Maxtorka 16.07.2007 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 A ja właśnie z ogniska wróciłam Nie mamy pańskiego plaszcza i co nam pan zrobi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.07.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 ...Nie mamy pańskiego plaszcza i co nam pan zrobi ? Ano nic, bo...w czterolistnej leżymy trawie, w jednym płaszczu, w jednym rękawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.07.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 w jednym płaszczu, w jednym rękawie.[/i] Kochana , jaki plaszcz , jakie rekawy W taki upal? Ja w kwietnej sukience ,rekawow brak Wieczorem kapiel w basenie obowiazkowa. Caly personel i pacjenci proszeni sa o przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.07.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Kto mnie w wózkowni zatrzasnął ? Kąpiele , kwietne wianki mnie bokiem przeszły Nawet basen pusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babajaga 20.07.2007 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Biedna MAXI od środy tam sama siedzi. Żyje jeszcze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 20.07.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Przyszedlem w odwiedziny, a tu wszyscy na wakacjach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 20.07.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 A ja mam nocny orient express. Pan mąż upolował: http://www.serv-net.pl/~usr22/Foto/orient.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ja też chcę żurek z ryżykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Dzisiaj grochowa byla.Zurek wyszedl. Capri Ty u nas na leczeniu? Dobrowolnie czy musowie? Jak co to na droge trzeba wyjsc i Zosi wygladac, moze Selim bedzie chetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 20.07.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Capri Ty u nas na leczeniu? Dobrowolnie czy musowie? poczekam na Waszą diagnoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.07.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 ... Jak co to na droge trzeba wyjsc i Zosi wygladac, moze Selim bedzie chetny Na drodze to ja stoje i szekspirowskie zagadki rozwiazuje - przyjada - nie przyjada?? A jesli tak, to kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 rrmi - no nie wiem, jutro randka a po grochu to wiesz.... niepolitycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.07.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 zielona, to cichacze albo tajniaki puszczaj...politycznie będzie i się nie zorientują, chyba, że Cię wyczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 zielona, to cichacze albo tajniaki puszczaj...politycznie będzie i się nie zorientują, chyba, że Cię wyczują jea - jak randka to nie jakas orgia wieloosobowa u licha! jakie wyczuJĄ??? jak juz tgo wyczuJE ! i bedzie mial do wyboru - z dwoch osob w pokoju do wskazania palcem Naprawde sadzisz ze mam az tak silny dar przekonywania ze wmówie ze to on? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 AnSi Wygladasz jak zakochana w budowlancach? No nie wiem , tak jakos zgaduje Capri Uwazam , ze jestes swietnym przypadkiem klinicznym i dobrze sie tu wkomponujesz. Mozesz poki co Jea pomacac , o poki co to nie wiadomo kaska -wojtek Ty z zielonym oczetami , jak ja mowie , ze grochowa moze byc to znaczy , ze moze. I juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.07.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 AnSi Wygladasz jak zakochana w budowlancach? No nie wiem , tak jakos zgaduje ... Zakochana czy nie, ale z Uorsou wcale do 3City nie jest tak daleko i korki nie takie straszne na siodemce, no wiec, kiedy przyjada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 20.07.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ty z zielonym oczetami , jak ja mowie , ze grochowa moze byc to znaczy , ze moze. I juz a to moze z grochówka jak z czosnkiem? jak oboje jedza to nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.07.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 AnSusia Normalnie Po koledzie Wysle Ci jak chcesz troche slonca w paczce Naszego wiejskiego U mnie grochowa zawsze z czosnkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.07.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 AnSusia Normalnie Po koledzie Wysle Ci jak chcesz troche slonca w paczce Naszego wiejskiego ... Obiecanki macanki... Po koledzie to chce ksiendza.... Przystojnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.07.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Zaraz bys macac chciala. Zobacz na Maxi , kilka dni na pokucie siedziala z koza i nie macala. No chyba , ze koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts