Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy to Alzheimer czy zmęczenie budową?

pyrka

Recommended Posts

Już drugi raz zdarzyło mi się wstawić pranie bez proszku do prania a po wyjęciu z pralki dziwię się ,że takie jakieś niedoprane i nie pachnie słodkimi fiołkami, tylko wodą z rzeki Warty. Czy to starość i skleroza czy zmęczenie budową i problemami?

Stawiam na to drugie, ja też tak mam, pilnowałam całego świata, a zaczęłam zapominać o najprostszych rzeczach.

Swoją psychikę podleczyłam podzieleniem się obowiązkami z mężem - pomogło :D

Już drugi raz zdarzyło mi się wstawić pranie bez proszku do prania a po wyjęciu z pralki dziwię się ,że takie jakieś niedoprane i nie pachnie słodkimi fiołkami, tylko wodą z rzeki Warty. Czy to starość i skleroza czy zmęczenie budową i problemami?

Jaka starość, jaka skleroza! :o :wink:

Nie martw się pyrko, to chyba każdemu się zdarza...

Też czasem tak mam.

Tłumaczę sobie to w ten sposób, że mój dysk jest już full i pewne dane są po prostu automatycznie kasowane, szczególnie te mniej istotne...

Moja mama mówi wtedy z politowaniem kiwając głową...

Ty niedługo położysz parasol do łóżka, a sama staniesz w kącie i będziesz kapać...

Pozdrawiam. :D

A to u mnie na porządku dziennym było i... jest.

Mój synek ostatnio (a to duży chłopiec jest już...) zapomniał, że ma egzamin, a sesja jest przecież.

Przez przypadek kolega mu przypomniał na 1 godzinę przed...

Grunt, to pełen luzik, może zdowszy będzie... :wink: :D

Pozdrawiam wszystkich roztargnionych,

i nie tylko.

• 3 weeks później...
A to u mnie na porządku dziennym było i... jest.

Mój synek ostatnio (a to duży chłopiec jest już...) zapomniał, że ma egzamin, a sesja jest przecież.

Przez przypadek kolega mu przypomniał na 1 godzinę przed...

Grunt, to pełen luzik, może zdowszy będzie... :wink: :D

Pozdrawiam wszystkich roztargnionych,

i nie tylko.

Swego czasu, swojego wyluzowanego kolege ciagnełam na egzamin, on mi ze ni w zab nic nie umie,ze zapomniał o egzaminie.Ja chodz, moze sie uda.Spisal elegancko ode mnie, ja dostalam 3, a On 4 i jeszcze mnie pocieszał :lol: :lol: :lol: