Ivavi 10.09.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 mam okap.... porażka - strasznie warczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 10.09.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 Teka zapewne nie produkuje tychgrzeczy. Kupuje u innych, nawala narzut i .. sprzedaje. Nie wykluczone, że to ta sama Amica lub podobnie.Tak jest napewno z Boschem i Siemensem - tya sama linia produkcyjna (zmywarki), identyczny wygląd, dwie rózne ceny. W tym rozumieniu Teka to nie producent lecz handlarz. Nie oznacza w żadnym przypadku,że to złe produkty. Take it easy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.10.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2005 Mały mętlik w głowie, niby już sobie wybrałem sprzęt (płyta gazowa Siemens i piekarnik Amica), a tu mi Pan ze studia kuchennego proponuje Tekę własnie. Piekarnik: http://www.megamedia.pl/agd-do-zabudowy-piekarniki/teka-hi-659.php Płyta gazowa: http://www.agdrtv.com.pl/plyty_gazowe/TEKA_EX_70_5_GAIAL_TR.php No i co? Czy ktoś ma coś do powiedzenia w temacie? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 28.11.2005 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Planuję zakup płyty i piekarnika firmy Teka. Czy myślicie, że to dobry wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecia30 11.11.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2006 witam grono.... poszukuje kogokolwiek kto ma doswiadczenie / ewentualnie moglby cokolwiek rzec na temat sprzetu AGD niemieckiego producenta TEKA planuje zakup piekarnik do zabudowy + plyta z wlasnym sterowaniem , zmywarka , okap przyscienny kominkowy i lodowka ( zabudowa badz wolnostojaca.... - kwestia przyszlej decyzji ) jesli chodzi o lodowke i zmywarke sa rowniez inne opcje chodzi przede wszystkim o twalosc i ceny napraw ewentualnych / dostepnosc serwisu - design juz sprawdzilem - sie podoba ! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecia30 12.11.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 nikt nie jest w stanie mi pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 12.11.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Mam: - zlewozmywak 1.5 komorowy TEKA - nierdzewka, len - jest bardzo OK. - płyta gazowa 70-ka 5-ciopalnikowa - też w porządku - piekarnik do zabudowy, niestety model niezbyt wypasiony, bez prowadnic teleskopowych i rożna. Jemu zarzucałem dość głośną pracę wentylatora chłodzącego obudowę. Po wyjęciu i dokręceniu wszystkich śrubek z tyłu jest cichutko. Sprawuje się też dobrze. Sprzęt mamy dopiero od kilku miesięcy, więc jeszcze chyba za wcześnie na ocenę końcową - jak na razie nie narzekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 12.11.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 mamy. Okap i kuchenkę elektryczną (z piekarnikiem)- jest super. Mi się nie podoba zabudowany sprzęt, lubię mieć w jednym kolorze i widoczne, jakoś tak przestrzeni nie jest wtedy monotonna i nikt nie otwiera mi lodówki myśląc że jest tam kosz na śmieci, albo zmywarki myśląc że to lodówka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niko6 12.11.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 Witajcie! Dom moj sie dopiero buduje ale mysle już o sprzecie i własnie o Teka. Klientka proponuje mi ta firme, twierdzi ze jest solidną firma . Mysle ze jak bede już kuchnie robiła to raczej zdecyduje sie na teka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 12.11.2006 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2006 kolega ma cala kuchnie w teka, od 5 lat, czesto u niego spożywam, sprzęt bez zastrzeżen, sie nie psuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piecia30 13.11.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 dzieki za 'male poruszenie' jak ewentualnie sie ma sprzet TEKA vs Siemens-Bosch / Electrolux -AEG w sprawach awaryjnosci / bezawaryjnosci ? ceny ewentualnych napraw ? z racji faktu , ze jest mniej popularny czy dostep do serwisu bardziej ograniczony i czesci zamienne drozsze? bo cenowo jest podobnie ( biorac pod uwage 'srednio wypasione modele' ).. z gory dzieki za jakokolwiek pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.11.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2006 jestem również szczęsliwą posiadaczką sprzętu, w całej kuchni, firmy TEKA...płyta gazowa, piekarnik, zlewozmywak, okap i lodówka... użytkujemy od miesiąca nie mam na ten moment zadnych zastrzezen, w rodzinie uzytkowany od paru lat tez same pozytywne opinie.....mnie przekonała do firmy TEKA jakos za dobrą-rozsądną cene i model RETRO piekarnika wraz z płytą...urzekły mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica102 03.12.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Czy ktoś z Was może użytkuję sprzęt AGD firmy Teka, bardzo proszę o opinie bo noszę się z zamiarem kupna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 03.12.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85675http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1041489 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
projekt2050 03.12.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 TEKA jest po prostu OK. Skąd o tym wiem ? Na pewno nie jestem pracownikiem TEKI.Od blisko 10 lat zajmuję się profesjonalnie projektowaniem i produkcją mebli na zamówienie, przez ten czas wielokrotnie miałem do czynienia z różnym sprzętem AGD w tym także ze sprzętem TEKA.Po tylu latach doświadczenia ze sprzętem różnych firm powiem tylko tyle: Do sprzętu TEKA nia mam żadnych zastrzeżeń, i uważam go za godny polecenia i użytkowania. pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 04.12.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wysłany: Pon, 13 Listopad 2006 08:30 Temat postu: -------------------------------------------------------------------------------- jestem również szczęsliwą posiadaczką sprzętu, w całej kuchni, firmy TEKA...płyta gazowa, piekarnik, zlewozmywak, okap i lodówka... użytkujemy od 2 miesięcy, nie mam na ten moment zadnych zastrzezen, w rodzinie uzytkowany od paru lat tez same pozytywne opinie.....mnie przekonała do firmy TEKA jakos za dobrą-rozsądną cene i model RETRO piekarnika wraz z płytą................urzekły mnie najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laskar 04.12.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 ja sie przymierzam do okapu TEKA DH1 http://www.megamedia.pl/okap-kominowy-teka-dh1-60.php?off=9 ale na innym forum ktoś mi napisal że ma też TEKA okap i się strasznie rysuje przy myciu i jestem lekko skołowany ... - a czegoś innego w tym kształcie i w tej cenie nie widze ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta123 04.12.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Laskar, wszystko zależy od użytkownika. Przy właściwym czyszczeniu na pewno by się nie porysował. Niestety ludzie mają przeróżne pomysły........ a potem kłopoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica102 04.12.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 dzieki za rady szczerze mówiąc nie spotkałam się wcześniej z tą firmą ale w sklepach polecają a wiadomo jak to w sklepach mają cos sprzedać to wmówią, że cos jest super jeszcze raz dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 04.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 moja mama ma okap i zmywarke Teki i od 6 lat nic sie nie dzieje wszystko dziala super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts