Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Gdzie jedziecie na wakacje?

lafcadio

Recommended Posts

• Odpowiedzi 51
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja własnie się dziś zaczęłam denerwować.

Od 4 lat nie byliśmy na prawdziwych wczasach, ostatnie dwa lata urlop na budowie.

W tym roku spragnieni wyjazdu postanowiliśmy zaszaleć i okazało się, że członkowie rodziny mają różne wymagania co do miejsca spędzenia urlopu. Kompromisem zaspokojenia wszystkich gustów był EUROCAMP.

Minimalnie można przebywać na jednym campingu 3 dni.

Na szczęscie co do jednego byliśmy zgodni...wybieramy kierunek Włochy, bo tam jeszcze nie byliśmy.

Najpierw Wenecja 5 dni, potem Jezioro Garda i na końcu przerwa na trasie czyli 3 dni w Austrii - Zell am See.

Teraz przerażają mnie komunikaty o fali upałów we Włoszech :( , bo tam mieszkać będziemy w namiotach :(

A wyjeżdżamy już w piątek :(

pozdrawiam

Edzia

Edzia, będzie OK. Poprostu spać sie chodzi późno i wstaje o wschodzie.

Takie upały czasami są powodem duzych wichrów. Pamietajcie o dobrze wbitych sledziach 8) :wink:

A żeby było na temat: ja spędzam wakacje w biurze :wink:

Majka ale my korzystamy z namiotów EUROCAMPU...mam nadzieję, ze sledzie będą dobrze wbite :wink:

Edziu, ja też po 4 latach wyjeżdżam na urlop który nie jest pobytem na budowie /rekolekcjami w celu ratowania małżeństwa w czasie budowy... :)

ja z kolei wymarzyłam sobie Chorwację, i "wygooglowałam" wyspę Hvar... już mamy zarezerwowane apartamenty i za tydzień ruszamy w drogę. Z informacji w necie wygląda, że to urokliwe miejsce.

Pozdrowienia dla M. i dla dziewczyn.

gaga2

Edzia, będzie OK. Poprostu spać sie chodzi późno i wstaje o wschodzie.

Takie upały czasami są powodem duzych wichrów. Pamietajcie o dobrze wbitych sledziach 8) :wink:

A żeby było na temat: ja spędzam wakacje w biurze :wink:

Majka ale my korzystamy z namiotów EUROCAMPU...mam nadzieję, ze sledzie będą dobrze wbite :wink:

Ty sobie nadzieję miej, ale nie wadzi sprawdzić manualnie 8) :lol:

A ja własnie się dziś zaczęłam denerwować.

Od 4 lat nie byliśmy na prawdziwych wczasach, ostatnie dwa lata urlop na budowie.

W tym roku spragnieni wyjazdu postanowiliśmy zaszaleć i okazało się, że członkowie rodziny mają różne wymagania co do miejsca spędzenia urlopu. Kompromisem zaspokojenia wszystkich gustów był EUROCAMP.

Minimalnie można przebywać na jednym campingu 3 dni.

Na szczęscie co do jednego byliśmy zgodni...wybieramy kierunek Włochy, bo tam jeszcze nie byliśmy.

Najpierw Wenecja 5 dni, potem Jezioro Garda i na końcu przerwa na trasie czyli 3 dni w Austrii - Zell am See.

Teraz przerażają mnie komunikaty o fali upałów we Włoszech :( , bo tam mieszkać będziemy w namiotach :(

A wyjeżdżamy już w piątek :(

pozdrawiam

Edzia

Oj namiotów to nie masz się co bać, ale komarów tak. :-?

Koniecznie przygotujcie się na spotkanie z komarami.

Udanego wyjazdu życzę :D

Edziu, ja też po 4 latach wyjeżdżam na urlop który nie jest pobytem na budowie /rekolekcjami w celu ratowania małżeństwa w czasie budowy... :)

ja z kolei wymarzyłam sobie Chorwację, i "wygooglowałam" wyspę Hvar... już mamy zarezerwowane apartamenty i za tydzień ruszamy w drogę. Z informacji w necie wygląda, że to urokliwe miejsce.

Pozdrowienia dla M. i dla dziewczyn.

gaga2

Też brałam pod uwagę wyspę Hvar, ze względu na lawendę której tam ponoć dużo - a lawenda koi nerwy.

Ale u nas w ogródku już zakwitła :wink:

Dziekuję za pozdrowienia i ja pozdrawiam Twoich JWT :D

Krzywe na Mazurach. Czy to wielkie szaleństwo wybrać się pod namiot z mężem oraz 4 i 6- latkiem w zupełną głuszę? :roll:

Uważam to za fantastyczny pomysł. :D Dzieciaki będą zachwycone. Zobaczycie. Byle tylko pogoda dopisała.

Krzywe na Mazurach. Czy to wielkie szaleństwo wybrać się pod namiot z mężem oraz 4 i 6- latkiem w zupełną głuszę? :roll:

Uważam to za fantastyczny pomysł. :D Dzieciaki będą zachwycone. Zobaczycie. Byle tylko pogoda dopisała.

No i uważajcie na klesce ... :-?

Wstrętne robale.

http://www.rgabrysz.konin.lm.pl/kleszcz.gif

No i uważajcie na klesce ... :-?

Wstrętne robale.

http://www.rgabrysz.konin.lm.pl/kleszcz.gif

Bez obaw 8) mam praktykę w uśmiercaniu.

A nasza rodzina spędzi tegoroczne wakcje nad naszym polskim "drogim" ale jakże urokliwym morzem. Okolice Dąbek - Bobolin.

Pogody i udanego wypoczynku.

:D mama

A może choć na kawusię wpadniecie? I jakąś tabakę?

Ja do pracy , a na weekend nad morze lub w las (jest u nas mnogo szlaków turystycznych).

Corcia jest teraz na koloniach, w sierpniu razem z mlodszym bratem (6 i pol lat) jada na oboz sportowy karate nad morze. My urlopu nie mamy, wykanczamy dom :cry: Chociaz cala czworka jedziemy na miedzynarodowe warszataty skrzypcowe do Besi na Mazury (corcia gra na skrzypcach). Powinno byc fajnie :wink:

Corcia jest teraz na koloniach, w sierpniu razem z mlodszym bratem (6 i pol lat) jada na oboz sportowy karate nad morze. My urlopu nie mamy, wykanczamy dom :cry: Chociaz cala czworka jedziemy na miedzynarodowe warszataty skrzypcowe do Besi na Mazury (corcia gra na skrzypcach). Powinno byc fajnie :wink:

To może lepiej niech karateki nie przyjeżdżają....wolę mieć całe ciało. :D