Gość 10.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A się zacion i rozwlókł... Weno się skup trochę, albo chociaż jedną kropkę walnij, bo nam oddział rozciągnąłeś w drugą mańkę okrutnie. Zeza rozbieżnego dostaniem i jak potem zrobić prosto w oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 raz zgubiwszy pościg jakowyś. To remx był, ale mu koło odpadło i na trzech nie dał rady, za szybka byłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Fredzia tak godo, jakby łóżko trza szykować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 dlugi zagladal tu dzisiaj przez okna , ale dalam mu po lapach i poszedl sobie , w sumie szkoda , bo mogl powtykac resztki weronki w szczeliny okienne , zima idzie On ją wetknął, ale do mojej studni... podstępnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Fredzia tak godo, jakby łóżko trza szykować. To było do przewidzenia, łóżko gotowe, materac wypchany, jasiek wytrzepany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.10.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Fredzia tak godo, jakby łóżko trza szykować. że niby kto jest Fredzia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 laf, dzień obsługi psychiatryka winien zaczynać się od czytania prasy porannej. Taki duży, a nieczytaty. Ale tak to już jest, jak się kto posługuje instrukcją obrazkową operacji chirurgicznych, to potem kłopoty z czytaniem ma . A Dzienników ci na forum dostatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.10.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 laf, dzień obsługi psychiatryka winien zaczynać się od czytania prasy porannej. Taki duży, a nieczytaty. Ale tak to już jest, jak się kto posługuje instrukcją obrazkową operacji chirurgicznych, to potem kłopoty z czytaniem ma . A Dzienników ci na forum dostatek. nie bedem czytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ale awans do konsylium sięśni, a karty chorobowej klientów nie śledzimy na bieżaco co?W ten sposób to nawet siostrą niejednotrotnie przemurowaną nie zostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja i tak nie wiem, kto to Fredzia,ale to nie ma najmniejszego znaczenia,chociaż Kroyena mógłby nam przybliżyć dane potencjalnego pacjenta,chociażby po to, żeby kołderka za krótka się nie okazała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Skierowanie samem wypisał. Się zgłosi to będzie, jak nie to będzie wakta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.10.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja w takiej klinice to specjalistom wysokiej klasy bym byłtylko NFZ na to nie staća od czytania papierów to ja mam personel szpitalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A leczenie potwierdzasz paliuchem w tuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja w takiej klinice to specjalistom wysokiej klasy bym był tylko NFZ na to nie stać Poczekaj, może zrzutę zorganizujemy, wysoce nam potrzebny specjalista jest, od sortowania bobków wedle wymiaru i wagi, metodą kulania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Good Medicine Practice wdrażamy, niedowagę trzeba babolami uzupełniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 10.10.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja w takiej klinice to specjalistom wysokiej klasy bym był tylko NFZ na to nie stać Poczekaj, może zrzutę zorganizujemy, wysoce nam potrzebny specjalista jest, od sortowania bobków wedle wymiaru i wagi, metodą kulania. Phi... Metoda kulania to moja specjalność... ale powtarzam nie jestem tani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 o złotobabolasty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A leczenie potwierdzasz paliuchem w tuszu. informuję, że tusz też wypiłam. Musicie sobie inna mazię do fingerprintów znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.10.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 odcisk w babolu złotym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 informuję, że tusz też wypiłam. Musicie sobie inna mazię do fingerprintów znaleźć A co? Tak Cię suszyło? A tak w ogóle, to gdzie byłaś jak Cię nie było, i jak mogłaś remxa w pustym polu porzucić, o trzech kołach i lasce. Miota się tam w kółko do tej pory i do studni mojej zagląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts