ddoommiinniikk 26.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Propozycja nowej grupy dla tych, którzy w budowaniu stosują filozofię i sposoby realizacji marzeń budowlanych takie, jak kodi_gdynia.Jeśli ja zacznę budowę, będzie to właśnie takie kodiowanie-budowanie.Pozdrawiam i zachęcam do wstępowania do grupy. W szczególności zapraszam patrona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Propozycja nowej grupy dla tych, którzy w budowaniu stosują filozofię i sposoby realizacji marzeń budowlanych takie, jak kodi_gdynia. Jeśli ja zacznę budowę, będzie to właśnie takie kodiowanie-budowanie. Pozdrawiam i zachęcam do wstępowania do grupy. W szczególności zapraszam patrona. pomysł dobry.. nazwa grupy beznadziejna.. i jak sadze Kodi bedzie pierwszym ktory ją skrytykuje... gdybyś znał Kodiego wiedziałbyś dobrze ze on nie z tych chcą pomników... pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Zgadzam się z Maksiem, Kodi to bardzo skromny facet a wiem że duzo ludzi czerpie z jego doświadczenia i dzieki jego dziennikowi uwierzyli że można jak się chce to wszystko można Przybyła na to Forum gdy Kodi własnie kończył swoją budowę i przeprowadzał się do nowego domu, niepoznałam go osobiście ale miałam przyjemnośc z nim pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 26.06.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 pomysł dobry.. nazwa grupy beznadziejna.. i jak sadze Kodi bedzie pierwszym ktory ją skrytykuje... gdybyś znał Kodiego wiedziałbyś dobrze ze on nie z tych chcą pomników... pozdr m. ach, pomniki, pomniki... patrząc na wasze przydomki (WSZECHMOCNY; OLIMP) możnaby pomyśleć ze po prostu zazdrość was zżera Ps. potwierdzam: pomysł dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Przydomki nadała nam Redakcja i nie mamy na to wpływu, monitujemy żeby nam to zabrano bo spotykaja nas z tego powodu same przykrości tak jak teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 26.06.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 od razu przykrości... pomysl ze to z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Sonal nie ma czego zadrościć same docinki Nie mam czego Kodiemu zadrościc bo to bardzo fajny i skromny facet dzieki jego dziennikowi i szerości postanowił budować i wierzyłam że nam się też uda, jestem dla niego pełna podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia1719499730 27.06.2005 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 pomysł dobry.. nazwa grupy beznadziejna.. i jak sadze Kodi bedzie pierwszym ktory ją skrytykuje... gdybyś znał Kodiego wiedziałbyś dobrze ze on nie z tych chcą pomników... pozdr m. ach, pomniki, pomniki... patrząc na wasze przydomki (WSZECHMOCNY; OLIMP) możnaby pomyśleć ze po prostu zazdrość was zżera Ps. potwierdzam: pomysł dobry Nie zgadzam sie z Toba, moze po prostu, Ty zazdroscisz im przydomków Dla mnie sa one cenna informacja, jak do tej pory bardzo oddaja charakter ich włascicieli A, co do pomysłu, to tez uwazam,z e jest głupi.Nazwijcie grupe, grupa budujacych bardzo oszczędnie, a spkojnego faceta zostawcie w spokoju, no chyba ze On wyrazi na to z g o d e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 pomysł dobry.. nazwa grupy beznadziejna.. i jak sadze Kodi bedzie pierwszym ktory ją skrytykuje... gdybyś znał Kodiego wiedziałbyś dobrze ze on nie z tych chcą pomników... pozdr m. ach, pomniki, pomniki... patrząc na wasze przydomki (WSZECHMOCNY; OLIMP) możnaby pomyśleć ze po prostu zazdrość was zżera Ps. potwierdzam: pomysł dobry Nie zgadzam sie z Toba, moze po prostu, Ty zazdroscisz im przydomków Dla mnie sa one cenna informacja, jak do tej pory bardzo oddaja charakter ich włascicieli A, co do pomysłu, to tez uwazam,z e jest głupi.Nazwijcie grupe, grupa budujacych bardzo oszczędnie, a spkojnego faceta zostawcie w spokoju, no chyba ze On wyrazi na to z g o d e Może od tego trzeba było zacząć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 29.06.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 no i co z tą grupą? pomysł był fajny, ale widzę że na razie skończyło się na sporach o nazwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 29.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 po prostu: nie wolno i koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.06.2005 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Wywiązała się niezamierzona przeze mnie dyskusja...Zapraszam patrona do wypowiedzenia się w poruszanych dotychczas kwestiach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 30.06.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 a może zmienić nazwę grupy i będzie po problemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 01.07.2005 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Proszę o wpisy na grupie: jak budujecie, żeby było to jak najtaniej i przy tym jakościowo bez zarzutu. Czytając to forum znalazłem w dziennikach oraz w innych miejscach wielu użytkowników, którzy wyznaja tę filozofie budowania. Zapraszam. Zapraszam też patrona tej grupy do pełnienia roli mentora-recenzenta rozwiązań stosowanych przez innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts