Gość 07.11.2002 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Witam wszystkich zyczliwych ! Jestem nowa !Dom - stan surowy.Mam pytanie; czy wylewki mozna robic teraz( - 8 w nocy) i czy to nie wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ckwadrat 07.11.2002 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Takie mrozy to już raczej wadzą. Ja się na wylewki przy takiej pogodzie nie porywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 07.11.2002 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 A okna i drzwi masz ? Jak nie to lepiej sie wstrzymac - za pare dni ma byc cieplej ale okna i drzwi bym wstawil... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2002 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Okna dopiero beda za 20 dni, ale mam już rurki pod ogrzewanie i nie wiem czy polozyc na to wylewkę czy czekac do wiosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 07.11.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Jak sie zima nie bedziesz wprowadzal to lepiej poczekaj z wylewka do wiosny. Chyba ze boisz sie ze ci rury z pokradna. Ale wtedy i tak poczekalbym na okna i drzwi. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.11.2002 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Dzieki D. a Ty jakie masz okna?Iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 07.11.2002 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 Ja mam okna drewniane (mahon) ze Stolbudu Wroclaw. Dobre cenowo i jakosciowo tez nie narzekam. Tylko terminy tam maja straszne - 10 tygodni czekania... D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr Jan 02.12.2002 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2002 Ale jakb teraz zdążyc z wylewką to do wiosny wszystkobardzo ładnie wyschnie, nieprawdaż ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzena 03.12.2002 00:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Ja wyszłam z założenia , że raczej zamarznie, a wiosną rozmarznie- w nie wiadomo jakim stanie . I przy obecnych prognozach pogody chyba lepiej zrobic przerwę .Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekk 03.12.2002 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2002 Są najprzeróżniejsze plastyfikatory pozwalające robić wylewki w ujemnych temperaturach, ale ja bym im nie ufał. Gdybym miał Twój problem to odłożyłbym wylewki do wiosny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts