yacol 24.08.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Niema tu jakiegos moda ktory by kasowal takie idiotyczne posty ? Kur... ludzie uzyjcie szukajki - jest kilka tematow o plytach teka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 24.08.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Niema tu jakiegos moda ktory by kasowal takie idiotyczne posty ? Kur... ludzie uzyjcie szukajki - jest kilka tematow o plytach teka Co Ty chcesz ? - dopiero 1,5 roku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.08.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 halo, jest tu kto?? może znalazł się już jakiś uzytkownik lodówki side-by side TEKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 29.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 taaaa, tu i tam... po 2 miesiach uzytkowania plyty Teka bez lit. B-szczerze odradzam jej zakup.Warto chyba te z literka B.Moja dostaje zadyszki na 3,a nie mowie juz o 4 palnikach,nie ma timera,co mi nie przeszkadza,ale zaluje,ze ja kupilem,mialem Samsunga kupic,a wcisneli mi Teke.Wlasnie testuje piekarnik Samsunga twin convection-ciasto i rybe pieczemy jednoczesnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.08.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 dobrze wiedzieć, ja przymierzam się również do kupna płyty TEKA ale nie wiem jeszcze na jaki model się zdecydować, póki co obczytuję forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 29.08.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 to dobrze...inna ale nie bez B,mocy wiekszej warto....natomiast piekarnik Samsunga twin conv. polecam-swietnie piecze 2 w 1,kuchenka Samsunga mikrof. oki,siemens zmywarka i bosch-super,lodowke kupie ale Liebherra,jak odloze,bedzie drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 29.08.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 jeżeli chodzi o lodówkę to najlepsze są Liebhera niestety paluchy widać w przypadku niezabudowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 29.08.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Właśnie na tej z TEKI paluchów nie widać, ma specjalną powłokę - sprawdzałam w sklepie i rzeczywiście jest ok. Co do płyty to przeczytałam już wszystkie możliwe wątki i dalej mam trudności z podjęciem decyzji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 30.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 jeżeli chodzi o lodówkę to najlepsze są Liebhera niestety paluchy widać w przypadku niezabudowanych jest zabudowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jrrzy 31.08.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Mam okap Teka o dużej wydajności i za rosądną cenę.Działa już rok bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zebra 01.09.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 lookita czy ten cudo piekarnik ma standardowe wymiary? do zabudowy w słupku? czy większy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 01.09.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 ola&tomek- czy mogę wiedzieć jaki jest koszt tej lodówki? Też jestem na etapie wyboru sprzętu i zdecydowałam się na płytę indukcjną z Teki a nadal poszukuję lodówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 01.09.2008 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Cena producenta to prawie 7000 zł, w sklapach internetowych około 4600 zł.Można ją zobaczyć na stronie Teki, tego typu jest tylko jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 01.09.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja powiem tak: mam piekarnik kompaktowy (HK800) i mikrofalówkę kompaktową (chyba MW32 bit) firmy TEKA i co mogę powiedzieć... Wyglądają ładnie Mikrofalówka w środku jest olbrzymia (funkcji grill jeszcze nie testowałam). Za to piekarnik... też na pewno ma super funkcje, tylko nie wiem, czy to jakaś wada (chyba zadzwonię do serwisu), czy tak ma być, ale za nic nie potrafię go uruchomić... Raz się włączy, a raz nie... Poza tym jest ok.... I jedna blaszka na teleskopach Zmywarkę mam Bosch (w starym mieszkanku też był Bosch) i jestem bardzo z niej zadowolona... Lodówkę mam side-by-side, ale LG Też nie widać paluchów Uprzedzam, że sprzęty użytkuję dopiero 3 tygodnie, więc ciężko z moje strony o rzetelna ocenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.09.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 - każde pole ma timer, co nie jest bez znaczenia, ja z tej funkcji korzystam zawsze i wreszcie nie rozgotowuję ryżu ani makaronu:-) No właśnie: nie wiem jak Wy, ale ja nie ufam tym instrukcjom ile minut się ma ryż robić, bo na każdej kuchence to jest inaczej i jak baba od pługa oderwana zawsze wysypuję z tych ultranowoczesnych torebek i tradycyjnie gotuję sprawdzając organoleptycznie A skoro na indukcji się wszystko gotuje szybciej, to czy też ryż/makaron się zrobi szybciej niż piszą na opakowaniu i rozgotuje - nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 A czy ktoś ma może model GKST 80 i4 Profi? W instrukcji pisze, że ma funkcję POWER ale nie wiadomo czy dla każdego z pól z osobna czy jakoś inaczej? Wybór płyty jest dla mnie najgorszy z wszystkich AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 15.10.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Na pewno nie kupuj plyty Teka bez literki B.Odradzam.NIe pasuje nam,ma za mala moc,gotowanie juz na 2 czasem,a na 3 zawsze ja przydusza.Pisalem o tym,ale sie powtorze.Zaluje,ze kupilem te,mialem wybrana inna,mysle,ze kazda bylaby lepsza.Generalnie,najtansze modele sa najskromniejsze i najslabsze...Czy te z lit. B bym kupil?W sklepie zabraklo Samsunga,a musialem kupic pare rzeczy z jednego sklepu...Pierwszy wybor bylby lepszy,anie podsuniety okolicznosciami....Poza tym,indukcja jest fajna ,tania w miare i nie zaluje,ze mam ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 15.10.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzięki za odpowiedź, a czy istnieją wogóle jakieś indukcje, które nie wydają z siebie żadnych dźwieków, tzn. nie trzeszczą itp??Aha, z tego co wiem ta z literką B jest już wycofywana i mało gdzie dostepna (mają ją tylko sklepy ze starych zapasów) , poza tym ona była chyba tylko dostępna w szerokości 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 15.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Moja jest bardzo cichutka,jesli otworze szuflade,to slychac szum wiatraka,natomiast nie mam zadnych dzwiekow nieprzyjaznych podczas gotowania,mam garnki,od jagorszych z IKEA-chlam totalny,nie zawsze dzialajacy na indukcji pomimo przeznaczenia pod ind, po Duka firemke i Zeptera.Mysle,ze im wiekszy chlam,tym glosniej cos pracuje.Slysze roznice w pracy poszczegolnych garnkow...Cena i jakosc,najczesciej chodza parami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 15.10.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Aha, z tego co wiem ta z literką B jest już wycofywana i mało gdzie dostepna (mają ją tylko sklepy ze starych zapasów) , poza tym ona była chyba tylko dostępna w szerokości 60 cm tydzień temu bez problemu kupiłem w torres.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts