DaAn 24.06.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witam, czy zamiast wygładzać tynki c-w filcowaniem można nałożyć na nie gotową szpachlówkę? Znalazłam coś takiego - http://www.cathal.com.pl/d_szpachle/szpachle.html Dodam, że nie mam zielonego pojęcia o filcowaniu i o szpachlowaniu też nie a zamierzam zabrać się za to sama (no, może z mężem...) Ktoś stosował ten preparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 24.06.2005 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Brzmi dobrze.Produkt mi nieznany. Na obrazku wszystko jest zawsze ok.Pamiętaj zawsze o kosztach. z reguły to paskarsko kosztuje (materiał). Zobacz czy nie taniej głaź gipsowa i obca robota... Nie licz, że szpachlowanie dużych powierzchni to taka prosta robota dla niewprawionej osoby. Oczywiście da się zrobić, ale efekt w zależności od wprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaAn 25.06.2005 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 No cóż, do wprawy trzeba będzie jakoś powolutku dojść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts