatrii takich niet (a kto uzupelnił do_sie w międzykliku, hę? 8) ).

Hmmm....tapet nie zmienię bo taki klimat tamtego miejsca jest....jeśli oto chodzi :) ....głupa? ....no cóż skoro wyrobiłeś sobie takie zdanie o mnie to bardzo mi przykro jest z tego powodu :( ale pocieszę Cię nie zamierzam z Twoim zdaniem dyskutować ;) ....ja uzupełniłem do_się w "międzykliku" jak to napisałeś.....skoro sa tam różne opcje...to czemu ich nie uzupełnić?....no a poza tym kiedyś musiałem to zrobić :) ....jak już pewnie zauważyłeś jestem tu jak ja to mówię "świeżynka" więc pewne rzeczy pojawiają się z pewnym opóźnieniem ;)

Marc

Aggi jemu wystarczy masowanie kamieni, on umysłowy, pyta tematycznie pewnie dochodzi do końca. Artysta to i twardych resecików nie używał. Bokami chodził, aż z tego zboczenia na psychiatrie trafił. Podleczyć go trza, wie co to pole, zaczyna współpracować z konsylium, kostki granitu wystarczą.

On bruzdy artysty ma, przecież widzisz przez dekiel od wecka.

Pozdrawiam

Marc

Marcyniu, Ty nie przepraszaj, bo Ci w nawyk wejdzie i sobie nie poradzisz :lol: . Tu sobie można wszystko w dowolnym...

Ale nie dziw się, że procedura sprawdzająca została uruchomiona. Musieliśmy się najsamprzód rozpoznać czy:

1. kierować Cię od razu do prosektorium, gdzie zostałbyś bezczeszczony, 2. czy też normalny pacjent jesteś i można Ci dać jodyny na kozich bobkach.

Jak dla mnie opcja druga :lol:

ta druga to tak na zachętę? 8) Widzę, że krew zaczęła szybciej płynąć, rumieniec na bladą twarz wrócił i oko błyska :lol:

Marcyś, a skąd u ciebie flustrcyja.

Masz w planach pole?

Masz już pole?

Masz juz co na tym polu? :roll:

Hmmm...no wiesz...nie sądziłem, że to teraz ważne ;) ....mam pole...i mogę dzwonić gdzie chcę .... :D :) :o :lol: :p :wink:

Upssss.....chodziło Ci o materiał?....glebę? ;) ....nie nie mam tego czegoś ;) ....ale zapewniam Cię, że nie jest to moją frustracją :) ....chodż możesz mnie zaliczyć do kategorii dziwaków....tych pewnie co to wymagają masowania kamieniami :) ....bo jak mogę pisać o czymś takim na forum budowniuczym? :)....na razie moję małe....upsss...nasze małe m....jest w trakcie budowy....nic szczególnego skromne 3 pokoje....ale jak napisałem nasze :) .....jedyną moja frustracja z tego względu jest to, iż zbudują je dopiero za pół roku....a ja już bym chciał móc je wspólnie urządzać :p

Marc