Konstanty 28.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam!Okna w moim mieszkaniu były montowane przed oddaniem bloku mieszkalnego w 1996 roku.Wszystkie osłony są do wymiany.Nie znam producenta.Gdzie tego szukać?Wiem ,że większość producentów ma inne osłony.Jak znależć odpowiednie osłony na zawiasy w oknach?Mieszkam w Szczecinie.Proszę o pomoc.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ttt 02.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam! Okna w moim mieszkaniu były montowane przed oddaniem bloku mieszkalnego w 1996 roku.Wszystkie osłony są do wymiany.Nie znam producenta.Gdzie tego szukać?Wiem ,że większość producentów ma inne osłony.Jak znależć odpowiednie osłony na zawiasy w oknach? Mieszkam w Szczecinie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. odpowiedz masz na oknnonecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIOT_R 02.07.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam! Okna w moim mieszkaniu były montowane przed oddaniem bloku mieszkalnego w 1996 roku.Wszystkie osłony są do wymiany.Nie znam producenta.Gdzie tego szukać?Wiem ,że większość producentów ma inne osłony.Jak znależć odpowiednie osłony na zawiasy w oknach? Mieszkam w Szczecinie. Proszę o pomoc. Pozdrawiam. Spróbuj tu http://www.vbh.pl/index.php?menu=7 Mają też oddział w Szczecinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts