DPS 07.02.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Aggi, a nie wyjęłaś sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 08.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Aggi, a nie wyjęłaś sama? A moze to nadal gdzies lezy wlozone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.02.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 lezy Nie lezy , to stoi , ale nie jest penisem. Wiec pewnie nie wiecie co to. Ja nie wydam . I nie poloze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 08.02.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak to nie jest to po co ten caly burdel . jezeli chodzi poza tym , to ja juz wydalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak to nie jest to po co ten caly burdel . dla celów towarzysko - agencyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 08.02.2008 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak to nie jest to po co ten caly burdel . dla celów towarzysko - agencyjnych To że agenci towarzysko udzielają się w burdelu, to jeszcze rozumiem. Ale żeby zaraz celować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak to nie jest to po co ten caly burdel . dla celów towarzysko - agencyjnych To że agenci towarzysko udzielają się w burdelu, to jeszcze rozumiem. Ale żeby zaraz celować? a jak niby se trafi?????? musi przymierzyć i wycelować!!!! (żeby nie było ura-bura ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.02.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A ile bierze koza, ta spod latryny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 08.02.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 jak to nie jest to po co ten caly burdel . dla celów towarzysko - agencyjnych To że agenci towarzysko udzielają się w burdelu, to jeszcze rozumiem. Ale żeby zaraz celować? a jak niby se trafi?????? musi przymierzyć i wycelować!!!! (żeby nie było ura-bura ) Jak se nie trafi, to tragedii nie będzie, zawsze może spróbować jeszcze raz. Ura bura nie będzie, spokojna głowa, mamy ogóreczki że palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jkrzyz 08.02.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A ile bierze koza, ta spod latryny? Bierze wszystko, co się nawinie. Niestety bierze na rogi, ale to dlatego że niedowidzi i nerwowa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 08.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 A ile bierze koza, ta spod latryny? Bierze wszystko, co się nawinie. Niestety bierze na rogi, ale to dlatego że niedowidzi i nerwowa jest. ale jest na nią sposób. Gumowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 09.02.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 to ja juz wydalam. To , ze wydalasz jest chyba oczywiste . Nie potrzebjesz sie tak z tym obnosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 to ja juz wydalam. To , ze wydalasz jest chyba oczywiste . Nie potrzebjesz sie tak z tym obnosic Za krzaczorami jest latryna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 to ja juz wydalam. To , ze wydalasz jest chyba oczywiste . Nie potrzebjesz sie tak z tym obnosic To lewatywy tyle czasu trzymają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 09.02.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 to ja juz wydalam. To , ze wydalasz jest chyba oczywiste . Nie potrzebjesz sie tak z tym obnosic To lewatywy tyle czasu trzymają? jak się wcześniej zwędziło korka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeny 13.02.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 o jeny, no pewnie teoretycznie to powinienes miec skierowanie albo ledykimacje, no ostatecznie wypis a aktu. akt, to rozumiem tylko ten wypis może łatwiej załatwić tą teoretyczną ledykimacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 widziołech dochtorani mioł spodniówmioł spódnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.02.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 widziołech dochtora ni mioł spodniów mioł spódnice to potwarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.02.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 widziołech dochtora ni mioł spodniów mioł spódnice to potwarz ufff... to musi mię tak... po zaszczykach mamiło... cofom sie, cofom, do samy rzyci, dochtór!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 13.02.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2008 ze smutkiem zauważam, że ostatnio nasiliły się ataki na moją osobę a to ktoś porównuje mnie do "małych braci", a teraz ktoś, widocznie inspirowany ze wschodu , rzuca na mnie kalumnie, że chodzę w damskich fatałaszkach czuję czyjąś wrogą robotę, tylko kto za tym stoi pewnie wraże siły, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts