szymon140 28.06.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 http://k.domaindlx.com/szymon140/kosiarka.jpg DOSTAŁEM OD SZWAGRA Z NIEMIEC KOSIARKĘ SPALINOWĄ JAK WYŻEJ NA RYSUNKU! JEST TO 4-ROSUW Sprint 375 SW 409! JEDNAK NIE WIEM JAK JĄ URUCHOMIĆ A W NIEMCZECH JESCZE DZIAŁAŁA! TO MÓJ PIERWSZY STYK Z KOSIARKJAMI SPALINOWYMI I NIE WIEM CZY TRZABA DODAWAC GAZU (ROCZKĘ DOCISNĄĆ) CZY TEŻ NIE ORAZ JAKĄ BENZYNĘ ZALEWAĆ (BEZOŁOWIOWĄ CZY OŁOWIOWĄ), ORAZ JAK ODBEZPIECZYĆ ZEBY ZAPALIĆ JĄ MOŻNA BYŁO! SPRZĘT PONOĆ NAPRAWDĘ SUPER ALE JA MAM PROBLEM! PROSZE POMÓŻCIE... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rispetto 28.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Nalej benzyny bezołowiowej (!!!), potem przyciśnij ze trzy razy pompkę paliwa (guzik obok wlewu), zaciśnij gaz i pociągnij linkę. Wszystko. No i koniecznie nie zapomnij o nalaniu oleju! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon140 28.06.2005 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A OLEJ WINIEN ZNAJDOWAC SIĘ NAD BAKIEM PALIWOWYM!? BO WŁASNIE NIE MOGĘ ZLOKALIZOWAC GO! A TEN OLEJ TO MA BYĆ JAKIŚ SPECJALNY DO TEGO TYPU KOSIARKI CZY JEST JAKI UNIEWERSALNY DO WSZYSTKICH TYPÓW!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 29.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Olej powinień byc specjalny do tego typu urzadzeń ( kosiarek). Mozna kupic w sklepach gdzie sprzedaja kosiarki np w supermarketach typu OBI i innych. Wlew oleju zwykle bywa gdzieś na dole. taka mala zakretka zwykle ma miarke oleju po drugie stronie, tak ze bedziesz mógł sprawdzić czu jest olej. Olej zmienia sie zwykle po 50 godz pracy albo po sezonie. zwykle w taka kosiarke wchodzi ok 0,6l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rbit 29.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Przy uruchamianiu te raczke z drutu która jest na górze trzeba miec dociagnieta do raczki do trzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon140 29.06.2005 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzięki wszystkim za pomoc---już działa!! Po prostu było trzeba przestawić zworkę która odcinała dopływ benzyny! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patsi 01.07.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A teraz pokaż fotkę ogrodu, czy ładnie skoszone. W razie czego zapraszm do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon140 02.07.2005 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 HEHE! MÓJ SKROMNY OGRÓD NIE JEST ZBYT RÓWNY WIĘC BĘDĘ MUSIAŁ COS Z NIM ZROBIĆ! ALE MASZYNA CHODZI SUUPER! MA 2,7 km I KOSI NAWET KORZEŃ OD ODRZEWKA O CZYM PRZEKONAŁEM SIĘ WCZORAJ PODJEŻDZAJĄC ZBYT BLISKO ŚLIWY! ALE JAK ZROBIĘ JUSH TEN TRAWNIK POKAŻE WAM! POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 03.07.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 Ładny masz ogród. Co to za słup po lewej stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 04.07.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 Pogratulować szagra ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymon140 04.07.2005 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2005 tym słupem biegnie linia wysokiego napięcia! szkoda,ze akurat stoi ten słup na mojej działce ale cóż tak musi byc! a szwagier --> pierwsza klasa! Oby więcej takich prezentów!! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts