DPS 28.10.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wężyk masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ja też o berbeluche proszę ino zapodanie gardłowe lejek podej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wężyk masz? cienki, bo cienki ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ino niedługo w tych objątkach. Łone nie śpio. łomatko, ale chto ? Oddziałowe!!!! O laboga, biero mnie na zabieg!!!! Czekajta powrotu, może udo się przeżyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wężyk masz? cienki, bo cienki ale jest Ino sztywno trzymej, coby się nie wylewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Ino niedługo w tych objątkach. Łone nie śpio. łomatko, ale chto ? Oddziałowe!!!! O laboga, biero mnie na zabieg!!!! Czekajta powrotu, może udo się przeżyć? Retro, jak to Oddziałowa, to może będzie fajnie. Ona czasem ma pomysły różne i zabiegi różne fajne też robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wężyk masz? cienki, bo cienki ale jest Ino sztywno trzymej, coby się nie wylewało. jak się napełni, to naturalnie zesztywnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wężyk masz? cienki, bo cienki ale jest Ino sztywno trzymej, coby się nie wylewało. jak się napełni, to naturalnie zesztywnieje Hihihihihiiiiiiiii....... A co on taki.... różowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.10.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Wężyk masz? cienki, bo cienki ale jest Ino sztywno trzymej, coby się nie wylewało. jak się napełni, to naturalnie zesztywnieje Hihihihihiiiiiiiii....... A co on taki.... różowy? To chyba przez ten lejek, co go Aggi chce wcisnąć...boleści od tego som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Kiedys lesniczemu zesztywnialo ,Nie powiem co .A wiem stad , ze Zosia opowiadala.Rozne rzeczy opowiadala poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.10.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 To chyba przez ten lejek, co go Aggi chce wcisnąć...boleści od tego som no to coś Ty mi tu nadstawił ?!?!?!? przecież to nie z tego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.10.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 D....ę z lejkiem Ci, Aggi, wystawił?! Z mojego końca różowy wężyk jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 28.10.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 D....ę z lejkiem Ci, Aggi, wystawił?! Z mojego końca różowy wężyk jest... a Ty pewność masz, że to różowe to wężyk ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 dlugo mam jeszcze pod ta palma siedziec ? bo te dwa kokosy mnie uwierajo to wyleze i niech któs mnie zmieni dps a gdzie Ty ten wezyk wtykasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 Retro, jak to Oddziałowa, to może będzie fajnie. Ona czasem ma pomysły różne i zabiegi różne fajne też robi. O matulo, wzieny mnie na te, tako detoksykolacje czy cuś tam, ale prowiantu żodnego nie było. godały ino, że chopom jak tak bedo duzo pić, to te wenżyki sie kurczo. I musiołech przyrzec, że wincy pił nie bede. To żech głośno powiedzioł, że wincy pił nie bede, a po cichu - że mni tyż nie bede. No i mie pusciły. i godaly, że jak bede grzeczny to wieczorym bedo zabiegi, ale jakie to tajymnica. No to jezdem i odkopuje to com pod palmom płyciutko zakopoł żem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.10.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 wezyk sie zawsze wtyka w otwor.ale Ty Zosiu nie siedzisz na kokosach ani nie na innych tropikalnych takich tegoTo sa jaja tego kozla co to biegal za weronika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 No ale tako dziurke to trza mieć pod renką, a mie oddziałowo taki nie dała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.10.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 wezyk sie zawsze wtyka w otwor. ale Ty Zosiu nie siedzisz na kokosach ani nie na innych tropikalnych takich tego To sa jaja tego kozla co to biegal za weronika rrmi z tym otworem to ja wiedzialam, ale zapomialam , ale z jajami kozla to sie normalnie zgadza ,bo tak wlasnie zalata , ze myslalam ze moze weronka w poblizu usta otworzyla retrofood moim zdaniem Ty nie masz dziurki, ale to by trzeba przebadac jeszcze. np ja ze siostramy moge [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.10.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 No, jo wim, że dziurki ni mom. Nawet pod renką ni mom. Ale szlauch jest i jest to, com zakopołem pod palmom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 29.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 jezdem byłem zagranicom na wyjeździe integracyjnym .... ziółka jakieś wzmacnaijące macie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts