Funia 30.09.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 No i coś dla znudzonych: http://www.funnygames.nl/spelletjes/803.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.09.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 i to samo, ale inna wersja: http://www.gamextazy.com/online-games/play-15.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.10.2005 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Coś dla kierowców http://members.home.nl/saen/Special/traffic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.11.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 Coś na jutro dla Panów: 15 rzeczy, które możesz robić w centrum handlowym, w czasie kiedy twoja małżonka, narzeczona, partnerka, etc. oddaje się zakupom. 1. Weź 24 pudełka z prezerwatywami i wrzucaj po jednym do koszyków innych ludzi. 2. W dziale elektronicznym ustaw budziki tak, by dzwoniły co pięć minut. 3. Zrób smugę z soku pomidorowego prowadzącą do toalet. 4. Podejdź do jednego z pracowników i powiedz mu oficjalnym tonem: "Kod 3 w dziale AGD". Zobacz jak zareaguje. 5. Podejdź do okienka ratalnego i poproś o raty na paczkę M&M-sów. 6. Przesuń znak "Uwaga. Mokra podłoga" na wykładzinę. 7. Rozbij namiot w dziale kempingowym i powiedz innym klientom, że ich wpuścisz pod warunkiem, że przyniosą poduszki. 8. Kiedy ktoś z obsługi spyta cię, czy może ci jakoś pomóc, załkaj "Czy nie możecie po prostu zostawić mnie w spokoju" i rozpłacz się.9. Spójrz prosto w kamerę ochrony i potraktuj ją jak lustro dłubiąc sobie w nosie. 10. Oglądając broń w dziale myśliwskim, spytaj sprzedawcę czy wie, gdzie możesz kupić leki antydepresyjne. 11. Biegaj po sklepie z dziwną miną, nucąc motyw z "Mission Impossible". 12. W dziale samochodowym pozuj na Madonnę, używając lejków różnej wielkości. 13. Ukryj się za wiszącymi ubraniami. Kiedy klienci będą je przeglądać, wykrzykuj "WEŹ MNIE! WEŹ MNIE!". 14. Kiedy z głośników podawać będą jakiś komunikat, upadnij na ziemię, przybierz pozycję embrionalną, chwyć się za głowę i krzycz: "O nie, to znów te głosy!". 15. Wejdź do przymierzalni i krzyknij naprawdę głośno: "HEJ, papier toaletowy się skończył!". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 10.04.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 Może dzisiaj nie piątek, ale wpadło mi w łapki coś takiego: FabrykaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 11.04.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Heh, jakoś nie mogłem się powstrzymać.Konkurs dla uważnych: Znajdz prezydenta Pozdrawiam zupełnie niepiątkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.04.2006 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Może dzisiaj nie piątek, ale wpadło mi w łapki coś takiego: Fabryka Pozdrawiam o matko - oczopląs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 27.04.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Witam przed pištkiem Sš te różowe kropki czy ich nie ma? Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 12.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 I znowu piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heimnar 12.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam przed pištkiem Sš te różowe kropki czy ich nie ma? Pozdrawiam.... TGIF!!!! Z kropeczki fajne. Heh - gdy się poruszy nieco oczami jak już znikną, to przez chwilę widać dwa okręgi kropek zielony i różowy. Śmieszna sprawa ten powidok. Widać stąd, że w mózgu mamy coś jakby kondensatory. Ładują się i rozładowują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 24.05.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Czy forumowicze już się wkręcili? A tutaj w wersji mp3Ponizej tekst: Nuapurista kuulu se polokan tahti jalakani pohjii kutkutti. Ievan äiti se tyttöösä vahti vaan kyllähän Ieva sen jutkutti, sillä ei meitä silloin kiellot haittaa kun myö tanssimme laiasta laitaan. Salivili hipput tupput täppyt äppyt tipput hilijalleen. Ievan suu oli vehnäsellä ko immeiset onnee toevotti. Peä oli märkänä jokaisella ja viulu se vinku ja voevotti. Ei tätä poikoo märkyys haittaa sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili hipput... Ievan äiti se kammarissa virsiä veisata huijjuutti, kun tämä poika naapurissa ämmän tyttöä nuijjuutti. Eikä tätä poikoo ämmät haittaa sillon ko laskoo laiasta laitaan. Salivili... ------------------------------------ Siellä oli lystiä soiton jäläkeen sain minä kerran sytkyyttee. Kottiin ko mäntii ni ämmä se riitelj ja Ieva jo alako nyyhkyytteek. Minä sanon Ievalle mitäpä se haittaa laskemma vielähi laiasta laitaa. Salivili... Muorille sanon jotta tukkee suusi en ruppee sun terveyttäs takkoomaa. Terveenä peäset ku korjoot luusi ja määt siitä murjuus makkoomaa. Ei tätä poikoo hellyys haittaa ko akkoja huhkii laiasta laitaan. Salivili... Sen minä sanon jotta purra pittää ei mua niin voan nielasta. Suat männä ite vaikka lännestä ittään vaan minä en luovu Ievasta, sillä ei tätä poikoo kainous haittaa sillon ko tanssii laiasta laitaan. Salivili... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 12.06.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Wielki hiszpański zamek Obrazek czarno-biały. Patrzymy przez kilkanaście sekund na kropeczke. Najeżdżamy mychą na obrazek, i...... Kolorowy czy czarno-biały? Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 12.06.2006 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2006 Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 26.06.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Mała galeria poświęcona sznurowaniu butów...Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szdom 24.07.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Witam!Znalazłem to się podzielę, a co... http://ja.rafi.pl/_images/20060721_wybierz_lepiej.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 23.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Reanimujemy wątek http://pl.youtube.com/watch?v=tZLAcfC8O3E&mode=related&search= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.10.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Czy już nikt się nie cieszy, że jest piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.10.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cieszę się Jutro wchodzi ekipa od tynkowania O ile przyjdzie, bo to różnie z ekipami bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 05.10.2007 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 A cegłę przywieźli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.10.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Cegły nie ma, ale jest tynk, podkład i płytki na parapety. Szefa ekipy zanam, robił już u mnie łazienkę. Szalenie staranny tyle, że powoli robi. Oby pogoda dopisała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts