piotr_ro 30.06.2005 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ostatnio nadesłana wersja to w zasadzie wolna twórczość - bez zgody żony - Nie jestem też pewien, czy rzeczywista realizacja nie wyszła by tandetnie - połączenie naturalnego forniru jesionowego z laminatem imitującym aluminium / szarym lakierem na frontach ... dla mnie za duże ryzyko. Jak monig zauważyła mała ilość szuflad + 2 wąskie karga w mieszkaniu, które ma 40m2 i jest mało ustawne to trochę za mało. Ale kończąc z tą autokrytyką chciałem zapytać jak ożywić projekt z 3 kolumnami szuflad - najbardziej potrzebuję pomocy przy doborze kolorów ścian. Może jakieś ciekawe pomysły na wzory malowideł ściennych. Ja już zaczynam mieć dość ... reżim jaki narzuca funkcja kuchni w pokoju + małe przestrzenie do zagospodarowania + usytuowanie przyłączeń + materiały z jakich wykonane są niektóre ściany zaczynają mnie wpędzać w chorobę ... jednym słowem pomocy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Se 01.07.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 w jakim programie robiles projekt kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 01.07.2005 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 KitchenDraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 01.07.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Nie wiem, jakie sprzęty zaplanowałeś, ale mam nadzieję, że zmywarkę do naczyń za którąś szafką ukryłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 01.07.2005 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Zmywarka pod ociekaczem od zlewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 01.07.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Tak się zastanawiam. Przykładowo cokoły pod szafkami i blaty w ciemniejszych kolorach (ceglasta czerwień, czekoladowy brąz) dla odcięcia koloru mebli i podłogi.Ściany b. jasny szary lub ciemniejszy szary tylko na środkowej ścianie boczna ściana tak jak pozostałe w mieszkaniu a na ścianie obok obrazy ew. plakat w żywych kolorach ale pasujących do barw użytych w kuchni. Lub blaty i cokoły w szarościach a środek w ceglastej czerwieni lub innym. Może ktoś doradzi jakie tu pasują kolory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annie 07.07.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 Fajny projekt zwroc tylko uwage na ilosc glebokich szafek, zdecydowanie wygodniejsze sa szuflady albo carga, szafke pod piekarnikiem mam i teraz kombinuje jak zmienic ja na cargo! nie boj sie szuflad mozna je robic glebokie, a odpada problem nurkowania jesli chodzi o szafki wiszace to zmierz sobie wysokosc wewnetrzna szfki - tak zeby mozna bylo zrobic dwa pziomy - polki w srodku. Ja mam niestety piekne ale zbyt niskie i po wstawieniu kieliszkow sporo przestrzeni zostaje ale zbyt malo by ustawic jeszcze jedno pietro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 23.08.2005 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Czas na realizację....Poniżej dwa zdjęcia - jeszcze niedokończonej kuchni - brak okapu i kurtyny przy piekarniku oraz uchwytów w szafkach po lewej stronie piekarnika ... http://www.s4bpm.com/images/realizacja_1.JPGhttp://www.s4bpm.com/images/realizacja_2.JPG Drobny komentarz - aparat zniekształca kolory - podłoga jest jaśniejsza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 24.08.2005 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Dla mnie bomba. Wprowadzilabym kilka zmian, ale to oczywiscie kwestia co sie komu podoba. Generalnie - bardzo fajna kuchnia P.S. Ta lampa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 24.08.2005 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Lampy papierowe znikną ... kiedyś Jak się odkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 24.08.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Naprawdę fajnie to wygląda i bardzo mi sie podoba podloga- Ach, juz sie nie moge doczekac swojej kuchni. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 24.08.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 fajna kuchnia trochę ta podłoga nie pasuje (mało kuchenna), ale jest O.Ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tripper 24.08.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 fajna kuchnia, a co to tam lezy pod zlewem na podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 24.08.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Lampy papierowe znikną ... kiedyś Jak się odkujemy My tez zaczynalismy od papierkowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof Błażowski 28.08.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2005 Witam Wszystkich Mam jedno pytanie. Czy ta kuchnia jest na nóżkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 29.08.2005 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Tak, kuchnia jest na nóżkach, do których klipsami przyczepiony jest cokół (15 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 03.09.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Dla mnie super. Realizacja wyszła dużo ładniej niż sam projekt (wiecie o czym mówię ). Bardzo mi się podoba. Pozdrowionka Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Pięknie. Uwielbiam szary kolor i baaardzo mnie korci,żeby go wcisnąć do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.10.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Mam pytanie:co jest na ścianie nad blatem?Szkło czy płyta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 07.10.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Wyszło bardzo ładnie i symetrycznie. Jak przypuszczam dodasz później parę drobiazgów dla jej rozweselenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts