elzbietkask 17.05.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 ja mam sofę narożną + 2 fotele mebelplastu. zadoolona jestem bardzo, z jakości, wygdy i urody . obicie skóropodobne (jakaś cuo-ekoskóra, zapomniałam jak sie nazywa), myje sie rewelacyjnie (dla porównania mam tez sofe skórzaną - mycie, polerowanie, pielęgnacja....) - woda z płynem do mycia naczyc i na koniec suchą szmatką przetrzeć. i jak nowa. super sprawa podnoszone zagłowki. zachwyciłam sie tymi meblami jeszcze w sklepie i nadal się zachwycam. tylko zmieniła mi się koncepcja salonu i dojrzewam do myśli o odsprzedaży zestawu... choć szkoda :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 18.05.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Po ponad pięciu latach nadal jestem bardzo zadowolona z tych mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akukuuu 19.05.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 użytkuje kanapę z mebelplastu ok pół roku i generalnie jestem bardzo zadowolona. Korzystałam od razu z serwisu, ponieważ kanapa przyjechała z zaciągniętymi nitkami - Pan pojawił się błyskawicznie, usterkę usunięto. Żeby każdy serwis tak działał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts