Pafnucy 25.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Czy ktoś może polecić źródło taniego i zarazem dobrego piasku/żwiru w Krakowie? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 27.06.2005 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czy ktoś może polecić źródło taniego i zarazem dobrego piasku/żwiru w Krakowie? Dzięki Już śpieszę z pomocą. Aaa, przecież to mój post A więc w Liszkach jest sobie piaskownia, w zasadzie to w Cholerzynie. Tylko trzeba tam wysłać drivera z wywrotką. Jak ktoś chce telefon do smaej piaskowni, na priv proszę. Jak ktoś tam zbłądzi, kierowcę można złapać bezpośrednio przed bramą, albo po prostu wysłać go tam. Z resztą oni to wszystko wiedzą. Ale taki mądry to jestem dopiero od dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 28.06.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ponoć piasek w Cholerzynie ma dużą zawartość soli. Wujek zrobił wylewki i zaczyna mu sie łuszczyć. Mówię ponoć, bo sam nie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 28.06.2005 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ponoć piasek w Cholerzynie ma dużą zawartość soli. Wujek zrobił wylewki i zaczyna mu sie łuszczyć. Mówię ponoć, bo sam nie robiłem. Kurka wodna, u mnie już po ptakach. Połowę potrzebnego piachu mam już na budowie. A jeśli nie stamtąd, to skąd polecasz piasek lub żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pafnucy 28.06.2005 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ponoć piasek w Cholerzynie ma dużą zawartość soli. Wujek zrobił wylewki i zaczyna mu sie łuszczyć. Mówię ponoć, bo sam nie robiłem. Kurka wodna, u mnie już po ptakach. Połowę potrzebnego piachu mam już na budowie. A jeśli nie stamtąd, to skąd polecasz piasek lub żwir? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romi_25 28.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Zapytaj w Rusocicach na kopalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts