Gerion 27.06.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ludziska - jak ktoś czyta mój dziennik i chciałby napisać słów kilka ku pokrzepieniu, to jest to właśnie miejsce najwłaściwsze. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 27.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witaj Gerion!! Brawa za rozpoczęcie dziennika. Historia zapowiada się bardzo interesująco. A będzie jakiś ciąg dalszy? Oczywiście mam nadzieję, że tak i to szybko To powiadasz, że masz żonę rodem z Sanoka? O rety toż to już Dzikie Pola istny koniec świata. Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 27.06.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Juz sama nazwa "dziennik Gerionowy" brzmi jak z innej galaktyki. Wstęp też sugeruje jakieś kosmiczne przygody. To pisz szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.06.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Lubię czytac dzienniki Poproszę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 28.06.2005 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Będzie dalej, a jakże... już izolują ściany fundamentowe, więc będę gonił z historią A Sanok to fakt, ostatni przystanek przed Ustrzykami. Dalej to już istne Dzikie Pola. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.06.2005 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 HMMM,Dzikie Pola wypraszam sobie wszyscy tak brzydko mówia tylko ciekawe dlaczego tak im ciężko wyjeżdżać i czemu wszyscy tak chętnie tu wracają????Jak byłam ostatnio słuzbowo w Krakowie to facet tez sie dziwił jak mozna tu mieszkać,a ja bym sie nie zamieniła na jego paskudne 3 pokojowe mieszkanie przy Rynku ,za nic w swiecie.W miastach to sa dopiero dzikie pola,strach wyjśc wieczorem.Smród,wieczna bieganina,ludzie jacyś tacy niemili,zamknięci w sobie brrr .A tu jak wracam o 4 nad ranem z imprezy to nikt mnie nie zaczepi,nie da w łeb a jak miałabym trudności z trafieniem do chaty to mnie zatargają na próg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 28.06.2005 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Co racja to racja... Ludzie tu inne, milsze i gościnniejsze. I śpiewnie zaciągają z lwowska A Dzikie Pola to wcale obraźliwa nazwa. Wręcz historyczna Mnie nie kojarzy się ze zdziczeniem obyczajów, a z dzikością przyrody, której "piękne okoliczności" możemy podziwiać na całej połoninie... pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 28.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Gerion ,poczułam sie jakbyś mnie znał Gdzie sie nie rusze to wszyscy stwierdzają ,że ja nie mówie tylko śpiewam.Cholerka coś w tym jest,a tak sie staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.06.2005 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No i jest kontynuacja....ze zdjęciami nawet. Jak ładnie się na ten śnieg patrzy jak za oknem 26 stopni pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ja dziękuję, ale się porobiło. W pierwszej chwili myślałem, że AGNIESZKA31 jest żoną Geriona (jak przeczytałem o tym, że wyprasza sobie Dzikie Pola) Poza tym Dzikie Pola to bardzo pozytywna nazwa. A Bieszczadów to mi nie trzeba zachwalać. Bywałęm tam i latem i zimą. Kiedyś przyjechałem zimą w Bieszczady. Końcówkę podróży odbyłem PKS-em z Ustrzyk Dolnych do Górnych. Autobus był nabombany niezmiernie, ale z czasem jakoś dziwnie pustoszał. Na końcu w Górnych był tylko kierowca i ja z kumplem. Jak wysiedliśmy to nie było w śniegu widać żadnych śladów. Całkowita pustka. Sklep spożywczy był otwarty ale tylko w środy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Gerion - Ty tutaj nie dawkuj napięcia tylko od razu pisz co było dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.06.2005 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Nie no, stopniowanie napięcia to podstawowy chwyt fabularny A z tymi przygodami bieszczadzkimi - faktycznie jest co opowiadać. Ja nie zapomnę historii żonki, jak w równie napakowanym Ogórku znalazło się dwóch zagrabanicznych turystów i nikt ni czorta nie rozumiał co oni chcą od kierowcy... A oni chcieli tylko "Łan tu Leskoł!" ;-D pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dziennik czyta się fajniutko, ale stronka z projekcikiem mi się nie chce otworzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.06.2005 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Eeee... niemożliwe. Albo chwilowa niemoc domusowego serwera. Sprawdzam i wszystkie lniki działają OK.... Spróbuj ponownie.Adres główny to http://www.domus.wroc.pl a projekcik - Plejada 2G. pozdrawiamGerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No teraz już wiem jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzienik rzeczywiście super pisany Masz talent pisarski nie z tej ziemi HMMM,Dzikie Pola wypraszam sobie wszyscy tak brzydko mówia tylko ciekawe dlaczego tak im ciężko wyjeżdżać i czemu wszyscy tak chętnie tu wracają???? AGNIESZKA31 na moje tereny rodzinne a to tylko 14 km od obecnego miejsca zamieszkania mawiaja tam gdzie wrony zawracają ale mi to bardzo się podoba i nie mam z tego powodu do nikogo pretensji Także bądz dumna z Dzikich Pól Takie dziweicze tereny są już rzadkością i możemy tylko sie cieszyć że tak blisko ich mieszkamy Choć ma to czasami i swoje wady ale zalet chyba znacznie więcej Zresztą co kto lubi Podzielam twoje zdanie co do miast Pewnie dostanie mi się od niektórych ale co tam Jednym slowem niech żyje natura Czekam na ciąg dalszy, zdjecia fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGNIESZKA31 30.06.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Andrzejka dzięki za wsparcie. W moim dzienniku Drewnianego domku w Maliniaku ,zobaczysz w tle samą nature. A kochane mieszczuchy napewno sie nie obrażą wszak większość buduje domy i jeśli nie na wsi to---- przynajmniej ogrody mają pełne zieleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 30.06.2005 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No teraz już wiem jak wygląda A nie mówiłem, że będzie łatwo? Kurcze, czytam Twój dziennik i po raz kolejny widzę regułę... to KOBIETA dzwoni/informuje swojego faceta, że jest fajne miejsce...;-D Oj coś w tym musi być...czyżby reguła? Panowie, a może jakieś wyjątki? pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.07.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 I teraz mój ulubiony cytat z Sindbada: „Ale o tym co było dalej, opowiemy Wam w następnym odcinku” no nie............ , a ja się tak rozczytałam . Ale z Ciebie ostry i nieustępliwy inwestor, super http://www.olkalybowa.republika.pl/Gify/Buzie/00036%5B1%5D.gif. Co do Enei Gniezno, mąż popędzał ich jak umiał i do dziś nie wiem czy bez tego i tak zrobiliby w takim okresie jak zroblili czy nie . Umowę podpisaliśmy pod koniec grudnia 2004, a prąd mamy od jakiś 2 tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 14.07.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Gerion, ale sie zaczytałam.. i uśmiałam :D opis tego goscia co to ma fjancuski kominek w ktorym i tak nie palić mnie powalił na łopatki!! :D pisz dalej , dużo i często! a i nawet bym się wprosiła na krótkie szkolenie "jak być twrdym negocjatorem" podziwiam szczerze!! oby tak dalej!! ale super... Mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts