Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

TEKA - Wątek zbiorczy o sprzęcie. Opinie, modele, zdjęcia

Gość bimp

Recommended Posts

• Odpowiedzi 317
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tyle lat już pracuje w tym handlu, ale realnej promocji 50% na AGD to jeszcze nie było. Można coś wydziwiać, podnosić cenę, korzystać z promocji producenta, sprzedawać "starsze modele", oszukać i podnieść odpowiednio cenę mebli i zrobić promocję na AGD poniżej kosztów zakupu.........., ale "uczciwie" to się nie da zrobić "sale 50%", bo nikt nie będzie dokładał do tego.

Adass, a czy np zmywarki za 50% ceny to okreslone modele (jakie)?

Gdzie doklednie mozna znalezc info nt tej promocji?

W moim miescie nikt nic nie wie, a jak mam sie wybrac do Bydgoszczy na rekonensans to musze wiedziec o co konkretnie pytac :)

http://www.whirlpool.com.pl/?nodeid=110

tu masz warunki whirlpoola....bardzo podobna promocja jest na zmywarki-na stronie jest akurat chlodziarka ale generalnie wybierasz sobie co chcesz z normalnego cennika-nie promo- i tyle

niestety na stronie electroluxa nie ma zadnego info ale zasady sa podobne jak wyzej tylko nie upust cenowy a 50% znizki od ceny detalicznej wybranej zmywarki lub chodziarko-zamrazarki i troche nizsze progi kwotowe

i nie ma jak niektorzy sugeruja zadnej sciemy....sama wybierasz sprzet z aktualnej oferty-zadnego czyszczenia magazynu-i sama wybiersz sobie sprzet ktory chcesz za 50%.....jedynym haczykiem jest prog kwotowy tego zakupu ale przy kupnie typu-piekarnik+plyta+okap spokojnie lapiesz sie na to promo

jezeli szukasz samej zmywarki to np:

http://www.electrolux.com.pl/node111.asp?ProdID=24634

mase sklepow ma ja teraz w promocji w okolicach 2000zl-2100zl

sorry ze pisze bez interpunkcji

Witajcie,

właśnie wybieram AGD do domku i szukam płyty gazowej na szkle, która nie ma ramy - polecono mi w studiu kuchennym Tekę (płytę i okap). Nic nie wiem na temat tej firmy, czy warto się tym interesować? Nigdzie też jej nie znalazłam do obejrzenia. Może wiecie, gdzie jest wystawiony ich sprzęt?

Pozdrawiam

To już końcówka, ufff!!!

czy możecie doradzić jakąś firmę , szukam zlewozmywaka 1 i 1/2 komory w kolorze czarnym lub ciemny popiel, do tego bateria . Pierwotnie chciałam z wylewką, ale w salonie kuchennym polecali jakąś składaną przyokienną, (jak chcesz umyć okna, a bateria ci przyszkadza to można ponoć ją złożyć?)! U mnie zlew będzie przy oknie.

W salonie mają tylko FRANKE i to po kosmicznych cenach, tą samą (proponowaną znalazłam na necie o 1 tys. zł mniej.

czy możecie doradzić jakąś firmę , szukam zlewozmywaka 1 i 1/2 komory w kolorze czarnym lub ciemny popiel, do tego bateria . Pierwotnie chciałam z wylewką, ale w salonie kuchennym polecali jakąś składaną przyokienną, (jak chcesz umyć okna, a bateria ci przyszkadza to można ponoć ją złożyć?)! U mnie zlew będzie przy oknie.

W salonie mają tylko FRANKE i to po kosmicznych cenach, tą samą (proponowaną znalazłam na necie o 1 tys. zł mniej.

ja jestem na etapie kupowania sprzetu do kuchni. Ze 2 tygodnie zastanawiałam sie nad zlewozmywakiem i po przeczytaniu wielu, bardzo wielu opini zdecydowałam sie na Franke. Kupie w necie bo najtaniej:)

• 2 months później...