Zochna 25.07.2007 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 splywalam splywalam i dosplynelam zeby tak mnie Ktos cieplym slowem wspomnial to nic tylko dlugi, jakis koscielny i koza nie zebym sie tego a koscielny to zuzywa sluzbowy chleb i wino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 wiesz jak jest.... długiego to wszyscy zawsze na ustach mają , a niektórzy to nawet bardziej. Ci co nie maja to i tak sie nie liczą. Ten koscielny to ostatnia fascynacja rrmi, bo dziewczyna z nurtem parafialnym podąża... Co do wspominania, to wypraszam sobie - ja Cię albowiem wspominałam fonetycznie jak u rrmi-ów z wizytą zajechałam i na dodatek wyrażałam się przychylnie (nader!!!) A i jeszcze Ci powiem, gwoli sprawiedliwości, że rrmi tez się wtedy o Tobie wyrażała i też przychylnie No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A i jeszcze Ci powiem, gwoli sprawiedliwości, że rrmi tez się wtedy o Tobie wyrażała i też przychylnie No! jejku ,dobrze ,ze se nie wygadalas Poza tym koscielny ma rozmach I w ogole Ci co nie maja to i tak sie nie liczą. Ja sie licze najbardziej . Ze wszystkimi Odnosnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.07.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A ja sie chyba przeliczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A ja sie chyba przeliczylam i co? rozpękło się wzięło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 A ja sie chyba przeliczylam a na kogo liczylas? bo chyba nie na wiadomo kogo na mmmada znaczy a tak w ogole to szczym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 25.07.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 mmmad dużo ryczy a mało mleka daje tak się deklarował i co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.07.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ja Cię albowiem wspominałam fonetycznie jak u rrmi-ów z wizytą zajechałam no to jestem uspokojona zwlaszcza, ze fonetycznie , to jakby tak oralnie. o jejku no jak fajnie. niech bedzie z Wami wszystko i w ogole sto lat sto lat wlasnie mmmamad jak tak ryczy to potem mleko kwasne jest i ona na o-b-klady dobre jest. albo na nalesniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.07.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 tak oralnie. ostatnio nikt inny jak moj Synek opowiadal , ze zdawal oralny egzamin. Bo nie wiedzial chyba , ze to w Polsce ustny jest i tak sie to nazywa. Nim doszlam o co chodzi to takie rzeczy myslalam. Rozne . No bo ,ze Tobie takie cos w glowie to ja sie wcale A nalesnikow nie robie . Grzyby beda . Jakos bys sie usprawiedliwila , bo mi sie juz od dawna pacjenci z izolatek nie zgadzaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.07.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ...i co? rozpękło się wzięło ? nie, no wlasnie nie rozpeklo sie bylo, a tak na dziewiaty miesiac...znaczy sie na wrzesien liczylam Oby wesele sie nie przeciagnelo Narazie nic sie nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 25.07.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 ...na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.07.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Jakos bys sie usprawiedliwila , bo mi sie juz od dawna pacjenci z izolatek nie zgadzaja. Bylam na kolonii. Karnej. Dwa razy bylam topiona. Dwa razy wyplynelam. Wiadomo co tam zawsze na wierzch wyplywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Wiadomo co tam zawsze na wierzch wyplywa Oliwa ? Eee , no że trzy razy z gwinta pociągnęłaś to jeszcze nic nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 26.07.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 zajebioza film ...pink barany mają na noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.07.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 mmmad dużo ryczy a mało mleka daje tak się deklarował i co? Długi to mnie mowil, ze do niego to wszystkie kozy (same) przychodza. No to jako p.o. usiadlem i czekam z trawa w reku. I tak w tym siedzeniu doczekam chyba jego powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.07.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A jeszcze w temacie kwasnego mleka:- rrmi sie zdziennikowala ponownie- Aggi przekracza i liczy na poblazanie- Zochna sie znalazla- Kuleczka sie gdzies potoczyla- Maxtorka gdzies doszlai- nawet Selimm baknal- pielegniarki zwinely miasteczko- koalicja sie sypie ze niby to pryszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.07.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 A jeszcze w temacie kwasnego mleka: - rrmi sie zdziennikowala ponownie - Aggi przekracza i liczy na poblazanie - Zochna sie znalazla - Kuleczka sie gdzies potoczyla - Maxtorka gdzies doszlai - nawet Selimm baknal - pielegniarki zwinely miasteczko - koalicja sie sypie ze niby to pryszcz? a o mnie ani słowa - a tak sie staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.07.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 I tak w tym siedzeniu doczekam chyba jego powrotu. doczekałeś ! wróćił podobno można obejrzeć te miejsca, które ma nieopalone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
długi 26.07.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 mmmad dużo ryczy a mało mleka daje tak się deklarował i co? Długi to mnie mowil, ze do niego to wszystkie kozy (same) przychodza. No to jako p.o. usiadlem i czekam z trawa w reku. I tak w tym siedzeniu doczekam chyba jego powrotu. uważaj żebyś wilka nie złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 26.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 uważaj żebyś wilka nie złapał Moglby byc wilk. Jez. Chomik. Cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts