katalina 24.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Szukałam tego tematu na wyszukiwarce, ale jest tylko watek dot. miłośników jazdy konnej do których ja tez się zaliczam ale moje pytanie chciałabym skierować do osób które maja już własną stajnę i własne konie.jak szukaliscie architekta?czy moglibyście kogoś polecić?z jakiej firmy korzystaliscie jesli chodzi o wyposazenie boksów?jaki jest orientacyjny koszt budowy stajni + zagospodarowania 10 h pastwisk - z padokiem, kryta halą min. 20x40?znam juz opinie z portali końskich ale chętnie dowiem się coś jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 katalina może przyjedź do Lubniewic koło Sulęcina. Jest tam wiele stajni i mogła byś skorzystać z doświadczeń praktyków. kilka stajni to całkiem nowe obiekty, połączone ze szkółkami, przy jednej jest także ośrodek dla agroturystyki. Lubniewice, ul. Gorzowska - stajnie i ośrodek, ul. Sulęcińska - stajnie i duża szkółka, Mustang - najstarszy ośrodek jeździecki w rejonie ( także z hotelem przy szkółce). najwięcej koni (hodowla) jest przy Sulęcińskiej. Poza tym to piękne miasteczko - czyste jeziora i zamek z ogrodem na wzgórzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 katalina wczoraj tam byłam po raz kolejny , mój ulubieniec sobie słodko śpi, nie widać go wśród siana, tylko jedno ucho trochę wystaje : http://foto.onet.pl/upload/21/53/_496829_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.06.2005 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 a tutaj jezioro poniżej, pięknie , prawda? nic, tylko przyjechać : http://foto.onet.pl/upload/45/97/_496825_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katalina 27.06.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 mały króliczku dzięki faktycznie ładnie.tylko ze ja szukam kogoś kto by mi wycenę zrobił - bo potrzebuje do bizness planu - + projekcik.ja doskonale wiem co chce tylko musze sie skonsultować z jakims fachowcem.ale dzięki za dobre checi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 powodzenia katalinko te okoliczne stajnie są raczej skromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts