Gość 05.12.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Mam zlewozmywak z tej firmy - bardzo w porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diablica102 12.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 dzięki wszystkich za rady od wczoraj jestem szczęsliwa posiadaczką piekarnika Teki i choć zanim go będe użytkowac minie 3 miesiące ale juz się ciesze na samą myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 25.12.2006 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2006 Hej Witam Chce kupic plyte indukcyjna, mozliwie tania. Jedna z najtanszych to wlasnie firmy TEKA model GKST 60.4 I Kosztuje 2150-2200 zl. Na tle plyt innych marek, po 3-4 tys, cena tej TEki bardzo odbiega. Czy ktos cos slyszal o tym modelu TEKI? Czy one sie psuja? I jak to jest z relacja ceny do jakosci tego modelu? W ogole moze macie jakies spostrzezenia co do tej plyty ind. lub innej w przyblizonej cenie? Aha i w 1 sklepie sprzedawca polecal mi z kategorii niedrogich Mastercook'a za 2200 zl. I teraz to juz nie wiem na ktora sie zdecydowac Jak sie ma TEKA do MASTERCOOKAa ? A moze innej firmy -niedroga??? Dzieki za wszelkie sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 29.12.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 moze jednak ktos cos slyszal na temat plyt indukcyjnych firmy TEKA lub innych niedrogich? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korha 01.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2007 moze jednak ktos cos slyszal na temat plyt indukcyjnych firmy TEKA lub innych niedrogich? pozdrawiam Jeśli dobrze się orientuje to nie jest typowa płyta indukcyjna ale witro. Dlatego tańsza. Poza tym nie jestem zwolennikiem mnożenia źródeł pola elektromagnetycznego w domu...Zastanów się czy nie lepiej jednak gazówkę lub ceramikę. może nie tak efektownie ale z pewnością zdrowiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Watton 05.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 A co to znaczy, ze to nie jest typowa plyta indukcyjna tylko "witro"? Bo nie rozumiem......moze ktos bedzie wiedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dru 05.01.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 a ja myślę, że jest to standardowa płyta indukcyjna. Sam zresztą taką kupiłem, ale jeszcze jej nie użytkuję, bo czeka na nowe mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
igor1980 08.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2007 firma mi znana, ale nie widzialem tej plyty, jaki to producent?? schotceran czy eurokera?? bedzi enapisane w gornym lewym rogu. plyta indukcyjna elektroluxa produkowana przez eurokera kosztuje ok 2.5 tys. oszczednosc pradu w indukcji jest oczywista (ok 30% taniej niz ceramiczna), watpie zeby szkodzila, poniewaz ludzkie cialo nie indukuje pradu, latwo stwierdzic ze nie, wlaczyc plyte na max i polozyc reke na polu tej plyty, nic sie nie bedzie dzialo. zwaz jednak ze czeka cie wymiana garnkow. dzialaja tylko takie ktore przyciagaja magnes, poniewaz w plycie ind sam garnek jest grzalka, wiec im grubsze dno w garnku tym dluzej bedzie trzymac cieplo jak ja wylaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 10.04.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Odświeżam temat... Zastanawiam się nad kupnem okapu wyspowego TEKA. Czy ktoś ma takowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.04.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Odświeżam temat... Zastanawiam się nad kupnem okapu wyspowego TEKA. Czy ktoś ma takowy? ma i spisuje sie świetnie .....okap oczywiście nie właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 10.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 poszło 2 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 11.04.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Odświeżam temat... Zastanawiam się nad kupnem okapu wyspowego TEKA. Czy ktoś ma takowy? ma i spisuje sie świetnie .....okap oczywiście nie właściciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidqa 01.05.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 jestem również szczęsliwą posiadaczką sprzętu, w całej kuchni, firmy TEKA...płyta gazowa, piekarnik, zlewozmywak, okap i lodówka... użytkujemy od miesiąca nie mam na ten moment zadnych zastrzezen, w rodzinie uzytkowany od paru lat tez same pozytywne opinie.....mnie przekonała do firmy TEKA jakos za dobrą-rozsądną cene i model RETRO piekarnika wraz z płytą...urzekły mnie najbardziej Motyczko, super! Tez zastanawiam sie nad modelem retro Teki. A jaki masz typ plyty gazowej? Bo nie wyglada na retro. Ten z tejze wersji ma duzo "zlota" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.05.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Odświeżam temat... Zastanawiam się nad kupnem okapu wyspowego TEKA. Czy ktoś ma takowy? ma i spisuje sie świetnie .....okap oczywiście nie właściciel Witaj Rezi zdradz prosze, który model pochlaniacza Teka posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 01.05.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 wyspowy Teka DH Isla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.05.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 wyspowy Teka DH Isla http://www.megamedia.pl/okap-wyspowy-teka-dh-isla.php?off=0 Rezi to chyba ten, ale czy parametry te same? jakiej mocy powinien byc do kuchni otwartej na salon? nic nie pisza o halaśliwosci tego okapu, hmmm...... jak oceniasz jego buczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 03.05.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 wyspowy Teka DH Isla http://www.megamedia.pl/okap-wyspowy-teka-dh-isla.php?off=0 Rezi to chyba ten, ale czy parametry te same? jakiej mocy powinien byc do kuchni otwartej na salon? nic nie pisza o halaśliwosci tego okapu, hmmm...... jak oceniasz jego buczenie tak to ten sam okap mamy opuszczoy maxymalnie nad plyte gazowa - cos ok 88 cm wydajnośc ok - przy smażeniu cebuli lub innych srmodliwych potraw nic nie czuć ( pracuje wtedy na 3 a więc i nie na maxa ) buczenie troszkę przeszkadza przy 3 i więcej wale da się wytrzymac co do wydajności - my mamy otwarta kubaturę około 500 m3 i z wyliczeń wstępnych szukaliśmy okapu o mocy min 1200 m3 po pewnych zmianach miejscu dopływu świerzego powietrza wyliczono max na 750 m3 i wyliczenia sprawdzają się w praktyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris_1999 04.05.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Mam płytę elektrycznę (tę półokrągłą z okładki folderu z czajnikiem Alessiego) piekarnik 850 i okap DX90, wszystko OK. Jesdno tylko zastrzeżenie do płyty: jak gotuje się na palniki najbliżej sterowania sensorowego to guziczki najbliżej (czyli plus i właczenie dodatkowych kręgów) przestają działać, chyba od gorąca. Trochę uciąxliwe ale idzie się przyzwyczaić )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepi 23.05.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2007 Podpinam sie do tematu, dość dużo słyszałem dobrego o tej firmie od sprzedawców. Ale mało od urzytkowników. Podpowiedzcie nam jakjest z ta firma TEKĄ . Jestem przed zakupem, do tej pory byłem już zdecydowany na zakup płyty ceramicznej Bocha, ale znajomy namówił mnie na indukcje, oszczędzam prąd i to jest ważne, jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angi 24.05.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 Ja, też będę kupowała płytę TEKI, ale jeszcze troszeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts