lafcadio 28.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Napiszcie gdzie, z jakim biurem w jakim terminie może jakieś fajne oferty. Zobaczymy co jest hitem tego sezonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Chyba bedę oryginalna i napiszę, że jedziemy do Suchego Lasu ... na budowę Ale z miłą chęcią wygrzała bym się gdzieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.06.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A ja własnie się dziś zaczęłam denerwować. Od 4 lat nie byliśmy na prawdziwych wczasach, ostatnie dwa lata urlop na budowie. W tym roku spragnieni wyjazdu postanowiliśmy zaszaleć i okazało się, że członkowie rodziny mają różne wymagania co do miejsca spędzenia urlopu. Kompromisem zaspokojenia wszystkich gustów był EUROCAMP. Minimalnie można przebywać na jednym campingu 3 dni. Na szczęscie co do jednego byliśmy zgodni...wybieramy kierunek Włochy, bo tam jeszcze nie byliśmy. Najpierw Wenecja 5 dni, potem Jezioro Garda i na końcu przerwa na trasie czyli 3 dni w Austrii - Zell am See. Teraz przerażają mnie komunikaty o fali upałów we Włoszech , bo tam mieszkać będziemy w namiotach A wyjeżdżamy już w piątek pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Edzia, będzie OK. Poprostu spać sie chodzi późno i wstaje o wschodzie. Takie upały czasami są powodem duzych wichrów. Pamietajcie o dobrze wbitych sledziach A żeby było na temat: ja spędzam wakacje w biurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 28.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Edzia, będzie OK. Poprostu spać sie chodzi późno i wstaje o wschodzie. Takie upały czasami są powodem duzych wichrów. Pamietajcie o dobrze wbitych sledziach A żeby było na temat: ja spędzam wakacje w biurze Majka ale my korzystamy z namiotów EUROCAMPU...mam nadzieję, ze sledzie będą dobrze wbite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 28.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Edziu, ja też po 4 latach wyjeżdżam na urlop który nie jest pobytem na budowie /rekolekcjami w celu ratowania małżeństwa w czasie budowy... ja z kolei wymarzyłam sobie Chorwację, i "wygooglowałam" wyspę Hvar... już mamy zarezerwowane apartamenty i za tydzień ruszamy w drogę. Z informacji w necie wygląda, że to urokliwe miejsce. Pozdrowienia dla M. i dla dziewczyn. gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Edzia, będzie OK. Poprostu spać sie chodzi późno i wstaje o wschodzie. Takie upały czasami są powodem duzych wichrów. Pamietajcie o dobrze wbitych sledziach A żeby było na temat: ja spędzam wakacje w biurze Majka ale my korzystamy z namiotów EUROCAMPU...mam nadzieję, ze sledzie będą dobrze wbite Ty sobie nadzieję miej, ale nie wadzi sprawdzić manualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
migota 28.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A ja własnie się dziś zaczęłam denerwować. Od 4 lat nie byliśmy na prawdziwych wczasach, ostatnie dwa lata urlop na budowie. W tym roku spragnieni wyjazdu postanowiliśmy zaszaleć i okazało się, że członkowie rodziny mają różne wymagania co do miejsca spędzenia urlopu. Kompromisem zaspokojenia wszystkich gustów był EUROCAMP. Minimalnie można przebywać na jednym campingu 3 dni. Na szczęscie co do jednego byliśmy zgodni...wybieramy kierunek Włochy, bo tam jeszcze nie byliśmy. Najpierw Wenecja 5 dni, potem Jezioro Garda i na końcu przerwa na trasie czyli 3 dni w Austrii - Zell am See. Teraz przerażają mnie komunikaty o fali upałów we Włoszech , bo tam mieszkać będziemy w namiotach A wyjeżdżamy już w piątek pozdrawiam Edzia Oj namiotów to nie masz się co bać, ale komarów tak. Koniecznie przygotujcie się na spotkanie z komarami. Udanego wyjazdu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.06.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Edziu, ja też po 4 latach wyjeżdżam na urlop który nie jest pobytem na budowie /rekolekcjami w celu ratowania małżeństwa w czasie budowy... ja z kolei wymarzyłam sobie Chorwację, i "wygooglowałam" wyspę Hvar... już mamy zarezerwowane apartamenty i za tydzień ruszamy w drogę. Z informacji w necie wygląda, że to urokliwe miejsce. Pozdrowienia dla M. i dla dziewczyn. gaga2 Też brałam pod uwagę wyspę Hvar, ze względu na lawendę której tam ponoć dużo - a lawenda koi nerwy. Ale u nas w ogródku już zakwitła Dziekuję za pozdrowienia i ja pozdrawiam Twoich JWT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 29.06.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ja po ubiegłorocznym "pobudowlanym" urlopie (czytaj: wyjazd do rodziny), stwierdziłam, że nigdy więcej. Biorę pożyczkę w pracy i jedziemy na 2 tygodnia w sierpniu do Chorwacji. Z Eurocampem i też pod namioty, jak Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 30.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Krzywe na Mazurach. Czy to wielkie szaleństwo wybrać się pod namiot z mężem oraz 4 i 6- latkiem w zupełną głuszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 01.07.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Krzywe na Mazurach. Czy to wielkie szaleństwo wybrać się pod namiot z mężem oraz 4 i 6- latkiem w zupełną głuszę? Uważam to za fantastyczny pomysł. Dzieciaki będą zachwycone. Zobaczycie. Byle tylko pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 01.07.2005 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Krzywe na Mazurach. Czy to wielkie szaleństwo wybrać się pod namiot z mężem oraz 4 i 6- latkiem w zupełną głuszę? Uważam to za fantastyczny pomysł. Dzieciaki będą zachwycone. Zobaczycie. Byle tylko pogoda dopisała. No i uważajcie na klesce ... Wstrętne robale. http://www.rgabrysz.konin.lm.pl/kleszcz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaa 01.07.2005 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A nasza rodzina spędzi tegoroczne wakcje nad naszym polskim "drogim" ale jakże urokliwym morzem. Okolice Dąbek - Bobolin. Pogody i udanego wypoczynku. mama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara_Andrzej 04.07.2005 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Krzywe na Mazurach. Czy to wielkie szaleństwo wybrać się pod namiot z mężem oraz 4 i 6- latkiem w zupełną głuszę? Uważam to za fantastyczny pomysł. Dzieciaki będą zachwycone. Zobaczycie. Byle tylko pogoda dopisała. No i uważajcie na klesce ... Wstrętne robale. http://www.rgabrysz.konin.lm.pl/kleszcz.gif Bez obaw mam praktykę w uśmiercaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.07.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 A nasza rodzina spędzi tegoroczne wakcje nad naszym polskim "drogim" ale jakże urokliwym morzem. Okolice Dąbek - Bobolin. Pogody i udanego wypoczynku. mama A może choć na kawusię wpadniecie? I jakąś tabakę? Ja do pracy , a na weekend nad morze lub w las (jest u nas mnogo szlaków turystycznych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 05.07.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Corcia jest teraz na koloniach, w sierpniu razem z mlodszym bratem (6 i pol lat) jada na oboz sportowy karate nad morze. My urlopu nie mamy, wykanczamy dom Chociaz cala czworka jedziemy na miedzynarodowe warszataty skrzypcowe do Besi na Mazury (corcia gra na skrzypcach). Powinno byc fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 05.07.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Corcia jest teraz na koloniach, w sierpniu razem z mlodszym bratem (6 i pol lat) jada na oboz sportowy karate nad morze. My urlopu nie mamy, wykanczamy dom Chociaz cala czworka jedziemy na miedzynarodowe warszataty skrzypcowe do Besi na Mazury (corcia gra na skrzypcach). Powinno byc fajnie To może lepiej niech karateki nie przyjeżdżają....wolę mieć całe ciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 05.07.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2005 Ja jak zwykle nad naszym polskim morzem okoloce Mielna - mam nadzieję, że słoneczko dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 06.07.2005 04:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2005 Ja to chyba w pracy - sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts