zgudi 03.07.2005 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 dzięli Ellu....tak właśnie uczynię..radca prawny jest w trakcie tworzenia pisma reklamacyjnego....do czego doszło --wciskaja ludziom chłam i myśla ,że wszystko jest w porządku...myślisz , że konsument w podeszłym wieku (nie urażając nikogo) właziłby na dach i oceniał jakośc dachówki...wybacz ale w to nie uwierzę----TO JEST CELOWE DZIAŁANIE PRODUCENTÓW I SPRZEDAWCÓW !!! czas z tym skończyć.... tylko kiedy? pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniamania 03.07.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Dzięki za zawarte informacje.Wiem już jakich dachówek mam nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 04.07.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Dzięki za zawarte informacje.Wiem już jakich dachówek mam nie kupować Aniamania A Ty myślisz, że to tylko się zdarza u tego jednego producenta??? Dotyczy to wszystkich producentów, tak więc trzeba uważać. Zgudi Walcz o swoje i daj znać o swoim sukcesie (bo jestem przekonany, że Twoje będzie na wierzchu - podobnie jak Elli). Pozdrawiam TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 04.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 W związku z tym, po tych wszystkich moich doświadczeniach, widzę sprawę jasno: producenci zatrudniają "przedstawicieli", którym płacą specjalnie za to, aby przekonywali klientów, że usterki nie są usterkami. popieram w 100% - firmy dążą do jak najwiekszego zysku i jak najmniejszej ilosci reklamowanego towaru - tyle tylko ze ni poprzez produkcję dobrego towaru a wciskanie badziewia - oczywiście regułą to nie jest ale bardzo często się to zdarza. Moi wykonawcy dachu z BARDZO ZNANEJ firmy sprzedającej pokrycia też nie widzieli krzywo ułozonych dachówek przy koszach (dachówki odstawały jedna od drugiej ponad 1cm) a ja widziałem - chyba jakaś ślepota zaczyna panować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TadekL 04.07.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 tak jak myslałem odpowiedż producenta mogła być jedna... http://img37.imagevenue.com/img.php?loc=loc181&image=17f_guihggugugugugugu.jpg Ale paranoja, co z tego, że wg opinii producenta wady nie obniżają jej wartości użytkowej. A pytam się, czy estetyka to już dzisiaj się nie liczy. Przecież zgudi wybrał właśnie tę dachówkę również ze względów estetycznych, nie tylko użytkowych i dostał totalny chłam Chamstwo w biały dzień. TadekL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 25.05.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 dzięli Ellu.... tak właśnie uczynię.. radca prawny jest w trakcie tworzenia pisma reklamacyjnego.... do czego doszło --wciskaja ludziom chłam i myśla ,że wszystko jest w porządku... myślisz , że konsument w podeszłym wieku (nie urażając nikogo) właziłby na dach i oceniał jakośc dachówki... wybacz ale w to nie uwierzę----TO JEST CELOWE DZIAŁANIE PRODUCENTÓW I SPRZEDAWCÓW !!! czas z tym skończyć.... tylko kiedy? pozdrawiam Rafał i jak finał sprawy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts