caleb 28.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pytanie jak w tytule, czym mogę usunąć plamę z gumy do żucia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 28.06.2005 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Włożyć ciuszek do zamrażalnika, jak guma zamarznie... spokojnie wykruszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieczara 29.06.2005 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Też miałem ten problem:http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=31652 Podobno benzyna daje radę. Powodzenia!Pieczara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 29.06.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Mrożenie na niewiele sie zda, duże kawałki gumy sie wykruszą ale paprochy pozostaną. Ja po ostatnim tygodniowym mrożeniu śliczniutkiej rózowej bluzy mego dziecka postanowiłam wypróbować rozpuszczanik ( wydaje mi sie że chloro-kauczukowy - nie moge sprawdzić bo pozostał w starym mieszkaniu a tam służył mi do zmywania kleju z podłogi bo taśmie dwustronnej przytrzymujacej chodnik w przedpokoju). Mimo, że potraktowałam to jako doswiadczenie bo i tak bluza była na stracenie byłam mile zaskoczona bo po gumie nie było śladu i kolor w ogóle nie wypłowiał. Powodzenia Ania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 "GUMA DO ŻUCIA Tkaninę włożyć do zamrażalnika lub obłożyć kostkami lodu i wykruszyć gumę do żucia. Pozostałe plamy wyczyścić alkoholem metylowym lub benzyną do czyszczenia." Info stąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 15.07.2005 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2005 No to mam problem bo mi fotel nie wchodzi do zamrazalnika a ze plama jest na fotelu w samochodzie to benzyna tez nie bede bo potem bedzie smierdzieć . Gdyby ktos mial jeszcze jakiś inne doświadczenia to jestem zainteresowany R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts