jea 24.10.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem no tez mialem o to spytac! mmmadziku, czy Tobie 1950 na śnie cycki przyprawił ale fajnie, będziesz zdatniejszy do przytulania swoją drogą, to jakie się dochtora figle trzymią rrmi, a to namaszczenie odbytnicze, to kto będzie robił trochę się przelękłam kolano...ma być, u wszystkich, no ta...od skopii dochtór będzie nadzorował a Pawian, że się nudzi...wprowadzał Siora nawilżać będzie, chyba tak w instrukcji było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Siora nawilżać będzie, chyba tak w instrukcji było bezwzględnie, poślizg musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem no tez mialem o to spytac! mmmadziku, czy Tobie 1950 na śnie cycki przyprawił ale fajnie, będziesz zdatniejszy do przytulania swoją drogą, to jakie się dochtora figle trzymią rrmi, a to namaszczenie odbytnicze, to kto będzie robił trochę się przelękłam kolano...ma być, u wszystkich, no ta...od skopii dochtór będzie nadzorował a Pawian, że się nudzi...wprowadzał Siora nawilżać będzie, chyba tak w instrukcji było Matko, ale ta glizda to sama zza latryny wylazła! Jesoo, umyć się chyba trza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem no tez mialem o to spytac! mmmadziku, czy Tobie 1950 na śnie cycki przyprawił ale fajnie, będziesz zdatniejszy do przytulania swoją drogą, to jakie się dochtora figle trzymią rrmi, a to namaszczenie odbytnicze, to kto będzie robił trochę się przelękłam kolano...ma być, u wszystkich, no ta...od skopii dochtór będzie nadzorował a Pawian, że się nudzi...wprowadzał Siora nawilżać będzie, chyba tak w instrukcji było Matko, ale ta glizda to sama zza latryny wylazła! Jesoo, umyć się chyba trza... I napastować w razie gdyby co Miałam pewne obawy ale teraz juz nie mam Niczego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 a ten apel to za długo bedzie??? bo iść musze w razie jakby co, to mnie usprawiedliwta, dobra??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 jezdem.Jako Wysoka, a w sprawach zawartości gąsiorów Nigdy Nieomylna Jednoosobowa Komisja, dokonałem organoleptycznej ekspertyzy wymienionej zawartości.O matko, z którego bądź kościoła! Zawartość wspomnianych to czysta grappa, tak, że jeszcze paluchy łod klawiatury odrywam i oblizuję!I jeszcze dodam, że na wykonanie ekspertyzy zużyto zaledwie 3% zawartości! Reszta czeka. Na następne próby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nooo, to ja poproszę o możliwość polizania także. Paluchów z grappy. Z tym że swoich paluchów. Nie żebym coś mówiła nie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Tak jakos mi sie wydaje , ze zrobie z Wami porzadek wieczorkiem. Apel bedzie dzis obowiazkowy i wszyscy maja byc ubrani. W majtki tez. Bedzie apel wiejski i namaszczenie powrotno-odbiorcze , z tym , ze nie wiadomo jakimi srodkami , ale to sie jakos wyjasni. przepraszam, ja w kwestii formalnej: staniki też, czy nie?? bo nie wiem no tez mialem o to spytac! mmmadziku, czy Tobie 1950 na śnie cycki przyprawił ale fajnie, będziesz zdatniejszy do przytulania swoją drogą, to jakie się dochtora figle trzymią rrmi, a to namaszczenie odbytnicze, to kto będzie robił trochę się przelękłam kolano...ma być, u wszystkich, no ta...od skopii dochtór będzie nadzorował a Pawian, że się nudzi...wprowadzał Siora nawilżać będzie, chyba tak w instrukcji było Matko, ale ta glizda to sama zza latryny wylazła! Jesoo, umyć się chyba trza... Sama nie wylazła, Pawian ją gonił... wszyscy mają byś obecni, żadnego krycia nie będzie, zresztą Maxi sama się odkryła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.10.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 żadnego krycia nie będzie, Eeeee... nic...? Ani nawet tak jak króliki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 żadnego krycia nie będzie, Eeeee... nic...? Ani nawet tak jak króliki? A kto by je fszystkie wyłapał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nooo, to ja poproszę o możliwość polizania także. Paluchów z grappy. Z tym że swoich paluchów. Nie żebym coś mówiła nie tego. ja ciebie muszę pszeszczec jolajnie, bo może z racji małoletniego wieku nie jezdeś domku świadomy, że grappa to nie zapach zywicy sosnowej w letni upał. i dobrze jest wcześniej upaczyć se legowisko do spanka. Ja, chocia żem z niejednej winnicy grappę spożywał, wczoraj ani się ważyłem opuścić miejsce wykonywania wspomnianej ekspertyzy, coby sie nie zagubić na tym najlepszym ze swiatów. Ale ranom zacząłem do się dochodzić. i kele południa było już cacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 ... ale parę literków wzionem ze sobą, więc proszę, proszę ... pożywta się kapkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 24.10.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 żadnego krycia nie będzie, Eeeee... nic...? Ani nawet tak jak króliki? Króliki szybkie som...w kryciu...trrryt, na plecki i dziękuję O żadnym łapaniu i chwytaniu nie ma mowy, to na czułości zakrawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Króliki szybkie som...w kryciu...trrryt, na plecki i dziękuję O żadnym łapaniu i chwytaniu nie ma mowy, to na czułości zakrawa a w filmie "Josef Andrews" żona mówila do pastora: ty jesteś wstrzemięźliwy jak ... królik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 24.10.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Króliki szybkie som...w kryciu...trrryt, na plecki i dziękuję O żadnym łapaniu i chwytaniu nie ma mowy, to na czułości zakrawa a w filmie "Josef Andrews" żona mówila do pastora: ty jesteś wstrzemięźliwy jak ... królik! Klamała One fszystkie kłamią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.10.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Teraz to i ja wiem.Ale dla mnie - późnowato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2007 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 ... ale parę literków wzionem ze sobą, więc proszę, proszę ... pożywta się kapkę... Cośta się tak przyssały, że tak malutko zostało i nawet pisać wam się już nie chciało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.10.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Nooo, to ja poproszę o możliwość polizania także. Paluchów z grappy. Z tym że swoich paluchów. Nie żebym coś mówiła nie tego. ja ciebie muszę pszeszczec jolajnie, bo może z racji małoletniego wieku nie jezdeś domku świadomy, że grappa to nie zapach zywicy sosnowej w letni upał. i dobrze jest wcześniej upaczyć se legowisko do spanka. Ja, chocia żem z niejednej winnicy grappę spożywał, wczoraj ani się ważyłem opuścić miejsce wykonywania wspomnianej ekspertyzy, coby sie nie zagubić na tym najlepszym ze swiatów. Ale ranom zacząłem do się dochodzić. i kele południa było już cacy. O żesz... Ja już kiedyś piłam grappę, ale ta Twoja... Jak wieczorem żem łykła, to dopiero teraz żem doszła do siebie! A gdzieżem była przez ten czas to ani nie wiem - widno, dementia człeka dopada po tym trunku... Ale ten smak... ta moc... Rewelacja! Niniejszym dziękuję Ci bardzo, retrofood, za możliwość skosztowania tego specjału. Rzadko mam taką okazję. No i dziękuję Ci za tę wypowiedź o małoletniości. Tak mi się miło zrobiło! Schowałam se trochę, ale nie za latryną, bo Przełożona by znalazła i op...ła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.10.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Jeno łącka śliwkówka może walczyć o palmem pierszeństwa z grappą z tego gąsiorka. Podobna moc (>=60 volt) i piękny aromat).Najlepsza bez zapitki.A jak komu za dużo mocy to polecam piołunówkę Baczewskiego. Ona klasyczna - 40 voltów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 26.10.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 jak glista kurde jak glista to jedynie mala i zwykla dżdżownica .... ludzie trzymajcie mnie jaka dżdżownica kurde jaka dżdżownica ???? dżdżownice to są glebie, a glisty w d.upie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts