iga9 29.09.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Gerion to życzenia szybkiego powrotu do pełnej sprawności małżonce przekaż Ano - niestety taki nas los, że wykonawcy robią nas w bambuko a później próbuj coś odzyskać. Ciekawam twoich potyczek bo sama z jednym uderzam do sądu - straty na pare tysięcy są już tego warte a poza tym może głupio - ale chcę po prostu ludzkiej sprawiedliwości i pokazanie, że za nieuczciwość spotyka kara. Tylko pytanie jak z tą karą będzie A z tym piecem to skandal! A nie może ci tego ustawić instalator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://img.123greetings.com/thumbs/edec_c_spirit/8540-027-18-1052.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2008 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Gerion co slychac? Mam nadzieje, ze zonka juz doszla do siebie i wszystko u Was ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 21.02.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Gerion co slychac? Mam nadzieje, ze zonka juz doszla do siebie i wszystko u Was ok. Dziękuję za pamięć. Jak na razie wszystko u nas w porządku, czekam na wiosnę Płot trzebaby zrobić w wreszcie budowę zakonczyć oficjalnie. Żonka doszła do siebie i od stycznia wróciła do pracy. Teraz raczej odreagowujemy po dwóch latach budowy, niż zgłębiamy tematy budowlane. Obywamy się bez firanek, nowych mebli i upiększania wnętrz. No ale były inne priorytety. Mieszka się fajnie, choć przydałyby się dłuższe, jasne wieczory, żeby coś porobić.... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.02.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 To fajnie, ze juz jest ok. Zdrowie najwazniejsze. A wiosna idzie, idzie.., wszyscy na nia czekami z utesknieniem. Pozdrowionka dla calej rodzinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 21.02.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Gerion, skoro wszystko OK (gratuluję i cieszę się!) to wrzucić na forum parę fotek swojej ślicznej Plejadki. Chętnie wszyscy pooglądają, teraz takie wieczory dłuuugie Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/wydmuszki_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polianna 05.06.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Wielka szkoda,że nie kontynuujesz juz swojego dziennika.Ciagle mam nadzieję,że pojawią się nowe wpisy.Moja PLEJADA jest na etapie wykończeniówki.Z przyjemnością obejrzałabym Twoje prace wykończeniowe.Gratuluję domku i czekam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Egon 09.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Moja PLEJADA jest na etapie wykończeniówki.Z przyjemnością obejrzałabym Twoje prace wykończeniowe.Gratuluję domku i czekam na więcej. No to, Polianna, pokaż fotki swojej Plejady. Czekamy ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polianna 23.06.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Obiecuję,że zdjęcia pojawią się.Chętnie opwiem o zmianach jakie z mężem przeprowadziliśmy w naszej PLEJADZIE.1.okno w miejscu wyjścia tarasowego w sypialni.2.w miejscu garderoby mała łazienka.3.w miejscu wc,schody prowadzące na poddasze.4.zlikwidowaliśmy wiatrołap,dzięki temu mamy przestronny hol.5.okna dachowe na poddaszu.Z 1/3 poddasza planujemy zrobić strych,a reszta zostanie otwartą przestrzenią.W przyszłości będzie tam pokój rekreacyjny lub playroom dla dzieci.Zmiany były bardzo dobre,jesteśmy z nich zadowoleni.Mamy dużo otwartej przestrzeni,no i dwie wygodne łazienki.Dach podnieśliśmy o dwa pustaki więc zewnątrz PLEJADA jest nadal symetryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Gerion jak sie Wam mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.07.2008 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Mieszka się coraz lepiej. Trochę uciążliwe dla mnie są dojazdy do pracy, ale dzięki autostradzie jedzie mi się szybko Nareszcie przestaniemy mieszkać na stepie, w zeszłym tygodniu zrobili mi nawodnienie, w przyszłym zaczynamy zakładać ogród...wreszcie Już się nie mogę doczekać, kiedy dookoła domu zacznie wyglądać zielono i pięknie. Wnętrza - został nam salon do urządzenia (bo wzięliśmy z mieszkania stare meble i czas je schować do innego pokoju ), trzeba też wybrać jakieś firanki, bo na razie zadowalamy się roletami. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 To fajnie, ze jest pieknie! Oj ogrodu Ci zazdroszcze. U nas wciaz zielsko rosnie. Malo tego, teren z lekkim spadkiem w kierunku domu, wiec cala woda po deszczu stoi przy domu. Aby firmie zlecic robote - brak kasy, aby samemu zrobic - brak czasu. p.s. jak juz zielono bedzie to pstrykny pare fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts