inż. Mamoń 27.06.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Cóż - wszystko przed Wami, no może nie wszystko, bo działkę i projekt już macie . Swoją drogą całą historię napisać w jednym poście długaśny wyszedł trochę. Word pokazuje, że ma około 15489 znaków ... Życzę powodzenia i czekam na dalszy ciąg historii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 29.06.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 dzięki za pierwszy komentarz:) rzeczywiście historia powstawała kilka dni w domu, a potem zdecydowałam się ją opublikować i po prostu wkleiłam gotowy tekst. teraz już będę pisać na bieżąco... pozdrawiam i z przyjemnością czytam również Twój dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 No to artur już potrenował troszkęprzed budową, no i ty ewo też (oczywiscie ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Nie przejmujcie się tym, że u innych mury pną się do gory.Jak tylko będzie pozwolenie i kasa - zobaczycie, ze pójdzie jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 01.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Dzięki za słowa otuchy, przydają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 01.07.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam na placu boju, do niedawna też tak myslałam, że inni już mury mają a teraz jak mam mury to zazdroszczę tym co już dach mają, Wam tez tak szybko pójdzie, zobaczycie jak to wszystko wystrzeli do przodu tylko jeden warunek dobra ekipa + kasa, powodzenia trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 07.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 dzięki! powodzenie się przyda. kasa zresztą też, ale tutaj musimy się zdać na bank. podziwiam upór, konsekwencję i optymizm wszystkich zmagających się z budową, dzięki waszym dziennikom nabieram odwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 nic nie odwołuj...zaczynaj kiedy tylko masz okazje! nie wiadomo kiedy będzie następna... trzymam kciuki za budowę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 22.09.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Okazja wykorzystana, humus zdjęty i niestety to na razie wszystko. Czekamy na ekipę mam nadzieję, że szybko się wszystko wyjaśni, bo bezczynność mnie dobija.Pozdrawiam budujących komentujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 14.10.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Powodzenia ewa i artur ,Niech 13 będzie dla Ciebie szczęśliwa.A wywiady na sąsiednich budowach są moim zdaniem bardzo dobrym sposobem na znalezienia ekipy. Po pierwsze możesz obejrzeć ich robotę, a po drugie zrobić wywiad z inwestorem u którego pracowali. Ja dzięki temu mam cieśli, tzn. mam mieć bo zaczynają dopiero gdzieś za tydzień. A czy aby te zmiany w projekcie to przedyskutowaliście z architektem lub konstruktorem ? Teriva może być dużo cięższa od stropu drewnianego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 14.10.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 witam cieplutko w piątek, konstruktor właśnie dostał temat do analizy, zobaczymy co z tego wyjdzie. A z 13 niestety nic nie wyszło, bo panowie nie byli w stanie wbić łopaty wczoraj w naszą gliniastą skorupę ziemską i zdecydowali się na koparkę. Optymiści chcieli robić wykop ręcznie.Tak więc, wszystkie prace przesunięte na sobotę, mam nadzieję, że koparka da sobie radę z tym twardzielem gruntowym, który nie uświadczył deszczu od tygodni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 14.10.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Oj, dobrze wiem co to znaczy, u mnie też glina III a i III b która po tej suszy nie daje się ruszyć na centymetr bierz koparkę i nie dawaj za wygraną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 14.10.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 pontypendy Tak właśnie zamierzam! u mnie taka sama gleba III a urodzajnej gliny synek będzie miał frajdę, jak zobaczy koparę w akcji (też przedszkolak, ale już bardziej zaawansowany stażem). Właśnie czytam z przyjemnością Twój dziennik, gratuluję fantastycznych zdjęć i przy okzaji życzę powodzenia w dalszych zmaganiach na placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.10.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Ale ta glina to nie tak całkiem żle.... W razie biedy można cegły foemować, ewentualnie garnki lepić.... Inni mogą np. marchewkę zasiać ..A co ma większą wartość marchew, pietruszka czy dzbanki ceramiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 15.10.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 ewa i artur wielkie dzięki, mój mały rzucił dzisiaj tekstem do kolegi w piaskownicy pod blokiem "odsuń się bo gazobeton jedzie !" Więc możesz być pewna że synkowi spodoba się koparka, a póżniej pompa do betonu, grucha, hds itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 17.10.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 trochę gliny odłożę na wszelki wypadek, gdyby nam później na garnki kasy zabrakło... będzie jak znalazłdziecku nie dane było zobaczyć koparki w akcji, przynajmniej u nas, gdyż koparkowy zaniemógł w sobotę, za to dzisiaj kopią tylko że ręcznie.popadało odrobinę wczoraj i mają łatwiejsze zadanieostatnio najbardziej oczekiwanym programem w tv stała się prognoza pogody z wiadomych względów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pontypendy 18.10.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Oj, jeszcze się tej pogody naoglądasz uwierz mi !!! Nigdy w życiu nie denerwowałam się tak z powodu nadciągajacej burzy jak wtedy gdy mieliśmy zalewać fundamenty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brynek53 18.10.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 czescTrzymam kciuki za wasza budowę. W końcu jestesmy prawie sąsiadami. My mamy działke w Śliwicach a zaczynać chcemy w przyszłym roku. Oczywiście jak starczy odwagi:)Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brynek53 18.10.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 czescTrzymam kciuki za wasza budowę. W końcu jestesmy prawie sąsiadami. My mamy działke w Śliwicach a zaczynać chcemy w przyszłym roku. Oczywiście jak starczy odwagi:)Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa i artur 19.10.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Dziękuję za miłe słowa!brynek53 trzymam kciuki za udany start tym bardziej, że zaczniecie po sąsiedzku.A my na razie do przodu, zanim zima nadejdzie.pogodę oczywiście monitoruję non stop, a ostatnio jeszcze śledzę pilnie kurs franka, co dostarcza sporo emocji.pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts