mdzalewscy 13.06.2005 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 zmywarke i płyte Ariston .(to dopiero może być porażka !!!!!!!!!) nie koniecznie, znam osoby posiadające i bardzo zachwalające Teka to dobra firma i ceny przystępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 13.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 w studiach kuchennych i sklepach AGD jest teraz masa promocjiz ciekawszych to:- chlodziarka lub zmywarka za 50% ceny-Zanussi,Electrolux,AEG-chlodziarka z upustem- Whirlpool pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 14.06.2005 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Adass, a czy np zmywarki za 50% ceny to okreslone modele (jakie)? Gdzie doklednie mozna znalezc info nt tej promocji? W moim miescie nikt nic nie wie, a jak mam sie wybrac do Bydgoszczy na rekonensans to musze wiedziec o co konkretnie pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.06.2005 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 tyle lat już pracuje w tym handlu, ale realnej promocji 50% na AGD to jeszcze nie było. Można coś wydziwiać, podnosić cenę, korzystać z promocji producenta, sprzedawać "starsze modele", oszukać i podnieść odpowiednio cenę mebli i zrobić promocję na AGD poniżej kosztów zakupu.........., ale "uczciwie" to się nie da zrobić "sale 50%", bo nikt nie będzie dokładał do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MałaR. 14.06.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 mdzalewscy, ale pomarzyc troszke to chyba mozna? Jak juz sie spotykamy w tym watku, a wiem ze jestes guru w sprawie sprzetu agd, to czy moge cie prosic o polecienie zmywarki 45cm Siemens, Bosch, Electrolux, AEG- do 2,5 tys zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adass 14.06.2005 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Adass, a czy np zmywarki za 50% ceny to okreslone modele (jakie)? Gdzie doklednie mozna znalezc info nt tej promocji? W moim miescie nikt nic nie wie, a jak mam sie wybrac do Bydgoszczy na rekonensans to musze wiedziec o co konkretnie pytac http://www.whirlpool.com.pl/?nodeid=110 tu masz warunki whirlpoola....bardzo podobna promocja jest na zmywarki-na stronie jest akurat chlodziarka ale generalnie wybierasz sobie co chcesz z normalnego cennika-nie promo- i tyle niestety na stronie electroluxa nie ma zadnego info ale zasady sa podobne jak wyzej tylko nie upust cenowy a 50% znizki od ceny detalicznej wybranej zmywarki lub chodziarko-zamrazarki i troche nizsze progi kwotowe i nie ma jak niektorzy sugeruja zadnej sciemy....sama wybierasz sprzet z aktualnej oferty-zadnego czyszczenia magazynu-i sama wybiersz sobie sprzet ktory chcesz za 50%.....jedynym haczykiem jest prog kwotowy tego zakupu ale przy kupnie typu-piekarnik+plyta+okap spokojnie lapiesz sie na to promo jezeli szukasz samej zmywarki to np: http://www.electrolux.com.pl/node111.asp?ProdID=24634 mase sklepow ma ja teraz w promocji w okolicach 2000zl-2100zl sorry ze pisze bez interpunkcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 20.06.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 WitamZ firmy Teka mogę z pełną odpowiedzialnością polecić zlewozmywaki jako że handluję nimi i wiem że są to dobre wyroby.Co do całej reszty to niebardzo jestem kompetentny by się wypowiadać.PozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 20.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Właśnie zakupiłam okap DS90 (prezentuje się ślicznie) i zlewozmywak z baterią. Nic jeszcze nie powiem o używaniu, bo jeszcze nie używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 21.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Myslę że będziesz zadowolony ze swego zakupuPozdrawiamMarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slk 21.06.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dziś dowiedziałem się, że oferta promocyjna o której wspominałem wyżej będzie przedłużona do wrześniaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 27.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 czy mozecie podac adres ich strony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 29.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 czy warto kupic kuchnie tej firmy???Wyglada ładnie i cena przystępna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzanna 2005 29.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 chyba musisz dac namiar internetowy na firmę bo cos mi sie wydaje ze super znana to moze nie być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.06.2005 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie,właśnie wybieram AGD do domku i szukam płyty gazowej na szkle, która nie ma ramy - polecono mi w studiu kuchennym Tekę (płytę i okap). Nic nie wiem na temat tej firmy, czy warto się tym interesować? Nigdzie też jej nie znalazłam do obejrzenia. Może wiecie, gdzie jest wystawiony ich sprzęt?PozdrawiamTo już końcówka, ufff!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 29.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam, zamierzam tez wybrac blat Teki, ten w ksztalcie "nerki", mam na jego punkcie fiola. Poorientowalem sie po ludziach i rzeczywiscie to rzadka marka, ale opinie sa w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slk 29.06.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 a może wystarczy pogooglować lub po prostu wpisać http://www.teka.com.pl ??? S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 29.06.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 troche tego jest tutaj http://www.tres.net.pl/index.php?navi=p&prod=52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszka czaczkowska 01.07.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 czy możecie doradzić jakąś firmę , szukam zlewozmywaka 1 i 1/2 komory w kolorze czarnym lub ciemny popiel, do tego bateria . Pierwotnie chciałam z wylewką, ale w salonie kuchennym polecali jakąś składaną przyokienną, (jak chcesz umyć okna, a bateria ci przyszkadza to można ponoć ją złożyć?)! U mnie zlew będzie przy oknie.W salonie mają tylko FRANKE i to po kosmicznych cenach, tą samą (proponowaną znalazłam na necie o 1 tys. zł mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivavi 02.07.2005 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 czy możecie doradzić jakąś firmę , szukam zlewozmywaka 1 i 1/2 komory w kolorze czarnym lub ciemny popiel, do tego bateria . Pierwotnie chciałam z wylewką, ale w salonie kuchennym polecali jakąś składaną przyokienną, (jak chcesz umyć okna, a bateria ci przyszkadza to można ponoć ją złożyć?)! U mnie zlew będzie przy oknie. W salonie mają tylko FRANKE i to po kosmicznych cenach, tą samą (proponowaną znalazłam na necie o 1 tys. zł mniej. ja jestem na etapie kupowania sprzetu do kuchni. Ze 2 tygodnie zastanawiałam sie nad zlewozmywakiem i po przeczytaniu wielu, bardzo wielu opini zdecydowałam sie na Franke. Kupie w necie bo najtaniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dociak 08.09.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2005 może ktoś jeszcze coś ma do dodania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts