kedod 26.06.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 poszukuje definicji " zabudowa zagrodowa", "siedlisko", "odbudowa siedliska".Interesuja mnie normy odleglosci i wielkosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 27.06.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 to ja ponawiam pytanie, sprawa bardzo pilna. Nie ma tu zadnego "architekta" albo "urbanisty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czaruś 01.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 google to potęga, bardzo dobry specjalist - POLECAM ! np.: http://www.zarzad-jamroz.krakow.pl/index.php?m=leksykon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedod 01.07.2005 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Dzieki, jest dzialka i zabudowa zagrodowa, nadala brakuje mi okreslenia na odbudowe. Naprawa ano konserwacja nie wystarcza- musi byc slowo "odbudowa" siedliska. Czekam jeszcze na jakies podpowiedzi. Moja wyszukiwarka jakos nie podpowiedziala mi sensownych stron. Zalezy mi na interpretacji urbanistow, architektow, tych ktorzy wydaja pozwolenia w wydz. budownictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts