Gość 08.11.2002 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Mario. Bardzo dzięki za inf. dot. krycia dachu blachą. Błagam jeszcze o pomoc. Może pokrycie onduline będzie prostsze i czy można ją położyć bezpośrednio na ten dach drewniany pokryty papą.Z góry dziękuję i sorry, że Cię nadużywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 16.11.2002 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2002 Nie rob zemnie takiego specjalisty od dachow.myślę że można tu chodzi o wentylacje na ondulinie jest to łatwiejsz przez jej fale ale myślę że powinieneś zasięgnąć opini kogoś kto to już ma.I tu jest pole do popisu dla Forumowiczów.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.11.2002 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Dzięki Mario. W międzyczasie życzliwi Forumowicze poinformowali mnie w spr. krycia dachu. Niestety chyba nie uda mi się wymigać od tych łat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 18.11.2002 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2002 Przecież ten dach robisz dla siebie,ma wytrzymać szczelny przez -dziesiąt lat,pomyśl o tym.I jak masz problem to pisz na priva.Pozdrawiam Mario(pomyśl o zalogowaniu się ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts