Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dochodzą do końca

Grzegorz 40

Recommended Posts

A co?

Tak Cię suszyło?

A tak w ogóle, to gdzie byłaś jak Cię nie było,

i jak mogłaś remxa w pustym polu porzucić,

o trzech kołach i lasce.

Miota się tam w kółko do tej pory

i do studni mojej zagląda.

A suszyło... :oops:

Jak gdzie byłam - w Iznocie na płocie.

remx niech się miota, litości niet

• Odpowiedzi 21,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• rrmi

2928

• Aggi

2330

• zielonooka

1354

• Pawson

1210

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak, weronka kyllym.

Bo rozumiesz, przyszła - wyglądała na dywersantkę. No to my ją najpierw na tortury, a potem okazało się że zdechła. Panika. Trochę poleżała. Zakopaliśmy. Przeszła nam panika - wykopaliśmy. Trochę ją bezcześciliśmy dopóki się nie zepsuła i nie zaśmiardła. Jak zaśmiardła, to rozczłonkowaliśmy i każdy sobie ze swoim kawałakiem robił co tam chciał - w sensie, soki, przetwory, smarowidła. A długi? Długi jest i patrzy. Trzeba się nieźle napracować, żeby się odezwał. Prowokacje nic nie dają. On weronki nie bezcześcił, ale kibicował.

Gość 1950
laf, dzień obsługi psychiatryka winien zaczynać się od czytania prasy porannej. Taki duży, a nieczytaty. Ale tak to już jest, jak się kto posługuje instrukcją obrazkową operacji chirurgicznych, to potem kłopoty z czytaniem ma :roll: :lol: .

A Dzienników ci na forum dostatek. 8)

nie bedem czytała

rany boskie :o :o :o :o :o

to ty jesteś Ona :o :o :o :o

Gość 1950
informuję, że tusz też wypiłam. Musicie sobie inna mazię do fingerprintów znaleźć :-?

A co?

Tak Cię suszyło?

A tak w ogóle, to gdzie byłaś jak Cię nie było,

i jak mogłaś remxa w pustym polu porzucić,

o trzech kołach i lasce.

Miota się tam w kółko do tej pory

i do studni mojej zagląda.

to już wiem, skąd ten zapach siarkowodoru,

to wina remxa

Proces jednoczenia prawicy - odzwierciedlający w ramach ugrupowania formułę amerykańskiej Partii Republikańskiej czy też hinduskiej Partii Czynu Rewolucyjnego, ze skrzydłem konserwatywnym na jednym biegunie oraz skrzydłem komunizującym na drugim biegunie - został nie tylko zahamowany, ale wręcz zniweczony. Rodzi się uzasadnione podejrzenie, że jeszcze nie wszyscy wysoko usytuowani sympatycy ujawnili się przed opinią publiczną. W najbliższym czasie będą oni dążyli do przejęcia władzy stosując terror, szykany i inne wywrotowe działania.

Wydaje się, że celem działań jest elektryfikacja + zagospodarowanie na nowych zasadach, czyli przetasowanie sceny politycznej.

Wielkimi krokami nadchodzi godzina zemsty dla uciśnionych. Podnieście swe nieskalane myśleniem i pobrużdżone czoła. Podnieście swoje niewinne oczy.

Przygotujcie synagorlice.

A kiedy przyjdzie 14 dzień miesiąca nisan zabijcie synagorlice i ofiarujcie mi je na ołtarzu

Syt jestem całopalenia kozłów i łoju tłustych cielców. Krew wołów i baranów i kozłów mi obrzydła.

Chcę synagorlic.