Przekorek 24.06.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 W technologii plastiku, projekt kompleksowy zrobiony. Kociol gazowy, 3 obwody, 150 mkw podlogowki, troche grzejnikow tez. Dane (zestawienie materialow i szkice) wysle po otrzymaniu namiarow faxowych na priva. Termin wykonania: lipiec/polowa sierpnia. Prosze Forumowiczow o rekomendowanie sprawdzonej ekipy. To mój drugi i ostatni dom (pierwszy idzie na sprzedaz, bo wadliwy) i nie chce sie znowu w jakis shit wpakowac. Poprzednia ekipa od rurek nadaje sie na rozstrzelanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.06.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 W technologii plastiku, projekt kompleksowy zrobiony. Kociol gazowy, 3 obwody, 150 mkw podlogowki, troche grzejnikow tez. Dane (zestawienie materialow i szkice) wysle po otrzymaniu namiarow faxowych na priva. Termin wykonania: lipiec/polowa sierpnia. Prosze Forumowiczow o rekomendowanie sprawdzonej ekipy. To mój drugi i ostatni dom (pierwszy idzie na sprzedaz, bo wadliwy) i nie chce sie znowu w jakis shit wpakowac. Poprzednia ekipa od rurek nadaje sie na rozstrzelanie. Łoj Przekorek z tym tekstem o wadliwości domu to żeś przegiął.A nuż przeczyta to potencjalny klient... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przekorek 28.06.2005 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Eeee-tam. Nikt nie wie, co jest wadliwe. Przede wszystkim wadliwa jest wielkosc: Monstrum ma 360 mkw. Poza tym wiele wad usunieto, tyle, ze pozostala frustracja i male wady, ktorych juz nie chce mi sie zwalczac.Pozdrawiam z wakacji w Karwii. Przekorny Przekorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts