Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Projekt kuchni - prośba o opinię

piotr_ro

Recommended Posts

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wyszło bardzo ładnie i symetrycznie. Jak przypuszczam dodasz później parę drobiazgów dla jej rozweselenia.

Bardzo miło słyszeć (czytać) takie komentarze, ze swej strony mogę jedynie podziękować i jeśli będę w stanie służyć jakąś radą - pomogę.

Co do dodatków nie mamy jeszcze pomysłów, ale napewno coś będzie. (Trochę czerwieni, trochę zieleni)

Planujemy zakupy oświetlenia, zmywarki i okapu - polowanie na dodatki zapewne rozpoczniemy dopiero po zakończeniu tego etapu ;)

Z najbliższych zakupów pojawi się obok piekarnika żaluzja meblowa zasłaniająca wnękę. Na wiosnę mamy nadzieję, że odżyją kalie kantaderskie uwiecznione na zdjęciu, którym serwujemy hibernację :). I to na razie tyle...

• 2 months później...

Ladne mebelki, tylko dla mnie troszke jeszcze jest tu smutno, ale pewnie to sie zmieni po kilku miesiacach uzytkowania :)

Gdzie sa drzwi wejsciowe do tej kuchni???? Kolo wysokiej zabudowy???

Ja planuje taka srednia przy drzwiach (ok. 140 cm) i duzo osob mi odradza to rozwiazanie, ze niby bedzie przytlaczajaco :(

Ale mnie sie podoba :)

Ad. Sprzęt:

Piekarnik Whirpool AKZ431 AL

Lodówka Liebherr ICU 32520

Płyta Masterccok C2D60Z2 S

Zlew: Deante Sonata

Bateria: Deante Azuryt

Okap: NETO Platinum K (nie ma go jeszcze na zdjęciu)

Ad. Ceny

Co do cen podam tylko cenę mebli: 7600 zł

Fornir jesion, uchwyty i ramki alu, szuflady blum tandembox pełen wysuw z hamulcem

• 2 months później...
Kuchnia ladna, tylko mi troche kolorow brakuje. Jaki to kolor na scianach, bo wyglada na szary? Może tutaj dac cos co troche rozswietli, doda energii, bo troche tutaj jak na kuchnie, gdzie duzo jest do roboty, za bardzo spokojnie...Przydalo by sie cos co pogoni do roboty. Jakis inny kolor scian i juz bedzie...A reszta jest jak najbardziej ok. Lande i funkcjonalnie, duzo miejsca na rzeczy... :p