Gość bimp 15.10.2003 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2003 Witam,jestem na etapie wyboru urządzeń AGD do kuchni. W natłoku ofert różnych firm zwróciłem uwagę na sprzęt firmy Teka. Obejrzałem sobie sprzęt w jednym ze sklepów w Katowicach, wygląda nieźle. Były to kuchnia do zabudowy (piekarnik + płyta gazowa na ceramice, okap, zlewozmywak, bateria). Jeżeli ktoś ma sprzęt tej firmy prosiłbym o uwagi, zarówno co do jakości sprzętu i dostępności serwisu. Pozdrawiambimp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Może ktoś ma okap kominowy TEKA NC90 lub inny okap tej firmy-proszę o opinie.http://ewabymail.pl/images/NC90.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berenika 02.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ooo, jaki fajny. Szukam czegoś w tym stylu. Czy ten model jest wyspowy? Ktoś ma w ogóle wyciąg tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Nie jest to okap kominowy i w dobrej cenie 1200 zł, tylko nie wiem jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alison 02.02.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale TEKA to chyba niemiecka firma, produkująca różne wyposażenie kuchenne np. zlewozmywaki z rozdrabniaczem na odpady. Jeżeli o tej samej firmie piszemy to "wysoka półka, więc za taką cenę wzięłabym na 100% ! Za mojego FABERA (szerokość 60 cm) płaciłam 1.800 pln, więc szerokość 90 z szybką za 1.200 pln wygląda naprawdę zachęcająco. Mam zatem pytanie w jakim to sklepie ? czy może z Allegro ? Pozdrawiam! Nie jest to okap kominowy i w dobrej cenie 1200 zł, tylko nie wiem jak z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Moi rodzice od dwoch lat maja okap firmy TEKA i sa bardzo zadowoleni. Ma trzy predkosci wyciagu, bardzo fajne oswietlenie i prezentuje sie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 02.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale TEKA to chyba niemiecka firma, produkująca różne wyposażenie kuchenne np. zlewozmywaki z rozdrabniaczem na odpady. Jeżeli o tej samej firmie piszemy to "wysoka półka, więc za taką cenę wzięłabym na 100% ! Za mojego FABERA (szerokość 60 cm) płaciłam 1.800 pln, więc szerokość 90 z szybką za 1.200 pln wygląda naprawdę zachęcająco. Mam zatem pytanie w jakim to sklepie ? czy może z Allegro ? Pozdrawiam! Nie jest to okap kominowy i w dobrej cenie 1200 zł, tylko nie wiem jak z jakością. http://ewabymail.pl/product_info.php?products_id=7018&WebShopID=1b5c1846d86a4d40043a4dc75b7c36df http://www.tekapoland.com/02/12/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ja mam okap firmy Teka- tyle, że wpuszczany w szfkę za cene z promocji ok.300-400zł.- nie pamiętam dokładnie. Jest super przede wszystkim dlatego, że go wcale nie widać i nie muszę go coróż polerować ściereczką, żeby się lśnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 27.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 zamówiłem go na wystawkę naprawdę fajny okapik, jak ktoś będzie potrzebował do zapodam fotki w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
swbeata 01.03.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 zamówiłem go na wystawkę naprawdę fajny okapik, jak ktoś będzie potrzebował do zapodam fotki w realu. Ja bardzo proszę. I proszę o jakieś dodatkowe informacje dot. tego okapu. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xavi 02.03.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Też poleciałem na firmę z wyższej półki i się strasznie przejechałem. Kupiłem przez net okap Teka DB 90. Już przy montażu były problemy, bo obudowa zupełnie niesztywna, wszystko pływa na boki, a komin jedynie stoi na okapie zamiast być przykręcony do ściany. Pierwsze uruchomienie i straszny ryk silnika. Po 2 godzinach udało mi sięto ustrojstwo naprawić. Okazało się że spadła sprężyna dociskowa osłony łożyska ślizgowego na wale wirnika w silniku. Teraz jest już ok, ale ogólne zdanie o firmie strasznie nadszarpnięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 14.03.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Wygrzebałam gdzieś ten stary wątek i z przyjemnością go odświeżę - bo sama teraz szukam agd - wg. opinii gościa ze studia kuchennego Teka jest całkiem niezła, a i ceny do przyjęcia - czy ktoś ma doświadcznenia z tym sprzętem (nie tylko zlewozmywaki i okapy ale i piekarniki, płyty ceramiczne itp...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 14.03.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 mieliśmy niewielką sprzedaż Teki, to co się sprzedało działa bez zarzutu, a nawet klienci chwalą, jednak przy paru sztukach trudno coś obiektywnie powiedzieć, obecnie mamy tylko okap 90cm i jest bardzo ładny (choć to kwestia gustu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kiaran 14.03.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 Witam Ja mam TEKI: zmywarkę, zlewozmywak (piaskowy taki niby kamienny), baterię pod kolor zlewu z wylewką. Od 5 lat dzialają i nic się nie dzieje. Mogę z czystym sumieniem polecić.Zwłaszcza zlew który mimo szorowania nie traci faktury ani koloru, a widziałem takie rzeczy, że zlew z konglomeratu w miarę użytkowania traci kolor i fakturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 14.03.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2005 witamy Kiaran na forum :) Miło mi bardzo że Twój pierwszy post dotyczy mojego wątku ... - chyba się zdecyduję TEKĘ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 15.03.2005 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2005 może jeszcze ktoś ma doświadczenia z Teką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapro1 17.03.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 mam zlew i baterie,na razie nie zamontowane ale wygladaja bosko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slk 12.06.2005 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Witam,wpadł mi w rękę folder "oferta promocyjna" z następującym sprzętem:- piekarniki HI659, HI657- płyty ceramiczne TR620 i TT620- okapy NC90, DG90 i in. Czy ktoś posiada w/w lub inny sprzęt tej firmy i mógłby podzielić się wrażeniami? Obecnie mam agd Boscha, a od jednego sprzedawcy słyszałem że TEKA to podobny poziom. Czy faktycznie? pozdr.Sławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 13.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 ja mam okap z Teki, ale zamontowany króciutko, więc narazie nie mogę się wypowiedzieć bardziej szczegółowo o jego walorach - też słyszałam pozytywne opinie od sprzedawców, dlatego zdecydowałam się na zakup - choć jak raz zadzwoniłam na infolinię Teki żeby dowiedzieć się o jakiś szczegół to poraziła mnie niekompetencja kobitki która odebrała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piastrans 13.06.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 witamja tez bede miała coś z Teki- okap i zlewozmywak (oferta promocyjna ) ale piekarnik, zmywarke i płyte Ariston .(to dopiero może być porażka !!!!!!!!!)jeszcze nie mam zamontowanych mebli kuchennych .Wydaje mi sie , że sprzet tej firmy od dawna należy do czołówki AGD, co prawda ja chciałam mieć Boscha lub Siemensa , ale ceny porażajace wiec wybrałam coś z niższej półki .Wszystkie te firmy sa niemieckie(oczywiście oprócz Aristona) , wiec powinno być ok .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts