SławekD-żonka 08.07.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 Polecam kuchnie od Ceglewskich z Piotrowic, to jakieś 80 km od Poznania, ale maja swój punkt również w Poznaniu i nie ma problemu, żeby u nich zamówić. Właśnie wczoraj mi zamontowali moją kuchnię i jestem zachwycona Cenowo - średnio, ale i tak taniej niż gdzie indziej za taką kuchnię. Robią kuchnie jaką sobie kto wymarzy od stylowych po bardzo nowoczesne. Przedstawiciel Roman Śmielkiewicz - 0604-468-321. A gdzie jest ten punkt??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 11.07.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Polecam kuchnie od Ceglewskich z Piotrowic, to jakieś 80 km od Poznania, ale maja swój punkt również w Poznaniu i nie ma problemu, żeby u nich zamówić. Właśnie wczoraj mi zamontowali moją kuchnię i jestem zachwycona Cenowo - średnio, ale i tak taniej niż gdzie indziej za taką kuchnię. Robią kuchnie jaką sobie kto wymarzy od stylowych po bardzo nowoczesne. Przedstawiciel Roman Śmielkiewicz - 0604-468-321. A gdzie jest ten punkt??? Punkt jest dokładnie w Swarzędzu w ETC, w budynku z wyposażeniem wnętrz, na pietrze, box opisany "Kuchnie polskie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Polecam kuchnie od Ceglewskich z Piotrowic, to jakieś 80 km od Poznania, ale maja swój punkt również w Poznaniu i nie ma problemu, żeby u nich zamówić. Właśnie wczoraj mi zamontowali moją kuchnię i jestem zachwycona Cenowo - średnio, ale i tak taniej niż gdzie indziej za taką kuchnię. Robią kuchnie jaką sobie kto wymarzy od stylowych po bardzo nowoczesne. Przedstawiciel Roman Śmielkiewicz - 0604-468-321. A gdzie jest ten punkt??? Punkt jest dokładnie w Swarzędzu w ETC, w budynku z wyposażeniem wnętrz, na pietrze, box opisany "Kuchnie polskie". OK, dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 11.07.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Polecam kuchnie od Ceglewskich z Piotrowic, to jakieś 80 km od Poznania, ale maja swój punkt również w Poznaniu i nie ma problemu, żeby u nich zamówić. Właśnie wczoraj mi zamontowali moją kuchnię i jestem zachwycona Cenowo - średnio, ale i tak taniej niż gdzie indziej za taką kuchnię. Robią kuchnie jaką sobie kto wymarzy od stylowych po bardzo nowoczesne. Przedstawiciel Roman Śmielkiewicz - 0604-468-321. A gdzie jest ten punkt??? Punkt jest dokładnie w Swarzędzu w ETC, w budynku z wyposażeniem wnętrz, na pietrze, box opisany "Kuchnie polskie". OK, dzięki bardzo Bardzo proszę, mam nadzieję, że Ci się spodobają Szkoda, że nie umiem wklejać zdjęć , pokazałabym Ci moją kuchnię, z której jestem barrrrdzo zadowolona. Pomysł był mój, Pan Roman służył doradztwem technicznym, wyszło fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 11.07.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 Yvett a masz te zdjęcia gdzieś w necie??? Jak tak, to szybko pisz - wkleimy razem:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pingwin 12.07.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Niedawno zamówiełam kuchnie - chciałam w stylu rustykalnym:murowana z ciemnymi drzwiami z postarzanego drewna - przeszukałam cały Poznań i okolice i wróciłam do punktu wyjścia (nie znalazłam taniej takiej kuchni), właśnie montują i polecam - http://www.salix.com.pl- to już moja druga kuchnia w tej firmie i poza terminami (obiecują krótkie i zawsze się spóźniają) jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yvett 13.07.2005 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Yvett a masz te zdjęcia gdzieś w necie??? Jak tak, to szybko pisz - wkleimy razem:-) Postaram się coś wykombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwoalej 13.07.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2005 Niektóre firmy pobierają tak wysokie zaliczki; wiem bowiem pracowałam w takiej firmie. Okazuje się iz klienci często wycofują się z umowy jak meble sa gotowe...a niestety ciężko później cokolwiek z tym zrobić. osobiście polecam całe mnóstwo stolarzy z Radomska i okolic Piotrkowa Trybunalskiego. Robia swietne meble, a tanio. Warto zatem się rozejrzec wcześniej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spartankaa 17.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2010 Przepraszam ale wazne - moze ona gdzieś sie błaka.. Hera, dobermanka adoptowana ze schroniska w Zgorzelcu zaginela dzis w Przezmierowie kolo Poznania. Jakby ktos widzial prosze o kontakt z nasza Aga: 600366381 http://img545.imageshack.us/img545/8456/86891955.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts