retrofood 26.02.2008 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie lubisz damskich ciuszków No przecież takie ładne są!!! ładnie to się to zruca, a poza tym nieładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.02.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie lubisz damskich ciuszków No przecież takie ładne są!!! ładnie to się to zruca, a poza tym nieładne Siem nie znasz nic a nic!!!! Som ładne!!! A jak się zrzuci, to siem gniotom i przestajom byc ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 A te praktykantki to mi sie nie podobaja - za młode są a jakie majom być??? przedemerytalne??? praktykantki przecie, dopiero co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Nie lubisz damskich ciuszków No przecież takie ładne są!!! ładnie to się to zruca, a poza tym nieładne Siem nie znasz nic a nic!!!! Som ładne!!! A jak się zrzuci, to siem gniotom i przestajom byc ładne bo po to som! pomarańczke siem obiera ze skórki, chocia też niby ładna taka cała... i skórkę się odrzuca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 26.02.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 No jakże! Przecie z samego rana dwie mietły zeżarła. To odździałowa na czym odleciała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.02.2008 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2008 Jea, wytrzyj się, coś pod okiem brązowego masz. nie poniewierałem się...za latrynom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Nie lubisz damskich ciuszków No przecież takie ładne są!!! ładnie to się to zruca, a poza tym nieładne Siem nie znasz nic a nic!!!! Som ładne!!! A jak się zrzuci, to siem gniotom i przestajom byc ładne bo po to som! pomarańczke siem obiera ze skórki, chocia też niby ładna taka cała... i skórkę się odrzuca... Retro, Ty capie!!! Jedno Ci tylko w głowie!!! Jea, ja tam nie wiem, ale dobrze, że już wytarłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 bo po to som! pomarańczke siem obiera ze skórki, chocia też niby ładna taka cała... i skórkę się odrzuca... Czasem to lepi nie zdejmnywac... dziurki ino poszukac i wydmuszke zrobic. Swieta zaniedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kto będzie dmuchał? Jak Dochtór, to ja chętnie popacze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kto będzie dmuchał? Jak Dochtór, to ja chętnie popacze! No a kto inny Dochtór tu od dmuchania jest!!! Świetnie Mu to wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kto będzie dmuchał? Jak Dochtór, to ja chętnie popacze! No a kto inny Dochtór tu od dmuchania jest!!! Świetnie Mu to wychodzi a kogo juz wydmuchał? Bo ja wydmuszki jeszcze nie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kto będzie dmuchał? Jak Dochtór, to ja chętnie popacze! No a kto inny Dochtór tu od dmuchania jest!!! Świetnie Mu to wychodzi a kogo juz wydmuchał? Bo ja wydmuszki jeszcze nie widziała Bo wydmuszki skrzętnie ukrywa A kogo - nie powiem, bo Oddziałowa lewatywę zrobi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kto będzie dmuchał? Jak Dochtór, to ja chętnie popacze! No a kto inny Dochtór tu od dmuchania jest!!! Świetnie Mu to wychodzi a kogo juz wydmuchał? Bo ja wydmuszki jeszcze nie widziała Bo wydmuszki skrzętnie ukrywa A kogo - nie powiem, bo Oddziałowa lewatywę zrobi ... Ty się nie broń, lewatywa działa rozprężająco na wszelkie członki i członkinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.02.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 slyszalam , ze ktos wlasnie wydymal kozei nie byl to wiadomy jej kochas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.02.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no to chyba koza zadowolona, jednostajność jej dość doskwierała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kiedyś zamiarowałam przebrać się za tę kozę, bo zdesperowana trochę byłam. Ale nijak nie potrafiłam mietły zeźreć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kiedyś zamiarowałam przebrać się za tę kozę, bo zdesperowana trochę byłam. Ale nijak nie potrafiłam mietły zeźreć... Po ki gwizdek Ty chciałaś mietłe źreć .... Nie wystarczyło jeno rogi i bródkę se przyprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no to chyba koza zadowolona, jednostajność jej dość doskwierała Zapomnialaaaam komu dalaaam w lesnej chacieee na prywacieee fajnie bylooo, ciemno bylooo bral kto chciaaaaaaal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.02.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 no to chyba koza zadowolona, jednostajność jej dość doskwierała Zapomnialaaaam komu dalaaam w lesnej chacieee na prywacieee fajnie bylooo, ciemno bylooo bral kto chciaaaaaaal No i mamy nowy szlagier !!! Do jutra wszyscy mają zapamiętać słowa, będziem piać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.02.2008 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2008 Kiedyś zamiarowałam przebrać się za tę kozę, bo zdesperowana trochę byłam. Ale nijak nie potrafiłam mietły zeźreć... Po ki gwizdek Ty chciałaś mietłe źreć .... Nie wystarczyło jeno rogi i bródkę se przyprawić No przecie rogi swoje mam! Brodę może bym jakoś wyhodowała. Ale Oddziałowa mówiła, że nijak jej ten wielki zad na kozę nie pasuje, to chciałam się uwiarygodnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts