Grzegorz 40 23.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Przegoniłem tynkarzy . Byli z ogłoszenia w gazecie. Okazało sie przypadkowo , że natrafiłem na swojego sąsiada z ulicy . Wydawał sie porządnym gościem , zawsze czysto ubrany , nigdy nie był nawalony. Wiem , że nie według tych kryteriów ocenia sie facowca. Przewiozłem się . Gościa wygoniłem . Przyszli nastepni , powoli wykańczają . Ekipę do tynków zewnętrznych wziąłem już z polecenia. Trochę drożej , może będzie dużo spokojniej ? Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 23.06.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 szykuje się iż ja przegonie już 3 tydzień zaczynają tynkować, owszem sprowadzili się łożka rozłożyli, spią, a tynków niet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.06.2005 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 szykuje się iż ja przegonie już 3 tydzień zaczynają tynkować, owszem sprowadzili się łożka rozłożyli, spią, a tynków niet moze oni noclegu szukali , a nie roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 I może oni jeszcze na flaszkie i zagryche czekają... No bo tak siedzieć o suchym pysku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alienka 24.06.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Przegoniłam glazurnika. Miał zrobić łazienkę na Tip-Top. Nic nie stanowiło dla niego problemu. Tylko nie miał narzędzi, płytki mu w narożnikach krzywo się układały, klejem pochlapała się ściana wysoko ponad płytkami, fugi też jakoś nie chciały się porobić jak powinny i ogólnie katastrofa. Koszmar! Zmęczył wprawdzie łazienkę ale cały czas pilnował go mój teść. Biedaczysko co przykleił musiał zdejmować. Sporo się w tym czasie nauczył. Zainstalował nawet kibelek przy pomocy szeregu osób będących na budowie. Na szczęście kabiny już jego rączkom nie powierzyliśmy no i gresu też nie. Facet brał 30 zł/m2. Żeby zarobić więcej zarządził wylanie wylewki samopoziomującej, której jak się okazało wylewać nie potrafił (8 zł/m2 + pieniążki za zmarnowany materiał) Taki spryciarz z niego był Teraz czekamy na kolejnego fachowca. Mój teść musiał również pożegnać pana od płotu. W piątek pracował jeszcze znośnie ale w poniedziałek miał kaca giganta i trzy słupki z klinkieru trzeba było rozebrać Ratunku! Można się wściec. Człowiek napina się finansowo, żeby kupić dobry materiał a przychodzi partacz i wszystko obraca w niwecz. No i jeszcze jest zbulwersowany kiedy coś mu sie zarzuca. Ale takie uroki budowania. Gdybyśmy sami potrafili wszystko zrobić i jeszce przy tym zarobić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.06.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 u mnie to chyba hotel urządzili, łóżeczka sobie przywieźli, zadomowili się, miło jest im zapewne, tylko o 3 tygoni nawet jednej packi tynków nie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.06.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 u mnie to chyba hotel urządzili, łóżeczka sobie przywieźli, zadomowili się, miło jest im zapewne, tylko o 3 tygoni nawet jednej packi tynków nie zrobili no to co robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.06.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Niech nie narzeka. Przynajmniej za free budowy przypilnują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.06.2005 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Niech nie narzeka. Przynajmniej za free budowy przypilnują Coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dominik1719499811 05.08.2005 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Niech nie narzeka. Przynajmniej za free budowy przypilnują Coś w tym jest Nie chcę krakać, ale sprawdź, czy aby wszystko jest na swoim miejscu i w ilości takiej jak było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts