marcychna 06.10.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No nie....nie możesz się zgubić....to zapewne malutka miścina jest No ale gdybyś się zagubiła....to idź w kierunku światła....tylko cholera nie po ulicy !!!! .....tak znajdziesz pokój z napisem na drzwiach Anioł Stróż .....jego się trzymaj....to ten od przepustek Marc Ps. Miłej wycieczki....bez znaczenia, że w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.10.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 kozie bobki mu wrzucam, a on myśli, że to M&Msy http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e035.gif też Cię lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Co to jest pół roku w porównaniu ze światłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.10.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Co mi doskwiera? ....w tej chwili?.....chroniczny brak kawy Przepraszam....może źle trafiłem....jeśli tak to proszę o korektę.....,myślałem, że można tutaj sobie popisać bez żadnych zobowiązań czy też skojarzeń?...jeśli źle robię proszę o wskazówki Pozdrawiam Marc Czy źle trafiłęś? Ani źle ani dobrze ot topik jak topik całkiem bez sensu poza ukrytym sensem oczywiście pisać możesz do woli bo poradnia dla wszystkich jest a tymi od bobków się nie martw unikaj miejsc gdzie za bardzo jedzie a z personelem trzeba ostro tylko kto tu personel a kto pacjent? Ja też pozdrawiam Laf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 kijem personel kill_him (fonetycznie bardzo zbliżone). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.10.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 kijem personel kill_him (fonetycznie bardzo zbliżone). kilim czyli ?! już jadę! Paparapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 06.10.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 kozie bobki mu wrzucam, a on myśli, że to M&Msy http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/e035.gif też Cię lubię http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Drażliwy twardziel, a nie widzi, że ze Stańczykiem gada, hę? Stanczyk czy nie , swoja schize kazdy ma Jako nowy musisz w szpitalu nocniki powynosic , potem wroc po nowe zlecenia I nie pchaj paluchow do tej skrytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 nie no człowiek na kwilkę odlecial atu tłumy jakieś do leczenia walą do szpitala rrmi - widzę że bokami robisz żeby to towarzystwo poustawiać, aj cholechcia pomogłabym, ale coś mnie pilnują i na odwyku jestem, aggi tabletek nie daje jak kiedyś lekarza wcięło jak widzę, tabletek brak, a stańczyk już widzę na całego za doktorka się podzszywa... matka matka, ja widzę to ty też nieźle rozrabiasz, oj daleko Wam do końca kochani, a po tym szturmie nowych to się może cioiekawiej zrobi, chocia oni pewnie latających krowach z plecakami to niewiele wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jako nowy musisz w szpitalu nocniki powynosic , potem wroc po nowe zleceniaZ radością na ustach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Stanczyk czy nie , swoja schize kazdy ma Jako nowy musisz w szpitalu nocniki powynosic , potem wroc po nowe zlecenia. I nie pchaj paluchow do tej skrytki no no rrmi....domyślam się tu jakiegoś podstępu...no bo jak można no doszła, doszła do latryny. I tam się zaparła śpiewając pieśni religijne z XVI wieku. ja tam nie bębę kobity pchał....tym bardziej zapartej Skrytka no teraz mi to mówisz?!! .....siem zaparłem to ta szafka tylko trzasła i już otwarta....a tam co? ......cienkusz jakiś był psia mać ....ale co się dziwić....szpital pod Wyrwidębem to i wino cieniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi 06.10.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 to nie wino było to jodyna na czarną godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.10.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 rrmi co tam masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Ja wiem co rrmi ma.Odessany tłuszcz po liposukcji... nie powiem kogo.Mielim mydło z tego ukręcić, bo sanepid na kontrol ma wpaść,nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.10.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ja tam nie bębę kobity pchał....tym bardziej zapartej Cóż za dźentelmeństwo z ciebie wyłazi! Jak nie chcesz pchać, to możesz ją... no... przesunąć. W kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Oj matko ....jak to przesunąć i na dodatek w kąt? Nie śmiałbym.....to żywa istotka .....jeszcze bym co uszkodził Pozdrawiam Marc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.10.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 widzę, nowy pacjent z rozdwojeniem jaźni, przybył na oddział no i dobrze, w końcu trzeba pilnować szpitala bo jeszcze trochę a by zbankrutował, a gdzie można dostać jodynę na bobkach, jednynie u nas swoją drogą trzeba stawki podnieść, bo będą nas restukturyzować a tak z wyższego pułapu będą nas liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 06.10.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 ja tam nie bębę kobity pchał....tym bardziej zapartej Cóż za dźentelmeństwo z ciebie wyłazi! Jak nie chcesz pchać, to możesz ją... no... przesunąć. W kąt. kurcze matka ty to bys ludzi po rogach i katach sadzala tylko a na srodku pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jak to pusto Przeciez na środku....siedzi matka ! ....i na wszystko i wszystkich ma baczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2005 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 rrmi co tam masz? ja nie mam tego co matka sobie wmowila , ale ona tak zawsze jak brakuje tabletek siedzi teraz na srodku i gada , byle co je i byle co gada a ja? ja mam swoje obowiazki , takie tam podwiazuje krowy , zeby sie dobrze pasly potem je odczepiam pilnuje remxa zeby mu sie kaftan nie poluzowal normalne ludzkie sprawy wieczorami bladze po zagrodzie troche z koza pogadam i tak schodzi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts