zaba_gonia 24.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Wybrałam projekt Zosia z Archipelagu. Jestem na etapie stawiania ścian. Chetnie podzieliłabym się wątpliwościami dotyczącymi dachu, z kims kto buduje lub mieszka w takim domku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrobertx 29.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Zuzia z Archipelagu stoi w stanie surowym otwartym w Ostrołęce.A propos ładny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.07.2005 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Zuzia z Archipelagu stoi w stanie surowym otwartym w Ostrołęce. A propos ładny domek. Zuzia może stoi, ale wolałabym zobaczyć Zosię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 07.07.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Czyli nikt nie buduje Zosi. Czy to oznacza, że wybrałam projekt do bani????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts