Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Studio mebli kuchennych Davinci - Przeźmierowo k. Poznania

Recommended Posts

Chciałam zapytać Wielkopolan, czy ktoś z Was korzystał z usług tego studia i jest zadowolony.

Podobno produkcję mają na Dziadoszańskiej.

Obsługa fachowa i duży wybór materiału, ale trafiliśmy do tego salonu z ulicy i nie wiem, czy warto ryzykować i powierzać im wykonanie kuchni.

Boję się zaryzykować i dlatego chciałabym poznać choć jednego ich klienta, który podzieliłby się ze mna swoimi doświadczeniami.

serdecznie dziękuję :D

https://forum.murator.pl/topic/35972-studio-mebli-kuchennych-davinci-prze%C5%BAmierowo-k-poznania/

tez tak uwazamy. 10% to juz jest nie mala kwota i tylko taka jestesmy w stanie zaplacic. Ale i tak nie wiem, czy nie wyjdziemy z ta firma jak zablocki na mydle. Firma istnieje 2 lata i zero rekomendacji :-?
Niby należy ufać ludziom, ale dzisiaj świat to dżungla - ja bym się bała, no i nikt na forum nie zna tej firmy, a trochę ziomków :wink: tu jest. Będę śledziła jak się sytuacja rozwinie, bo nas tez kuchnia czeka, może nie tak od zaraz - ale juz bliżej jak dalej :D

kuchnie musimy zamawiac na dniach. Podziele sie informacja, czy zdecydowalismy sie na ta firme i jak bedzie przebiegac wspolpraca. Mam nadzieje, ze niezaleznie od firmy dostaniemy kuchnie "naszych marzen" :wink:

pozdrawiam i zycze wytrwalosci :D

P.s. nam jej juz brakuje ...

Cześć, jestem z Poznania i mogę podzielić się z Tobą refleksjami na temat kuchni, bo jestem na świeżo z tematem. Ja kupiłam w Nowa Mebl w Sadach na ul. Szkolnej tel. 8169123 są tani i ładnie robią (polecały mi ich 3 osoby). Duży wybór frontów, blatów, sam montaż może nie ideał ale ujdzie... Mankament to , że nie zrobią Ci żadnej wizualizacji jedynie rysunek ołówkiem, więc musisz wiedzieć co chcesz i jak ma to wyglądać. Ja najpierw zrobiłam wędrówkę po innych salonach tj. Best na Obor, ATLAS, RBW (jeśli nie liczysz się z kasą to polecam Atlas). Ja za kuchnię zapłaciłam 7 000 ( ok. 5.5 m ), a dla porównania za taką samą w Best chcieli 11 000. Życzę trafnego wyboru i pozdrawiam.
a moze jestescie w stanie polecic innego - przez Was sprawdzonego - producenta mebli kuchennych?

Robert Rogiński: 608-65-11-49

a oto jego prace:

http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=40358&q=przykładowe&k=2

Możesz też obejrzeć moją kuchnię w albumie Manuela :)

I poczytać o tym stolarzu w moich wcześniejszych postach.

Naprawdę polecam - tani i dobry.

A jeśli już masz projekt, to Robert Ci zrobi dokładnie takie same. Możesz powołać się na mnie.

Widzę, że p.Robert nie tylko kuchnie robi :D Zapisałam sobie jego numer, może się przyda :D

Tak jak wielokrotnie pisałam... jest bezpośrednim producentem, z dziada i ojca, który talent wyssał z mlekiem matki. Produkuje, projektuje, dowozi na miejsce i montuje. Przy tym jest solidny i słowny. Ponieważ mieszka w Łomży, to ceny ma o niebo niższe niż np. Warszawka, a jest w stanie wykonać wszystko co mu się pokaże na zdjęciu... w dodatku podpowie ergonomiczne rozwiązania i zaproponuje (jeśli trzeba) tańsze i tak samo funkcjonalne gadżety... Nie trzeba zaraz robić sobie okuć Bluma, żeby kuchnia działała :)

W razie pytań możecie do mnie zadzwonić: 606-33-71-39

Tak jak wielokrotnie pisałam... jest bezpośrednim producentem, z dziada i ojca, który talent wyssał z mlekiem matki. Produkuje, projektuje, dowozi na miejsce i montuje. Przy tym jest solidny i słowny. Ponieważ mieszka w Łomży, to ceny ma o niebo niższe niż np. Warszawka, a jest w stanie wykonać wszystko co mu się pokaże na zdjęciu... w dodatku podpowie ergonomiczne rozwiązania i zaproponuje (jeśli trzeba) tańsze i tak samo funkcjonalne gadżety... Nie trzeba zaraz robić sobie okuć Bluma, żeby kuchnia działała :)

Troszkę daleko od Poznania - jakieś 400km :roll:

Troszkę daleko od Poznania - jakieś 400km :roll:

I to może być jedyny zgrzyt :(

Polecam kuchnie od Ceglewskich z Piotrowic, to jakieś 80 km od Poznania, ale maja swój punkt również w Poznaniu i nie ma problemu, żeby u nich zamówić. Właśnie wczoraj mi zamontowali moją kuchnię i jestem zachwycona :lol:

Cenowo - średnio, ale i tak taniej niż gdzie indziej za taką kuchnię.

Robią kuchnie jaką sobie kto wymarzy od stylowych po bardzo nowoczesne. Przedstawiciel Roman Śmielkiewicz - 0604-468-321.

Polecam kuchnie od Ceglewskich z Piotrowic, to jakieś 80 km od Poznania, ale maja swój punkt również w Poznaniu i nie ma problemu, żeby u nich zamówić. Właśnie wczoraj mi zamontowali moją kuchnię i jestem zachwycona :lol:

Cenowo - średnio, ale i tak taniej niż gdzie indziej za taką kuchnię.

Robią kuchnie jaką sobie kto wymarzy od stylowych po bardzo nowoczesne. Przedstawiciel Roman Śmielkiewicz - 0604-468-321.