ewaks 16.03.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hmmm pogubilam sie w tych plytach... nazwa taka sama, a wygladaja inaczej czemu? http://www.central.pl/index.php?option=com_virtuemart&&page=shop.product_details&&flypage=flypage-ask.tpl&&product_id=14163&&Itemid=1&&category_id=77 http://www.maxmania.pl/?zobacz=4379&utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2009-03&utm_content=4379 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.03.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Ja posiadam tą pierwszą (gdzie napis TEKA jest na dole w lewym rogu) kiedyś czytałam już na forum o różnicy tych płyt ale niestety nie pamiętam o co chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaks 16.03.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziekuje bardzo Aniu Tak przy okazji, powaznie bralismy pod uwage budowe Iskierki, ale ostatecznie za miesiac wprowadzamy sie do ewy (z horyzontu) Masz piekny dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 16.03.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dziękuję, no i życzę miłego zamieszkiwania w nowym domku:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 10.05.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 powracam do watku, wlasnie planuje zamowic model TEKA IR 641, jesli takową ktos uzytkuje bardzo proszę o wypowiedz jak sie sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 11.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 ja mam kupioną IR641, ale jeszcze leży w pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lancer 11.05.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 hehe, no szkoda ze w pudełku:), tak czy siak moze juz ktos na niej smazy i gotuje i nam zda relacje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.05.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2009 Ja powiem tak: mam piekarnik kompaktowy (HK800) i mikrofalówkę kompaktową (chyba MW32 bit) firmy TEKA i co mogę powiedzieć... Wyglądają ładnie Mikrofalówka w środku jest olbrzymia (funkcji grill jeszcze nie testowałam). Za to piekarnik... też na pewno ma super funkcje, tylko nie wiem, czy to jakaś wada (chyba zadzwonię do serwisu), czy tak ma być, ale za nic nie potrafię go uruchomić... Raz się włączy, a raz nie... Poza tym jest ok.... I jedna blaszka na teleskopach Zmywarkę mam Bosch (w starym mieszkanku też był Bosch) i jestem bardzo z niej zadowolona... Lodówkę mam side-by-side, ale LG Też nie widać paluchów Uprzedzam, że sprzęty użytkuję dopiero 3 tygodnie, więc ciężko z moje strony o rzetelna ocenę a co powiesz teraz o tym piekarniku i mikrofali z perspektywy dłużeszego użytkowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 15.05.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Dziś w salonie mebli kuchennych, w którym zamawiamy kuchnię polecono nam sprzęt Teka właśnie, szczególnie mikrofalę i piekarnik. Popatrzyłam w sieci, wyglądają faktycznie fajnie, ale czy są dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 16.05.2009 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dziś w salonie mebli kuchennych, w którym zamawiamy kuchnię polecono nam sprzęt Teka właśnie, szczególnie mikrofalę i piekarnik. Popatrzyłam w sieci, wyglądają faktycznie fajnie, ale czy są dobre? nasz pan z salonu tez nam polecił i nas przekonał do nich. U niego w rankingu ceny do jakości jest Simens/Bosh, a potem polecał Tekę właśnie. Nas zauroczyło to, że piekarnik i mikrofala mają ten sam rozmiar i będą obok siebie w słupku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 16.05.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 No właśnie... (może to ten sam "Pan" i ten sam "salon" ) A możesz zdradzić, jakie konkretnie modele wybraliście i dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 17.05.2009 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 mam piekarnik kompaktowy (HK800) i mikrofalówkę kompaktową (chyba MW32 bit) jeszcze nie używam, wiec trudno mi się wypowiedzieć. No a Pan raczej nie ten sam, bo z innego miasta;) Odpowiadały mi funkcje i designe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.05.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Super temat bo tez mysle o tej firmie, piekarnik i kuchenke te co kolezanki/koledzy powyzej ale jaką płyte z teki polecacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 18.05.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja powiem tak: mam piekarnik kompaktowy (HK800) i mikrofalówkę kompaktową (chyba MW32 bit) firmy TEKA i co mogę powiedzieć... Wyglądają ładnie Mikrofalówka w środku jest olbrzymia (funkcji grill jeszcze nie testowałam). Za to piekarnik... też na pewno ma super funkcje, tylko nie wiem, czy to jakaś wada (chyba zadzwonię do serwisu), czy tak ma być, ale za nic nie potrafię go uruchomić... Raz się włączy, a raz nie... Poza tym jest ok.... I jedna blaszka na teleskopach ... a co powiesz teraz o tym piekarniku i mikrofali z perspektywy dłużeszego użytkowania? Teraz powiem tak: Pan z serwisu wymienił mi w piekarniku dwa zespoły elektroniczne i niestety wciąż jest coś nie tak... Nie mogę ustawić zegarka.... Raz się da, a raz odmawia współpracy. Znów wezwę Serwis. Poza tym, ok. Mikrofalówka zaś: używam tylko 2 funkcji: odgrzewanie i rozmrażanie. Jest ok. Poza jedną rzeczą. Talerz szklany (ten z mikrofalówki) ustawiony jest na takiej metalowej prowadnicy (okrągłej), która się obraca podczas pracy. I... odpryskuje metalizowana farba (nie wiem, co to jest) z tego metalu.. Też wezwę Serwis, bo chyba tak nie powinno być... Użytkuję ten sprzęt od sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 18.05.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Super temat bo tez mysle o tej firmie, piekarnik i kuchenke te co kolezanki/koledzy powyzej ale jaką płyte z teki polecacie???? to zależy jaki rodzaj płyty (gaz, el, indukcja) i ile masz kasy? ja mam podstawowy model indukcji, nazywa się chyba gkst 4.1fb czy jakoś tak, wydaje mi się ze w obecnej ofercie jego odpowiednikiem jest to: http://www.ceneo.pl/804921 jak na potrzeby mojej rodziny bardzo fajna. nie buczy, szybko gotuje, łatwa w czyszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 18.05.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Ja powiem tak: mam piekarnik kompaktowy (HK800) i mikrofalówkę kompaktową (chyba MW32 bit) firmy TEKA i co mogę powiedzieć... Wyglądają ładnie Mikrofalówka w środku jest olbrzymia (funkcji grill jeszcze nie testowałam). Za to piekarnik... też na pewno ma super funkcje, tylko nie wiem, czy to jakaś wada (chyba zadzwonię do serwisu), czy tak ma być, ale za nic nie potrafię go uruchomić... Raz się włączy, a raz nie... Poza tym jest ok.... I jedna blaszka na teleskopach ... a co powiesz teraz o tym piekarniku i mikrofali z perspektywy dłużeszego użytkowania? Teraz powiem tak: Pan z serwisu wymienił mi w piekarniku dwa zespoły elektroniczne i niestety wciąż jest coś nie tak... Nie mogę ustawić zegarka.... Raz się da, a raz odmawia współpracy. Znów wezwę Serwis. Poza tym, ok. Mikrofalówka zaś: używam tylko 2 funkcji: odgrzewanie i rozmrażanie. Jest ok. Poza jedną rzeczą. Talerz szklany (ten z mikrofalówki) ustawiony jest na takiej metalowej prowadnicy (okrągłej), która się obraca podczas pracy. I... odpryskuje metalizowana farba (nie wiem, co to jest) z tego metalu.. Też wezwę Serwis, bo chyba tak nie powinno być... Użytkuję ten sprzęt od sierpnia 2008 oj, rozbolał mnie brzuch. niedobrze to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 Super temat bo tez mysle o tej firmie, piekarnik i kuchenke te co kolezanki/koledzy powyzej ale jaką płyte z teki polecacie???? Ja wybrałam płytę GKST 60 Fi4 High. Testuję ją regularnie od miesiąca i narazie jestem bardzo zadowolona. Jest cicha i szybka, wodę gotuje expresowo. aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 19.05.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 GGGosiek no to trochę mnie zniechęciłaś do sprzętu Teka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewaks 28.05.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Kupilam Jak dla mnie to nie ma sie do czego doczepic - ladna, szybka, cicha - dziala bez zarzutu (odpukac ;p) Sterowanie bardzo wygodne i intuicyjne, chociaz szkolenia niani i tesciowej troche czasu zajelo ;p W kazdym razie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mija74 31.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Witam!Czy ten model płyty ma tzw.szybkie grzanie na wszystkich polach? A timer też na wszystkicz czy tylko wybrane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts