MartaK 29.06.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Zaproponowano mi cenę ok. 13 zł za m2 kładzenia tynku zewnętrznego, bez ocieplenia (było zrobione wcześniej). Tynk akrylowy gotowy, z wiaderka, dom ok. 150 m2 powierzchni ścian - razem chcą 2000. Zrobią także poprawkę ocieplenia - styropian opiera się na opasce, która np. zimą unosi się odrobinę i pcha styropian w górę - "obkroją" troszkę styropianu od dołu i wykończą. Województwo mazowieckie.Czy to jest dobra cena? Nie mogę znaleźć w postach dot. tynku akurat takiego samego przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minuszka 29.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 MartaK, wydaje mi sie, że jeśli z poprawkami to jest dobra cena. Mi proponowali za samo położenie tynku silikonowego (też z wiaderka) po 14 zl za metr kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konki 19.07.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2005 Jezeli jestes zainteresowany sprawdzeniem, jak przewiduje norma zapraszam na Kosztorysy budowlane on-line, kategoria "Elewacje" http://www.informatorbudowlany.pl/13kosztorysy Konto testowe:login: userhaslo: user323 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kabex 31.03.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2006 koszt tynku to ok 12,00 m2 robocizna to 10 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts