GregMarzden 28.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie Czy ktos z was buduje z Silki E? Jakie macie opinie na jej temat? Jestem na etapie wyboru producenta. Mam dwie wyceny: Teodory i Silka E wlasnie. Przy powierzchni scian 230 m2 roznica wynosi ok 700PLN na korzysc Teodorow. Nie za wiele. Dlatego zastanawiam sie nad Silka, ale chcialbym najpierw poznac opinie bardziej doswiadczonych osob. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 30.06.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ta różnica to z uwzględnieniem kosztów transportu czy tylko cena bloczków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 30.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zweryfikuj sobie tylko czy cena silki jest z dostawą - jesli tak to czy dostawa z HDSem.Mnie poczatkowo tez wychodziła różniaca niewielka, ale jak sobie doliczyłem wszystkiekoszty (transport, rozładunek itd) to się zrobiło około 25% różnicy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregMarzden 30.06.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Z transportem. Zalatwianym z hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crach 30.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 GregMarzden jakiej grubości bloczki planujesz z Silki i po ile Ci wycenili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GregMarzden 01.07.2005 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jutro, tj. w sobote, jade dalej ponegocjowac. Na razie jest 3,99 PLN za Silke E 24cm. Dam ci znac w poniedzialek. A u ciebie po ile jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rysken 01.07.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Jakie wymiary mają bloczki tego typu? Pozdrawiam, Ryszard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts