iga9 06.04.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Oj leci kasa - powli ale leci Co do kredytu to wg to ucelowanie na dobry kurs wypalty jest bardzo trudne i ja nie zawracalam sobie tym glowy. Bralam jak najszybciej dali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 06.04.2006 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2006 Nie no pewnie, że ie tłukłem dobrych dachówek, bo bym wyglądał jak Kargul z Pawlakiem w desperacji A z kredytem? No cóż, Franek z 2,48 poleciał na2,51 średnio i nadal pomalutku rośnie. A to oznacza 400-500 frnaków mniej. Liczę że potem (przy spłacaniu) kurs wróci się nieco, albo i spadnie. Na dwoje babka wróżyła. A kasa by się już teraz przydała, właśnie mi żonka przypomniała, że zapomniałem sobie przypomnieć o centralnym odkurzaczu pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 07.04.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Przyznam, że Twój dziennik posłużył mi do zrobienia kosztorysu realnego i do banku . Ale mam do Ciebie zapytanko - czy możesz oszacować ile w końcu dom (ocvzywiśi +/-) będzie kosztować pod klucz? Nam przy podobnych wymiarach inaczej nie chce wyjść jak 380 tys. Fakt że mamy dodatkowo piwnicę (40 m kw), ale pozostałe wymiary podobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 07.04.2006 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Przyznam, że Twój dziennik posłużył mi do zrobienia kosztorysu realnego i do banku . Ale mam do Ciebie zapytanko - czy możesz oszacować ile w końcu dom (ocvzywiśi +/-) będzie kosztować pod klucz? Nam przy podobnych wymiarach inaczej nie chce wyjść jak 380 tys. Fakt że mamy dodatkowo piwnicę (40 m kw), ale pozostałe wymiary podobne. Jasne. Realnie, bez oszczędności wyszło mi 365 tys. Po korekcie i orientując się już w wykonastwie i tym na czym oszczędzić - myślę, że relanie będzie 340. A jak uda mi się wynaleźć tańsze rozwiązania to może i mniej., Będę szczęśliwy jak się zmieszczę do 320. Więc Twó koszt z piwnicą za 380 jest OK. Pewnie na całości uda CI się zaoszczędzić do 20 tys, ale na więcej oszczędności bym realnie nie liczył. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 07.04.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2006 Cześć Gerion! Widziałem, że w komentarzach Olki pytałeś co to jest RW Otóż jest to bardzo fajny wątek, na który Cię zapraszam http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=22585&start=113520 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 08.04.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 A ten projekt kuchni to sami rysowaliście, czy z jakiegoś studia dostaliście? Pomysł żony i twój popieraz w 100%! Też nie planuję brać projektanta wnętrz, tylko załatwić to wszystko własną głową W końcu tylko my inwestorzy wiemy tak naprawdę jak chcemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.04.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Ja na prawde nie chcialam siac niepokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 12.04.2006 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Projekcik jest narysowany przech fachową panią z firmy od robienia kuchni. ALe niejako uwzględnia wszystkie nasze życzenia i oczekiwania.Jedno ale. Jeśli będziemy chcieli mieć blat zachodzący na parapet, to bedę musiał podkuć okno kuchenne (jest za wysoko). Teraz już wiem po wczorajszych pomiarach. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.04.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://www.bizz.pl/kartki/nowe/images/wielkanoc/wielkanoc104.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 13.04.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Moc życzeń Świątecznych. Smacznego jajka i obfitego Dyngusa. PS. Gerion zastanawiam się czy żyję w Polsce . Wczoraj o godzinie 18 złożyliśmy wniosek o kredyt. Dzisiaj o godz 10 dostaliśmy decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 13.04.2006 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Moc życzeń Świątecznych. Smacznego jajka i obfitego Dyngusa. PS. Gerion zastanawiam się czy żyję w Polsce . Wczoraj o godzinie 18 złożyliśmy wniosek o kredyt. Dzisiaj o godz 10 dostaliśmy decyzję Jestem w szoku! Ale szczęściarze z Was, tempo naprawdę błyskawiczne! Dziękuję za życzenia, również wszystkiego dobrego na Święta, chwilowego odpoczynku od budowy i czasu na obmyślenie strategii wydawania pienędzy pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuczek1719499749 13.04.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Oj dawno tu nie zaglądałam, dawno... Ale ostatnio wolnego czasu u mnie jak na lekarstwo Gerion, wszystkiego dobrego, szczęścia, powodzenia w życiu osobistym i zawodowym i oby kolejne święta wielkanocne (a może już Bożego Narodzenia? ) odbyły się w Waszym nowym domku. Poza tym dużo zdrówka życzę przede wszytskim Twojej żonci, a Tobie obfitych Bożych Ran tfu tfu... chciałam napisać obfitego dyngusa Co do dachówki to rzeczywiście, w naszej okolicy przede wszystkim króluje fala. Tak właściwie, to w Kostrzynie, oprócz Waszego, widziałam jeszcze tylko jeden dom z taką dachówką, tyle że grafitową. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.04.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Wszystkiego dobregohttp://www.trojmiasto.pl/kartki/wielkanoc/img/wielkanoc.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 13.04.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 http://kartki.elf.com.pl/wielkanoc/images/podwojne.jpgWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.04.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zajączka pięknego, dyngusa mokrego,miłości wiecznej, drogi tylko mlecznejświąt w szczęście owocnychżyczy kurczaczek wielkanocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 14.04.2006 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dzięki serdeczne za życzenia. Niech Was też zające dopadną i poczęstują z jajka pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 14.04.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Wszystkiego naj, naj, naj - i duzo zdrówka życzę Gerion Tobie i całej Twojej rodzince!!! I od zajace też coś miłego niech sie przydarzy!!! A wszystkim zainteresowanym zyczę za rok zdjęć ze Świąt w nowym domu http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gryfpc 14.04.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Zzz okazji swiat zycze Ci:Na stole święcone, a obok baranek, Koszyczek pełny barwnych pisanek I tak znamienne w polskim krajobrazie W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie. Zielony barwinek, fiołki i żonkile - Barwami stroją uroczyste chwile. W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie, Gdy wielkanocne na stole śniadanie. A o jajka się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 WESOŁYCH ŚWIĄT http://zyczenia-wielkanocne.ms2006.info/e.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagat 14.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Gerion, uczę się na Twoim dzienniku (i komentarzach ) i jestem wierną czytelniczką .POWODZENIA http://i78.photobucket.com/albums/j100/bagat/wydmuszki_d.jpg Wszystkiego co NAJ...LEPSZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts