piotr_ro 07.10.2005 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Mam pytanie:co jest na ścianie nad blatem?Szkło czy płyta? Płyta 10mm oklejona laminatem - tym samym co blat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 07.10.2005 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2005 Wyszło bardzo ładnie i symetrycznie. Jak przypuszczam dodasz później parę drobiazgów dla jej rozweselenia. Bardzo miło słyszeć (czytać) takie komentarze, ze swej strony mogę jedynie podziękować i jeśli będę w stanie służyć jakąś radą - pomogę. Co do dodatków nie mamy jeszcze pomysłów, ale napewno coś będzie. (Trochę czerwieni, trochę zieleni) Planujemy zakupy oświetlenia, zmywarki i okapu - polowanie na dodatki zapewne rozpoczniemy dopiero po zakończeniu tego etapu Z najbliższych zakupów pojawi się obok piekarnika żaluzja meblowa zasłaniająca wnękę. Na wiosnę mamy nadzieję, że odżyją kalie kantaderskie uwiecznione na zdjęciu, którym serwujemy hibernację . I to na razie tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monig 10.10.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Bez tej żaluzji wygląda równie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
net 03.01.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 swietna kuchnia! jak to miło, że wykonianie równie udane jak projekt czy kitchendraw ma taką biblioteke takich mebli???? chyba widziałam jakąś ubogą wersje nic takiego tam nie było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inezka 03.01.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Ladne mebelki, tylko dla mnie troszke jeszcze jest tu smutno, ale pewnie to sie zmieni po kilku miesiacach uzytkowania Gdzie sa drzwi wejsciowe do tej kuchni???? Kolo wysokiej zabudowy??? Ja planuje taka srednia przy drzwiach (ok. 140 cm) i duzo osob mi odradza to rozwiazanie, ze niby bedzie przytlaczajaco Ale mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.01.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 dla mnie kuchnia super...gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 04.01.2006 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2006 Bardzo dziękuję, za tak ciepłe opinie, a co do drzwi ...jakie drzwi ? Drzwi nie ma - kuchnia jest w pokoju tzw. gościnnym - razem mają 24m2 Mieszkanie ma 42 m2, stąd zdecydowaliśmy się na nie wydzielanie kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 05.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2006 ...a mozna wiedziec, ile to kosztowalo? Jestem tez ciekaw, jakie urzadzenia tam zamontowales (najchetniej producent i symbol modelu, ew. z wymiarami) i ich ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkaa 07.01.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2006 jestescie zadowoleni z takiej podłogi w kuchni????Ja osobiscie wolałabym płytki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 09.01.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Ad. Sprzęt: Piekarnik Whirpool AKZ431 ALLodówka Liebherr ICU 32520Płyta Masterccok C2D60Z2 SZlew: Deante SonataBateria: Deante AzurytOkap: NETO Platinum K (nie ma go jeszcze na zdjęciu) Ad. CenyCo do cen podam tylko cenę mebli: 7600 złFornir jesion, uchwyty i ramki alu, szuflady blum tandembox pełen wysuw z hamulcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 09.01.2006 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2006 Co do parkietu w kuchni - jesteśmy bardzo zadowoleni.Dzięki tej decyzji zyskaliśmy efekt jednej przestrzeni, która daje efekt "powiększenia" relatywnie małego mieszkania.Co do strony praktycznej, nie odczuliśmy do tej pory żadnych negatywnych stron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr_ro 11.03.2006 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Zmiany, zmiany, zmiany: mamy już okap i zmywarkę ...http://s4bpm.com/images/realizacja_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.03.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 Kuchnia ladna, tylko mi troche kolorow brakuje. Jaki to kolor na scianach, bo wyglada na szary? Może tutaj dac cos co troche rozswietli, doda energii, bo troche tutaj jak na kuchnie, gdzie duzo jest do roboty, za bardzo spokojnie...Przydalo by sie cos co pogoni do roboty. Jakis inny kolor scian i juz bedzie...A reszta jest jak najbardziej ok. Lande i funkcjonalnie, duzo miejsca na rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts