Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drodzy forumowicze pomóżcie--POWAŻNY PROBLEM Z DACHÓWKĄ !!!!

zgudi

Recommended Posts

dzięli Ellu....

tak właśnie uczynię..

radca prawny jest w trakcie tworzenia pisma reklamacyjnego....

do czego doszło --wciskaja ludziom chłam i myśla ,że wszystko jest w porządku...

myślisz , że konsument w podeszłym wieku (nie urażając nikogo) właziłby na dach i oceniał jakośc dachówki...

wybacz ale w to nie uwierzę----TO JEST CELOWE DZIAŁANIE PRODUCENTÓW I SPRZEDAWCÓW !!!

czas z tym skończyć.... tylko kiedy?

pozdrawiam Rafał

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki za zawarte informacje.Wiem już jakich dachówek mam nie kupować

Aniamania

A Ty myślisz, że to tylko się zdarza u tego jednego producenta???

Dotyczy to wszystkich producentów, tak więc trzeba uważać.

Zgudi

Walcz o swoje i daj znać o swoim sukcesie (bo jestem przekonany, że Twoje będzie na wierzchu - podobnie jak Elli).

Pozdrawiam

TadekL

W związku z tym, po tych wszystkich moich doświadczeniach, widzę sprawę jasno: producenci zatrudniają "przedstawicieli", którym płacą specjalnie za to, aby przekonywali klientów, że usterki nie są usterkami.

popieram w 100% - firmy dążą do jak najwiekszego zysku i jak najmniejszej ilosci reklamowanego towaru - tyle tylko ze ni poprzez produkcję dobrego towaru a wciskanie badziewia - oczywiście regułą to nie jest ale bardzo często się to zdarza.

Moi wykonawcy dachu z BARDZO ZNANEJ firmy sprzedającej pokrycia też nie widzieli krzywo ułozonych dachówek przy koszach (dachówki odstawały jedna od drugiej ponad 1cm) a ja widziałem - chyba jakaś ślepota zaczyna panować :evil:

tak jak myslałem odpowiedż producenta mogła być jedna...

http://img37.imagevenue.com/img.php?loc=loc181&image=17f_guihggugugugugugu.jpg

Ale paranoja,

co z tego, że wg opinii producenta wady nie obniżają jej wartości użytkowej. A pytam się, czy estetyka to już dzisiaj się nie liczy. Przecież zgudi wybrał właśnie tę dachówkę również ze względów estetycznych, nie tylko użytkowych i dostał totalny chłam :evil: :evil: :evil:

Chamstwo w biały dzień.

TadekL

• 3 years później...
dzięli Ellu....

tak właśnie uczynię..

radca prawny jest w trakcie tworzenia pisma reklamacyjnego....

do czego doszło --wciskaja ludziom chłam i myśla ,że wszystko jest w porządku...

myślisz , że konsument w podeszłym wieku (nie urażając nikogo) właziłby na dach i oceniał jakośc dachówki...

wybacz ale w to nie uwierzę----TO JEST CELOWE DZIAŁANIE PRODUCENTÓW I SPRZEDAWCÓW !!!

czas z tym skończyć.... tylko kiedy?

pozdrawiam Rafał

i jak finał sprawy?

pozdrawiam