Aggi 10.10.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A co? Tak Cię suszyło? A tak w ogóle, to gdzie byłaś jak Cię nie było, i jak mogłaś remxa w pustym polu porzucić, o trzech kołach i lasce. Miota się tam w kółko do tej pory i do studni mojej zagląda. A suszyło... Jak gdzie byłam - w Iznocie na płocie. remx niech się miota, litości niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 remx niech się miota, litości niet I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcychna 10.10.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 No wiecie co? powiem szczerze, ze sie zagubilem Wkradlem sie do kartotek....ale tam widocznie jodyna tylko pisane....bo stracilem watek ....to Veronka juz kyllym....tak? A kto to jest Dlugi....i jaka mial role w killym Veronki? Pozdrawiam poweekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 tak, weronka kyllym.Bo rozumiesz, przyszła - wyglądała na dywersantkę. No to my ją najpierw na tortury, a potem okazało się że zdechła. Panika. Trochę poleżała. Zakopaliśmy. Przeszła nam panika - wykopaliśmy. Trochę ją bezcześciliśmy dopóki się nie zepsuła i nie zaśmiardła. Jak zaśmiardła, to rozczłonkowaliśmy i każdy sobie ze swoim kawałakiem robił co tam chciał - w sensie, soki, przetwory, smarowidła. A długi? Długi jest i patrzy. Trzeba się nieźle napracować, żeby się odezwał. Prowokacje nic nie dają. On weronki nie bezcześcił, ale kibicował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.10.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 laf, dzień obsługi psychiatryka winien zaczynać się od czytania prasy porannej. Taki duży, a nieczytaty. Ale tak to już jest, jak się kto posługuje instrukcją obrazkową operacji chirurgicznych, to potem kłopoty z czytaniem ma . A Dzienników ci na forum dostatek. nie bedem czytała rany boskie to ty jesteś Ona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.10.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 informuję, że tusz też wypiłam. Musicie sobie inna mazię do fingerprintów znaleźć A co? Tak Cię suszyło? A tak w ogóle, to gdzie byłaś jak Cię nie było, i jak mogłaś remxa w pustym polu porzucić, o trzech kołach i lasce. Miota się tam w kółko do tej pory i do studni mojej zagląda. to już wiem, skąd ten zapach siarkowodoru, to wina remxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 10.10.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 to już wiem, skąd ten zapach siarkowodoru, to wina remxa Hmmm... tiaaa... ale żeby zaraz bekać zgniłymi jajami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 10.10.2005 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 to już wiem, skąd ten zapach siarkowodoru, to wina remxa Hmmm... tiaaa... ale żeby zaraz bekać zgniłymi jajami... to ja bekam, i nie zgniłymi jajami tylko Jackeim Danielsem. A on to pupą puszcza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 tragedia , po prostu tragedia , lozko nowe szykuj , ja sie bede kladla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 10.10.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Proces jednoczenia prawicy - odzwierciedlający w ramach ugrupowania formułę amerykańskiej Partii Republikańskiej czy też hinduskiej Partii Czynu Rewolucyjnego, ze skrzydłem konserwatywnym na jednym biegunie oraz skrzydłem komunizującym na drugim biegunie - został nie tylko zahamowany, ale wręcz zniweczony. Rodzi się uzasadnione podejrzenie, że jeszcze nie wszyscy wysoko usytuowani sympatycy ujawnili się przed opinią publiczną. W najbliższym czasie będą oni dążyli do przejęcia władzy stosując terror, szykany i inne wywrotowe działania. Wydaje się, że celem działań jest elektryfikacja + zagospodarowanie na nowych zasadach, czyli przetasowanie sceny politycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Czyli strach zajrzy lub zajrzal w oczy co niektorym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.10.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 hehe ...noz jest pikny i ostry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 a do kogo Ty z tym nozem , uwazaj , bo se krzywde zrobisz i mama tak pozwolila nozem sie bawic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 10.10.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 hehe ...taki napis dzisiaj na plakacie wyborczym wyczytalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 10.10.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Wielkimi krokami nadchodzi godzina zemsty dla uciśnionych. Podnieście swe nieskalane myśleniem i pobrużdżone czoła. Podnieście swoje niewinne oczy. Przygotujcie synagorlice.A kiedy przyjdzie 14 dzień miesiąca nisan zabijcie synagorlice i ofiarujcie mi je na ołtarzu Syt jestem całopalenia kozłów i łoju tłustych cielców. Krew wołów i baranów i kozłów mi obrzydła. Chcę synagorlic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 remx -wpadnij jutro na emergency pogadamy jak starzy Polacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 10.10.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Wydaje mi się, że nie rozumiesz powagi sytuacji.Twoje żarty są nie na miejscu. Chcę synagorlic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.10.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Ja nie zartuje , ja powazna jestem , bardzo , przeciez mowie , ze musimy pogadac jak starzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 10.10.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 OK Bedzie można omówić pewne niedokończone zaszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 11.10.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2005 remuś, ja bym tam wolał nissana niż synogarlice. A tak w ogóle gdzie ty z ta ptasią zarazą się pchasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts