rrmi 06.10.2005 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Jak to pusto Przeciez na środku....siedzi matka ! ....i na wszystko i wszystkich ma baczenie to nie tak , ze siedzi Ty nowy chyba jestes to sobie nie wyobrazaj , ze zobaczysz matke jak lezy ale badz czujny , wredna jest jak kolacji nie dostanie poza tym zasuwaj do latryny , ktos musi to posprzatac , a chyba nie ja ostatnio dlugi tam siedzial , po sliwkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No ba! O tym to nawet...przez chwile nie pomyślałem....i dobrze ! Widzę, że matka to ważna persona tutaj jest ....więc będę uważał ....a że pora późna i na pewno jest po kolacji....więc odpoczynek słuszny jej się należy A co z tą latryną jest nie tak?...i na litość boską skoro szpital jest taki rozwojowy....to chyba czas pomyśleć o nowoczesnym wychodku....takim z muszlą i bieżacą wodą.....co nie?....no może wtedy by coniektórzy się myli Pozdrawiam Marc PS. Na dodatek....w kącie latryny ktoś kipował i pełno petów zostawił....tego juz nie zniosę ....a! i napisano na drzwiach "Kocham Jolkę" ....jak można w takim miejscu wyznania pisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 A co z tą latryną jest nie tak?...i na litość boską skoro szpital jest taki rozwojowy....to chyba czas pomyśleć o nowoczesnym wychodku....takim z muszlą i bieżacą wodą.....co nie?....no może wtedy by coniektórzy się myli Pozdrawiam Marc PS. Na dodatek....w kącie latryny ktoś kipował i pełno petów zostawił....tego juz nie zniosę ....a! i napisano na drzwiach "Kocham Jolkę" ....jak można w takim miejscu wyznania pisać? oj naiwny , naiwny (taka muzyka w tle jest) nowy wychodek , chyba sie wytarzam ze smiechu .Pogielo goscia normalnie . A skad bysmy brali robaki jakby latryny nie bylo Juz wiesz teraz? Pewnie nie wiesz co z nimi robimy? Ok, mieszamy je z sokiem z weronki , potem dodajemy do posilkow , jako szczepionke dorazna , na hemoroidy Co do ps , to juz moge powiedziec , ze kipuje matka . Czy potrzebujesz wiedziec co ONA robi z takimi co to sie dopytuja? Czy juz sie domyslasz? hehehehehe Mamy nowego krolika do doswiadczen Zakaz spozywania obiadow przez 3 dni , skora bedzie dobrze wisiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No prosze......o tych robakach nie pomyslalem .....no i sok z weronki ...ale ponoc robaki lepiej w wilgoci dojrzewaja. No dobra niech bedzie ta latryna....byele by bobkow nie zabraklo ) A weronce...trza było wiecej zastrzyków dawac....toby dziewczę sie więcej wyluzowało....a tak krowe z niej zrobiliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 No dobra niech bedzie ta latryna....byele by bobkow nie zabraklo ) spoko , Kroyena ma nowa linie produkcyjna Dobrych ludzi zatrudnia , np. Lafcio , Aggusia nasza slodka , Matka czasem cos dorzuci i wogole wiem tez , ze anowi* kradnie po trochu od sasiadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Hmmm.....kradziezy nie popieram....no chyba, że źli ludzie byli....co ukradli jej plecak i zwalili wszystko na mleczne krowy....co to czekolady wcale nie jedza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 06.10.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 widzę że nowy i zorientowany w tematach,nie chce iśc w ślady Weronki i Grześka,widać ma respekt.narazie przed matką, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 06.10.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2005 Bo matkę ma się jedną....hehehe....a świstaki i tak juz siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 07.10.2005 01:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Bo matkę ma się jedną....hehehe.... matke to moze ma sie jedna , ale ta matka to nie jest taka tam matka , bo matka prawdziwa nijak ma sie do tej matki , a co ty sobie wogole wyobrazasz , ze tak sie o matce ,naszej matce wypowiadasz siedzisz do jakiejs nocy ciemnej po czatach z czyjas matka , po to tylko , zeby nasza matka mogla spokojnie byc matka w zwiazku z tym , ze matka spi ja bede ta matka zastepcza , a matka jak wstanie , bedzie matka od poczatku , a na wieczor Aggi moze zostac matka i na noc Ty bedziesz matka , niech Ci bedzie juz , a matce geba zniknela i juz w sumie nie wiadomo jak matka wyglada ? czy wyglada jak matka czy , ma cygaro jak matka , czy wkoncu matka zjadla juz te resztki po weronce , czy matka jest juz ta matka zastepcza i czy matce matka rano sniadanie robi i czy matka jako matka robi sniadanie swojej corce i czy matka tak wlasciwie poprosze o zastrzyk , bo juz nie wiem o co mi chodzi , a jak ktos wie , to dam kilka kluskow na obiad extra , z sosem beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Hmmm.....kradziezy nie popieram.... Taaak??? A kto rąbnął moje pety z latryny??? Miałam schowane, na czarną godzinę, bo nigdy nic nie wiadomo, idę rano, na głodzie, patrze, nie ma!!! Dobra, skoro tak, to wnoszę o zalecenie badań prenatalno-penetrujących przy użyciu młotka i wiertarki, oraz szorowanie latryny przy pomocy szczoteczki do zębów remxa i sznurowadła rrmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 07.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 matke to....ale ta matka to nie.......bo matka......matka mogla spokojnie byc matka.......ze matka spi....a matka jak wstanie.....bedzie matka od poczatku....zostac matka......Ty bedziesz matka.....a matce geba....zniknela matka......czy matka jest juz ta matka zastepcza....czy matce matka rano.......sniadanie robi.....czy matka jako matka robi sniadanie swojej corce....czy matka....... jeeeeeeeeeeeeee A mowiłem.....wężykiem......wężykiem....... A w ogóle...to co ma przewód laktacyjny do udoju krów....na północnej grani Tatr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 A w ogóle...to co ma przewód laktacyjny do udoju krów....na północnej grani Tatr ? W ogóle nie zorientowany jesteś. Im krowa wyżej, tym strumień bardziej wartki, zwyczajne krowie prawa fizyki tym rządzą. Aggi to odkryła i opatentowała, wszelkie prawa zastrzegła. Powielanie, kopiowanie i rozpowszechnianie surowo karane. A tak gwoli ścisłości, z jakiej to racji rrmi kropkujesz, co??? Podejrzane to jakieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.10.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 ... epi ... epi... epidemia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.10.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 ... ...mar ...mar ... marcysia... ... ...przy ... przy ... przywlokła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 07.10.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 od kogo...przywlokła...trza... a zresztą...wiecie...co trza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 E .................................... ja ................................... no ................................... chciałam ..................................... no ............................................. nie wiem ..................................... tego ................................. bo ................................................ ten.......................................... ......................wa ...................................lić ..............................ów ...............zy kur........................................ ............................................................................................................................................yyyyyyyyyyyyyyy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 07.10.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 A tak gwoli ścisłości, z jakiej to racji rrmi kropkujesz, co??? Podejrzane to jakieś... Bo jestes podejrzliwa ...jak to personel medyczny ...ciągle trzeba pilnować pacjentów....bo sie szlajają po korytarzach i tylko nosy wścibiają w nie swoje sprawy ....trzeba by silniejsze dawki dawać ...a wykropkowanie po ty aby...podkreślić słowo "matka" ...uważam, że to piękne słowo....a ty talk nie uważasz? ...i rrmi...tak rzeczowo ujeła wszystkie jej funkcje (no chodź wyszło to i niej b.zabawnie ) ...mi zawsze matka będzie kojarzyć się z niedzielnymi naleśnikami na śniadanie....podawanymi z pieczonymi jabłkami ...mniaaami ...no ale nie każdy ma prawdopodobnie takie skojarzenia jak ja i chwała mu za to E .................................... ja ................................... no ................................... chciałam ..................................... no ............................................. nie wiem ..................................... tego ................................. bo ................................................ ten.......................................... hehehehe....jak dla mnie...matka....za dużo kropek :) ....kopiowanie wskazane! ale poprawnie ....bez obrazy....zauważ, że ja żartuję ...czyżby prochy działały ? Wiem co pisała Aggi...i co pisze ....a tak wogóle to.....aaaaaaa........atakk żywych krów............ Pozdrawiam Marc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.10.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Uśmiechy i tu trudne słowo, Symbolizują stan psychiczny pacjenta. Kropeczki i tu jeszcze trudniejsze słowo, Są alegorią M&Msów. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 07.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Uśmiechy i tu trudne słowo, Symbolizują stan psychiczny pacjenta. Kropeczki i tu jeszcze trudniejsze słowo, Są alegorią M&Msów. ... No fakt...uśmiechy mogą być też objawem...odzwierciedleniem stanu pacjenta....co do kropeczek to taki mam styl....życia...pisania...jedni go lubia inni nie...jeśli chcecie...umiecie to traktujcie je jako spacje ...i nie ma tu trudnych słów jak myślę....wszyscy jesteśmy w krainie....wzlotów i niedomówiem....lub jak kto woli....paranoi i zawiści....jak ktoś chce mnie leczyć osobiście ....to zapraszam...niech się realizuje*...ale tylko bez bawienia się w niedorozwinięty NFZ ....bo to już nie jest śmieszne Pozdrawiam Marc *bez podtekstów i kontekstów...żeby nie było znowu, że dawka za mała...tyle dziś sie nawdychałem, że na cały weekend mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 07.10.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Taaaa, Marcyś nie leży ci ta sławojka, nie leży. Było pety matki dotykać. Łapi by nie bolieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts