dachmen 23.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witam drogich forumowiczów. Zarejstrowałem się na forum parę miesięcy temu,od tygodnia niestety moje konto zostało USUNIĘTE, Dziś zadzwoniła Pani z Muratora i powiedziała że nie mogę w ogłoszeniach drobnych zamieszczać swojej wizytówki,a jestem dobrym dekarzem to podałem na siebie namiary telefon itp,ponoć nie mogę tego czynić ??? GRATULUJĘ REDAKCJI POMYSŁOWOŚCI mam jeszcze pytanko do redakcji kiedy usuniecie pozostałych,którzy podali swoje namiary telefoniczne ??? skomentujcie to sami !!!! oczywiście żeby to napisać musiałem się ponownie zarejstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 23.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Regulamin forum zabrania używania nicków reklamowych. Prowadziliśmy korespondencję w tej sprawie. Jeśli Pan się zarejestruje zgodnie z regulaminem, to oczywiście, że może w ogłoszeniu podać swój zawód i namiary na siebie. Telefon z "Muratora" w sprawie ogłoszenia? Bardzo dziwne, nigdy nie dzwoniliśmy w takich sprawach.Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachmen 23.06.2005 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Regulamin forum zabrania używania nicków reklamowych. Prowadziliśmy korespondencję w tej sprawie. Jeśli Pan się zarejestruje zgodnie z regulaminem, to oczywiście, że może w ogłoszeniu podać swój zawód i namiary na siebie. Telefon z "Muratora" w sprawie ogłoszenia? Bardzo dziwne, nigdy nie dzwoniliśmy w takich sprawach. Pozdrawiamy Gdyby Pan wogóle się nie wypowiadał na ten temat"przebolałbym"to jakoś ale odpowiadać z nieprawdą to wobec tego kto do mnie zadzwonił ? skoro moje konto było usunięte i śladu nie było po DACHBUD,a teraz koresponduje z nowego,taki prężny Murator a tak się "dziecinnie"zachowuje wstyd,nie będę zadawał się z Panem w dyskusje bo widzę że nie ma sęsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Nick "Dachmen" jest nieuczciwą próbą obejścia regulaminu. Natomiast nasze wyjaśnienie jest takie jak poprzednie. Zasada co do działu ogłoszeń jest prosta: niereklamowy nick, jedno ogłoszenie, w którym można i raczej trzeba podać do siebie dane. O telefonie redakcji forum nic nie wiadomo, nie ma takiej praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dziś zadzwoniła Pani z Muratora i powiedziała że nie mogę w ogłoszeniach drobnych zamieszczać swojej wizytówki,a jestem dobrym dekarzem to podałem na siebie namiary telefon itp,ponoć nie mogę tego czynić ??? A skąd taka pewność, że ta Pani była z Muratora a nie żona albo asystentka równie dobrego dekarza - cichego konkrenta z Forum A może jakaś dobra w tym fachu/ dekarza - dekarka? - Pani dekarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.06.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Kochanieńki, ale po co Tobie ten nachalny exhibicjonizm? Jak ktoś będzie chciał z twoich usług skorzystać, to najpierw powinien kliknąć na priva, twojego (oczywiście ). Oczywiście . Następnie powinieneś odklikać z telefonem własnym i jeszcze podać nicka rekomendującego, w takiej okolicy, żeby potencjalny klient mógł twojej pracy dotknąć. Tak dbasz o swoją markę nick "Dachbud" w ogólności sygestywny nie jest. Potem o numer telefonu. A skądeś waćpan to szkoda klikać? Hę.. PS. W szczególności podpis pod nickiem, wierz mi różnice mentalnościowe po zaborach nadal istnieją i ktoś ze ściany wschodniej mógłby być zdziwiony standardami np. Śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dachmen 25.06.2005 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziś zadzwoniła Pani z Muratora i powiedziała że nie mogę w ogłoszeniach drobnych zamieszczać swojej wizytówki,a jestem dobrym dekarzem to podałem na siebie namiary telefon itp,ponoć nie mogę tego czynić ??? A skąd taka pewność, że ta Pani była z Muratora a nie żona albo asystentka równie dobrego dekarza - cichego konkrenta z Forum A może jakaś dobra w tym fachu/ dekarza - dekarka? - Pani dekarz stąd iż najpierw nie mogłem się zalogować a za dwa dni telefon od pani z Muratora,ja nie chce z tego afery,ani mojej reklamy tylko zwykłej uczciwości. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 25.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 i słusznie, są to ogłoszenia dla forumowiczów, dlatego mają nazwę ogłoszenia drobne, co by było gdyby każda firma budowlana chciała umieścić swoje ogłoszenie w dziale ogłoszeń drobnych, a gdzie miejsce na kołki Jasia ?, używaną siatkę Małgosi ?, bloczki po budowie Krzysia ?. Owszem czasami powinny być odstępstwa, ale tylko dla forumowiczów którzy maja własne/pracują firmę i za free udzielają się na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts